-
Mi smo bili u toj četvrtoj sobi koja je pravo uz stepenice na spratu, imali smo spavaću sobu i kupatilo i wc posebno u sklopu apartmana a po svemu sudeći to je najljepši apartman od svih što ima. Vlagu nismo osjetili, naprotiv sve je bilo besprekorno čisto i uredno. Njegova supruga je redovno čistila apartmane i mjenjala nam posteljine, činjenica je da nam niko nije mjenjao peškire ali u hodniku pored vrata ima mala komoda sa čistim peškirima, fen za kosu, toalet papir i svako je sam sebi uzimao šta mu je trebalo a pored toga i korpa za odlaganje korištenih peškira koje je njegova supruga dnevno praznila. Đubre smo praznili svako sam iz svog apartmana a zejedničko u kuhinji kako je ko stigao od nas. Vrata ulazna je svako zaključavao iza sebe i otključavao ali iskreno ja nisam ništa ni očekivala drugačije. Za parking smo imali dogovor između sebe, ko je ranio ujutro išao je zadnji a iza njega svi mi ostali. Imao je četri parking mjesta i nas je bilo četri para. I ostali su boravili isto koliko i mi, svi su bili zadovoljni i par koji je bio u toj sobi u podrumu je bio zadovoljan i niko se nije žalio na vlagu. Mi smo se svi sprijateljili između sebe i vrijeme smo provodili zajedno u dnevnom boravku uz karte i muževi uz tv i fudbalsko prvenstvo. Iskreno rečeno meni je bilo najbitnije da mi je u glavi bistro i da nisam napeta a najmanji problem mi je bio baciti đubre, uzeti čist peškir i zaključati ulazna vrata za sobom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma