Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto mene malo na ovom topicu... vec duze vrijeme razmisljam o tome, a nikako da se pokrenem...
    zanima me koja je razlika izmedu maribora i ljubljane... zasto ste se sve vecinom odlucili za maribor unatoc cekanju?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa Vidi poruku
    eto mene malo na ovom topicu... vec duze vrijeme razmisljam o tome, a nikako da se pokrenem...
    zanima me koja je razlika izmedu maribora i ljubljane... zasto ste se sve vecinom odlucili za maribor unatoc cekanju?

Maribor i dalje ima bolje rezultate nego Ljubljana. Prijavi se za Mb pa nek čeka termin, do tada HRV ili LJubljana pa možda ti Mb neće ni trebati. Mb ima valjda najbolje rezultate na prostoru bivše Juge pa i šire, još uz normalan zakon nažalost se ne može usporediti s rezultatima u Hrvatskoj...............

Dobar labos, uhodan tim, ok zakon, to je što ćeš dobiti u Mariboru, ali naravno da ni Mb nije garancija za uspjeh, evo ti link na njihove rezultate:

http://www.ivf-mb.net/rezultati.htm

scroll down pa imaš rezultate po godinama, najfriškije 2008.g. ne znam zašto nisu stavili 2009.g. baš ću napisati mail.

SRETNO

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •