Stranica 27 od 75 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je prof. V bio na svim uzv-ovima, punkciji i transferu.
    Ali, nemam sumnje da su i drugi jednako stručni, svakako ste u dobrim rukama!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za svoje Mariborčanke!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    ...iako je tek 6. dan od transfera i izostala joj menstruacija drugi dan a pogotovo jer je dr V. rekao da ce sve biti ok.
    Pa i meni je 6. dan. krol kad ste bili na transferu?

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

klara-subota ujutro u 8...6.dan ako ja to pravilno brojim

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    klara-subota ujutro u 8...6.dan ako ja to pravilno brojim
    Mislim da vam je tek danas 6. dan - da se dan transfera računa kao nulti.
    U svakom slučaju nismo bili zajedno na transferu.
    Sretno, i neka uvjerenje tvoje žene da je trudna bude ispravno

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znaci dan transfera se ne racuna.....hvala klara sretno i tebi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sretno svima danas u Sloveniji i da se što prije vratite sa svojim malim mrvicama!!!!!!!!!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne sumnjam ja u njihovu stručnost uopće, ali prof. je upoznat s mojom situacijom i dosadašnjim postupcima itd.
    Cure, svima ~~~~~~~~~~~~~da ovo bude posljednji postupak...
    Bez brige ... svi su oni upoznati s našom situacijom. Meni su UZ radili i prof. V i dr. Kovač i dr Reljić. Na punkciji mi je bio prof. V a kto će mi raditi FET ne znam ali nije ni bitno. Mislim da svi rade odlično upoznati su ompletno sa svim događanjima i nema brige da će netko nešto fulati. Sretno

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

evo ja sam stigla nazad u Zg. Punkcija dobro prošla...zaspala kao top i ni trunka boli...predivno nešto...zato sada malo boli ali proći će i to...
    Imam 13 jajnih stanica i rekli su da je transfer u srijedu u 13, a ako nešto pođe po zlu da će zvati u ponedjeljak...
    eto nadam se da će se dobro spojiti i dijeliti...jooj samo da sve bude ok...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

chiara, super, odlično!

Ja u nedjelju ponovo uzv, nadam se punkciji u utorak!To bi bilo 14 dana stimulacije, valjda će biti dosta!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

zedra ja sutra na na uzv, ovo mi je stvarno maratonska stimulacija u usporedbi s prvom,
    a punkciji se nadam u nedjelju, za sad 13 dana stimulacije,
    moji su folikuli izgleda doslovno shvatili da polako i u miru rastu

cure svima sretno i što brži oporavak nakon punkcije

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

2hope i ja sam imala maratonsku stimulaciju. Ostala sam zadnja od svoje grupe, cure su već neke došle do transfera, a ja tek na punkciji.

Jedno pitanje, koliko dugo nakon transfera ste dobile pošto otpusno pismo. Naime meni su ostala još tri embrija za koje su rekli da će ako se budu razvijali bit zamrznuti, pa s nestrpljenjem čekam taj papir da vidim što je bilo na kraju.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aneri,evo i ja čekam,već je mjesec dana-nisam izdržala pa sam poslala email pa su mi javili

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo da i ja javim - nakon jučerašnje punkcije dobili 17js- transfer u srijedu

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kod mene ništa novo, pikanje i dalje u tijeku

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gabi25, pa to je fantastično, 17 js!!!
    Šaljem ti puno~~~~~~~~~~~~~~da dobijete što više blastica

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

23 js
    punkcija bezbolna-kako bi to tek izgledalo da je rađeno na živo kod nas?
    ali sad kad sam došla doma me sve boli za poluditi, ima tko koji koristan savjet osim da pijem puno tekućine?

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Štrumfice, nama je sestra nakon punkcije rekla da ako budemo imale bolove slobodno popijemo analgetik.

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

cure, baš neke lijepe vijesti u zadnje vrijeme

Gabi25, Strumpfica, chiara baš ste prave nesilice

~~~~~~~~~~ za transfere

zedra~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće da narastu i da ih bude lijepi broj

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Štrumfice - slobodno popij ono što inaće piješ za bolove...ja pijem ibuprofen pa sam popila njega i jedan normabel od 2mg i baš mi je pomoglo jer me sinoć baš jako bolilo...ali evo danas sam ok tu i tamo osjećam bol ali ne prejaku...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Strumpfice jesu ti dali infuziju da spriječe eventualnu hiperstimulaciju?
    I cure su ti već rekle, možeš popiti protiv bolova ono što inače piješ

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma problem je što doma imam samo lupocet, ali bolje išta nego ništa....danas je malo bolje ali i dalje se čudno osjećam. Pitala sam dr oko hiperstimulacije, ona misli da do toga kod mene ne bi trebalo doći i da trebam piti puno tekućine (4 litre dnevo) tako da pijem i pijem i pijem i već mi je zlo od toliko čaja....a valjda bu sutra bolje neg danas-paše mi dok ležim i dok spavam

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo i mene, večeras štoperica, punkcija utorak ujutro..folikulići od 17-20 mm.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pozzz svima...punkc. je bila u pet 3.12. dobili smo 10 js i transf u sri, zvat će prije ako bude problema za šta se nadamo i molimo da neće. samo da se sad u labu lipo upoznaju, tulumare,izljube, izkeksaju i da spremni čekaju u sri da se vrate svojoj mami na čuvanje i tati na maženje.
    da ne imenujem svakog posebno...svim dragim suborkama sa punkcije u 16 želim najljepši mogući završetak svega ovoga...i onima na punkc prije i kasnije, i onima koji su još na uzv i čekaju punkc...sve to ništa ne znači...bitno je da smo mi i naše lipše polovice dali dobroga "materijala" da imaju sa čime delat i da ono što vrate bude ono pravo...a sad kad je izvađeno, spajano, razdiljeno nije ni najmanje bitno! i znate šta mi je još bilo jako simpatično...pa naši dragi muževi su bili više zabrinuti nego mi. svi u brizi gledaju,slušaju i delaju ća im se reče, a mi ga čakulamo ko da smo na kafelu...ahhh žene! ništa nam neće ovi dan pokvarit, lalala!!!
    pusa svima!!!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

loks super brojka! ~~~~~~Da bude lijepih blastica

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ja javim - nakon jučerašnje punkcije dobili 17js- transfer u srijedu

supeeer čestitam!!!!! nadam se da ćeš uskoro ugledati svoj +

p.s. ja sam svoj ugledala jučer ))) na opće iznenađenje....

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure koije čekate transfer blastica, što su vam rekli, kada jave ako je slučajno transfer 3. dan? i još jedno pitanje, gdje se događaju punkcije? piše mi na papiru ginekologija pritličje.To nije podrum gdje su ambulante ili?

zmaj,
    Posljednje uređivanje od zedra : 06.12.2010. at 11:36

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zedra rekli su danas zvati između 9 i 10h ujutro ako ne bi nešto bilo u redu pa da se danas 3. dan dođe na transfer- i mene je bilo strah ali nisu me zvali...
    punkcije su ti kad uđeš u zgradu po stepenicama gore, muževi su materijal davali u podrumu a na tom prvom katu se nalazi dnevni boravak gdje se presvučeš i čekaš.
    sretno i vibram iz petnih žila za puuuuuuuuuno stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj žena zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    supeeer čestitam!!!!! nadam se da ćeš uskoro ugledati svoj +

p.s. ja sam svoj ugledala jučer ))) na opće iznenađenje....
    Žena zmaj, čestitke na plusu!!! Jesi bila u postupku u Mb ili?

Gabi25, Loks, Štrumfica, Chiara...ovdje sve frca od velikog broja jajnih stanica! Prekrasno i puno sreče svima i neka do transfera dogura što veći broj blastica!!!

Zedra, i tvoji folikuli obečavaju...

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nama od subote uopće nisu kao mogućnost dali da će zvati ranije(bila je anesteziologica i doktorica, čudan tim), cure koje su imale malo stanica su naručene za sutra (mislim do 5 ili 6 stanica broje kao malo) a sve cure s više stanica su naručene za četvrtak. Transfer se događa tamo gdje su i punkcije, ali nisam baš pazila- za transfer ako se ne varam ne trebamo biti na tašte i ne trebamo imati prazan mjehur?

Gabi, kako se osjećaš(budući da su i tebe dosta ispikali na punkciji)? Meni se čini da mi je svaki dan sve bolje, ali još uvijek se ne osjećam 100%. Već mi je dosta čja, tri litre dnevno je jaaako puno...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Strumpfice ni nama to nisu striktno rekli da će nas zvati ali znam to već od prije-u slučaju da se nešto dobro ne razvija zovu.
    Za transfer ne moramo biti na tašte a za mjehur nemam pojma- veljda će nam reći.

Mene je još probadalo za vikend, jučer sam imala dosta veliki pritisak na mjehur, ono čim bi mi se piškilo morala sam na wc inače me počelo boljeti ali danas mi je već puno puno bolje, kao da ništa nije bilo. Do transfera će proći, ja sam čitavi vikend odmarala

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mene malo brine što kad krenem na wc ko da mi trbuh razmišlja što sad, pa malo zaboli i onda krene ono što treba krenuti i sve je u redu. ko da mi jajnici nekako blokiraju mjehur....čudno
    I ja se nadam da će do transfera proći, već vidim da mi je danas bolje
    Ali sad dok ležim doma me ubija znatiželja o tome kako nam se mrvice razvijaju i koliko ih ima!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nisi jedina Ali ova priča nas je odavno naučila da strpljenje jedino pali...

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

cure mene su ipak danas zvali ali oko 11.30....kad sam vidila pozivni iz sloveniji mislila sam da ću se onesvijestiti....grozan osjećaj
    Stanje je ovako od 13 j.stanica radili su na njih 9, a od tih devet samo su se 3 oplodile. Danas su 2 sedmerostanične a 1 osmerostanična
    Zvali su me da mi to kažu i pitali da li sam u MAriboru kao da jesam da bi mi danas vratili, ali budući sam u Zg da ćemo ipak pričekati do srijede.
    Ja sam se onda cijela prepala uglavnom objašnjenje njihovo je da je to u redu da su dobre samo je bitno da se nastave razvijati do srijede jer kao da je ista stvar vratili mi ih oni danas ili ostavili tamo dase razvijaju do srijede. Tako da ćemo u srijedu vidjeti dokle su dogurale ako se nastave razvijati imat ću transfer a ako ostanu na ovome ništa od transfera...
    Ne moram vam ni reći kako se osjećam danas sve mi je palo u vodu...grozno a tako sam bila sretan...
    Mislim nije mi jasno zašto s onda zvala kad su na kraju rekli da je to u redu i da će vidjeti do srijede kako se razvijaju??
    Ima li to slićno iskustvo?
    Ili zna li tko koliko je normalno da se u tri dana razviju?

Drugim curama želim svu sreću.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

chiara znam jednu curu koja je imala 9js u MB, od toga 7 dobrih a 4 se nisu uopće oplodile, zvali je 3.dan ali je ona otišla na transfer taj isti dan i danas nosi blizance (vratili joj 3 emberija, dva odlična za 3. dan, jedan malo lošiji). Kad je već ovako kako je, nadaj se najboljem a ja ću misliti na tebe i moliti se da ove 3 doguraju do barem morula~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    jako mi je žao ali nije još sve propalo, još ima nade

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aha, zaboravila sam ti napisati da je nekakav normalan razvoj embrija da 3. dan bude 8-stanični tako da ni 7-stanični nije loš i ima još šanse da se razviju u blastociste 5.dan

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

chiara, nemoj brinuti previše. Imaš tri solidna embrija. 8 stanica je u biti maksimalno koliko se dobiva 3. dan, a zna biti i 5 i 6, a 7 definitivno nije loše. Kultiviranje do stadija blastociste košta, a donosi prednost samo ako imaš puno dobrih embrija pa se najbolji izabere.

Sretno!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Gabi hvala ti sad si me malo umirila...pa po tome znaći da ovi moji i nisu tako loši samo trebaju nastaviti napredovat...uh tako sam tužna i potištena stvarno se nadam da će mi Bog pomoći....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

upravo tako kako je Gabi25 napisala, ne boj se, nema pravila. Znam, mirnije se spava ako ima više embrija, ali ovo su tvoji and go for it girl )

Ja znam jednu koja nosi curicu od samo jednog embrija osmostaničnog 3. dan

Isto tako znam dosta cura koje unatoč blasticama nisu uspjele........ stoga ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje s ova tri embrija.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

chiara~~~~~~~~~za tvoja tri embrija! I baš kao što kažu cure, jako su dobri za 3. dan, treba u njih vjerovati...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

chiara, kao što su cure već rekle to su tri stvarno solidna embrija, dakle to jesu tri velike nade.
    Znam da se jako brineš, ali i nadaj se najboljem

Pozdrav svim mariborčankama i držite se cure.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Gabi25, Loks, Štrumfica bravo
    chiara to sve odlicno zvuci, bice sve ok
    Sretno svim curama!!!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    cure mene su ipak danas zvali ali oko 11.30....kad sam vidila pozivni iz sloveniji mislila sam da ću se onesvijestiti....grozan osjećaj
    Stanje je ovako od 13 j.stanica radili su na njih 9, a od tih devet samo su se 3 oplodile. Danas su 2 sedmerostanične a 1 osmerostanična
    Zvali su me da mi to kažu i pitali da li sam u MAriboru kao da jesam da bi mi danas vratili, ali budući sam u Zg da ćemo ipak pričekati do srijede.
    Ja sam se onda cijela prepala uglavnom objašnjenje njihovo je da je to u redu da su dobre samo je bitno da se nastave razvijati do srijede jer kao da je ista stvar vratili mi ih oni danas ili ostavili tamo dase razvijaju do srijede. Tako da ćemo u srijedu vidjeti dokle su dogurale ako se nastave razvijati imat ću transfer a ako ostanu na ovome ništa od transfera...
    Ne moram vam ni reći kako se osjećam danas sve mi je palo u vodu...grozno a tako sam bila sretan...
    Mislim nije mi jasno zašto s onda zvala kad su na kraju rekli da je to u redu i da će vidjeti do srijede kako se razvijaju??
    Ima li to slićno iskustvo?
    Ili zna li tko koliko je normalno da se u tri dana razviju?

Drugim curama želim svu sreću.
    5
    Chiara ja sam u ovom postupku imala samo 3. jaj. stanice koje su oplodili, do trećeg dana transfer dva zametka 5 i 6 stanična . Beta 992

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,jutro.ev mene sa pitanjem:
    moja jetrva dobial juce papir da joj je termmin u septembru 2010.,da 3 mjeseca prije postupka posalje nalaze (to znaci u junu?), te neki upitnik o lijecenju ranije i anamnezi(to se slaje sestri Suzani)eh,sad,je l i taj upitnik salje sa nalazima u junu ili odmah da ga popuni i posalje?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tuzna može ih ona poslati i prije ali najkasnije do juna. Kad šalje nalaze onda sa time neka pošalje i upitnik, tako sam barem ja

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kad si ti slala? mozda bi bilo bolje malo ranije,ako nesto ne bude ok da ima vremena za lijeciti.
    mislila sam da traze vise nalaza:smao hormone,spermiogram i one zarazne za obje(HIV,hepatitis,sifilis)

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Gabi, nisam uspjela nigdje vidjeti, kako je prošao transfer?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aneri transfer je sutra
    tuzna ja sam slala dodatne nalaze negdje u 5.mjesecu a rekli su mi mislim do kraja kolovoza da ih pošaljem.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

O, sve sam ja to pomiješala, uzevši u obzir hormonski status i da je danas 9dnt, ništa čudno.
    Sretno sutra~~~~~~~~~~~

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

chiara ~~~~~ i sve će bit ok. evo cure su ti potvrdile da to ne mora ništa značit a i moje je mišljenje takvo. znam i ja nekoliko trudnica sa 6staničnim ili 7stan vraćenim treći dan i završilo sve kako treba, a znam i one koje nažalost sa blasticama nisu uspjele. nemamo mi pojma kakva nas sudbina čeka, nijedna od nas, samo se ti lipo smiri i šta je najbitnije vjeruj u svoje mrve da su to one prave. bit će sve u redu, sutra se vidimo i nadajmo se da ćemo sve na grani prijavljivat mrve u trbuhu
    žena zmaj za plusić da trudnoća bude školska
    zedra punkcija je odmah u prizemlju (ako sam dobro skužila). ako već prije nisi bila u bolnici zgrada ti je broj 3 i koga god da pitaš svi će te uljudno usmjerit di trebaš ići (čak i dobre tete u dućanu). a isto tako i u bolnici, mada čim uđeš ima natpisi sa odjelima tako da ne možeš fulat.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo i mene, imam 13 js!
    Moram pohvaliti osoblje tamo, zaista su ljubazni, srdačni, i krajnje profesionalni. I prof. V. je tamo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •