Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam danas kontaktirala dr,res ljubljana za novi postupak.ima li tko kakvih iskustava

CERES avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam danas kontaktirala dr,res ljubljana za novi postupak.ima li tko kakvih iskustava
    Imam ja, kod dr. Reša smo prošli dva ICSI postupka, Prvi je bio u 2 mj.2010, a drugi u 10 mj.2010., koji je evo bio uspješan i sad sam u 12-tom tjednu, inače kod mene je sve ok (36god.) suprug teška
    astehenozospermija. Presretni smo da smo tako "brzo" uspjeli i za nas se odluka da idemo samo kod njega u postupke pokazala ispravnom.

Inače, kod njega nema čekanja,za konzultacije i dogovor oko postupka možete ga kontaktirati na e-mail:info@neplodnost.com,na mailove
    odgovara njegov sin Žan Reš koji je ujedno i jedan od biologa iz njegovog tima.
    Konzultacije i folikulometrije se obavljaju u Ljubljani u Zdravstvenom centru Dravlje, a punkcije i embriotransferi u Bolnici za ženske bolesti i porode u Postojni u sklopu koje dr.Reš ima svoj centar.

Cijena ICSI postupka je 1.100 EUR i već dugo nije dizao cijene( tu ulazi i zamrzavanje embrija,bjedino se još dodatno plaća odmrzavanje) Ljekovi su također jeftiniji u Sloveniji, a mogu se kupiti i kod njega, s tim da ako vam ostane viška on će vam ih otkupiti po istoj cijeni.
    Ako netko ima bilo kakvih pitanja,tu sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •