Citiraj Ameli prvotno napisa Vidi poruku
tinkica vidim iz potpisa da si i ti imala vanmaterničnu trudnoću kod dr.reša isto kao i ja, to mi je baš čudno jer kažu da svega 2% trudnoća iz IVF-a završava v.m. trudnoćom. moj 2. postupak kod dr.reša je nažalost završio spontanim u 6.tjednu trudnoće i nadam se da ćeš ti imati više sreće od mene. nakon ovoga svega mi smo u razmišljanju gdje i kako dalje jer u kbc rijeka u 4 postupka nismo imali nikakvog uspjeha odnosno uvjek smo imali ET po 2 zametka ali nije bilo implatacije. kod dr. reša se dogodio pomak ali opet završilo neuspjehom tako da više nisam pametna dali promjeniti kliniku i otići u prag jer mi se neda čekati maribor ili ostati kod dr.reša. svaki savjet je dobrodošao, pozdrav!
Što se tiče vanmaternične,mislim da je to jednostavno bad luck! Radim u zdravstvu pa sam ispitala par liječnika i svaki mi je to rekao,nema tu krivca to se jednostavno dogodi. Meni je to bio prvi postupak,i moja razmišljanja su za sada da ne želim mjenjati doktora ili kliniku,ne govorim da je dr Reš super,daleko od toga,samo mislim da je to sve isto i treba se dosta faktora posložiti da se dogodi zdrava trudnoća. I to se može posložiti kod ovog ili onog doktora i ko zna kojeg postupka,ali ako smatraš da trebaš promjeniti doktora,napravi to jer to je dobar psihički faktor. Gdje god da ideš mislim da nećeš pogriješiti i naravno da će ti se uskoro ostvariti najveća želja. Pozdrav i sretno još jednom!