Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj keli prvotno napisa Vidi poruku
    Imam 41 god i dijete od 9 god,bila sam kod dr.Reša na pregledu za pokušaj oplodnje . Moram izvaditi hormone za 10 dana i nakon toga dobivati menopur injekcije ,zanima me kako djeluju te inekcije jer sam čula da debljaju i napuhavaju . Strah me toga
    pa želim da mi se javi netko tko je koristio menopur i koliko se točno koriste .
    evo ja sam ih koristila već nekoliko puta, nešto se jesam udebljala ali koristila sam i klomifene dosta tako da vjerojatno je od svega toga skupa recimo u 3,4 god koliko sam na stimulacijama (ne stalno naravno) dobila sam 5 kg. Sad da li je baš od toga ili bi ih dobila i inače ne mogu reći, a napuhavanje ti traje za vrijeme ciklusa poslije ode.
    Menopur ti se koristi obično od 3 d.c. do punkcije tj. ovulacije taj period je različit kod svake žene i doze mogu biti jače ili slabije, ja sam koristila po 4,5 ampula na dan što je vrlo jako , vjerojatno će i tebi dati malo jaču terapiju zbog godina.
    Mislim da se ne moraš tog bojat od jedne stimulacije nećeš sad dobiti 10 kg!
    Sretno
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 08.02.2011. at 09:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •