Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja sam iz Slavonije - iz Osijeka!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

curke nova sam na forumu, ispisala sam se, ne prođe ni poruka,pa ću sad kratko: da li znate da li dr. reš ikad vraća blastociste, a ne samo dvodnevne-trodnevne embrione...kc ljubljana radi isključivo sa blasticama, pa sam u dilemi za koga da se odlučim, a godinu dana čekanja na maribor mi je predugo..lijep pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bebolino prvotno napisa Vidi poruku
    curke nova sam na forumu, ispisala sam se, ne prođe ni poruka,pa ću sad kratko: da li znate da li dr. reš ikad vraća blastociste, a ne samo dvodnevne-trodnevne embrione...kc ljubljana radi isključivo sa blasticama, pa sam u dilemi za koga da se odlučim, a godinu dana čekanja na maribor mi je predugo..lijep pozdrav
    bebolino prvih par postova ti moraju odobriti moderatori zato ce ti poruke ispocetka kasniti, ali ne daj se obeshrabriti jer ces nakon toga moci normalno sudjelovati na forumu.

A sto se tice dr. Resa i blastocista unazad cca. godinu dana samo iznimno se desilo da on ide na blastociste (koji mu je bio kriterij za to nisam nikada uspjela skuziti). Dakle u pravilu i velikoj vecini slucajeva kod njega je transfer 3. ili cak vec 2. dan. Osobno je i meni to bila jedna od stvari koja mi se kod njega nije svidjala.

Medjutim, evo bas ovih dana vidim na forumu da je forumasica lasta imala kod njega punkciju i da joj je odmah bilo receno da ce transfer biti 5. dan. Nadam se da ce lasta vidjeti ovu pitanje u vezi blastocista kod dr. R. i reci nam kako to da se kod nje odmah islo na blastociste?

Nego mene sve vise zanima kako je s potpomognutom u KBC Ljubljana? Ima li tko da zna nesto vise o tome?
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 08.03.2011. at 13:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •