Ja sam iz Slavonije - iz Osijeka!
Ja sam iz Slavonije - iz Osijeka!
curke nova sam na forumu, ispisala sam se, ne prođe ni poruka,pa ću sad kratko: da li znate da li dr. reš ikad vraća blastociste, a ne samo dvodnevne-trodnevne embrione...kc ljubljana radi isključivo sa blasticama, pa sam u dilemi za koga da se odlučim, a godinu dana čekanja na maribor mi je predugo..lijep pozdrav![]()
bebolino prvih par postova ti moraju odobriti moderatori zato ce ti poruke ispocetka kasniti, ali ne daj se obeshrabriti jer ces nakon toga moci normalno sudjelovati na forumu.
A sto se tice dr. Resa i blastocista unazad cca. godinu dana samo iznimno se desilo da on ide na blastociste (koji mu je bio kriterij za to nisam nikada uspjela skuziti). Dakle u pravilu i velikoj vecini slucajeva kod njega je transfer 3. ili cak vec 2. dan. Osobno je i meni to bila jedna od stvari koja mi se kod njega nije svidjala.
Medjutim, evo bas ovih dana vidim na forumu da je forumasica lasta imala kod njega punkciju i da joj je odmah bilo receno da ce transfer biti 5. dan. Nadam se da ce lasta vidjeti ovu pitanje u vezi blastocista kod dr. R. i reci nam kako to da se kod nje odmah islo na blastociste?
Nego mene sve vise zanima kako je s potpomognutom u KBC Ljubljana? Ima li tko da zna nesto vise o tome?
Posljednje uređivanje od Aurora* : 08.03.2011. at 13:20