-
cure hvala vam, razlog zbog čega mene lično privlače blastociste jeste taj da je njihova šansa za opstanak 50 % i čitala sam da se morule u svom razvoju još uvijek nalaze u jajovodima, ne u materici, a tek peti dan se ugnjezde u zid materice, zbog toga sam zaključila, da je prirodnije blastocistu vratiti u matericu...ali naravno nisam ja ginekolog,oni ipak znaju najbolje zbog čega to rade, možda ako su manje kvalitetne tada vraćaju više morula, a ako prežive 5. dan tada vraćaju jednu ili dvije..u KBC Ljubljana sudeći po tuđim iskustvima vraćaju 1-2 blastice,mada je i tu rizik da li će do tog dana opstati .Zbog toga me više privlači KBC ljubljana jer im je to uobičajeni protol, a s druge strane po statistici uspješnosti dr. reša je odmah iza maribora....više sam neodlučna, što kontam, ako već dajem tolike pare,da odem tamo,gdje me neće gristi savjest, ako ne uspije, a lutrija je svakako pa bio to čak i prag....KBC je po cijeni možda malo viša nego dr. reš, oko 1350 eura, zavisno od postupka,tako da i nije neka razlika....da je nama doći do cilja..sretno cure
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma