Stranica 38 od 75 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    cure ima li netko od Mariborčanki tko je dobio kratki protokol- menopur/gonal + cetrotidi?
    Ja sam imala taj protokol...gonal+cetrotid

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj marija_sa prvotno napisa Vidi poruku
    Znas li moda koja im je cijena(cetrotidima)
    U Sloveniji 40 eura , a kod nas oko 500 kuna

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

amyx za tebe znam
    čisto pitam da li su takvi protokoli iznimke tamo ili su sad postali češći?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam taj protokol imala nakon propalog dugog tako da ne znam koliko su česti. U samom startu sam isto dobila klasika dugi...kontracepcija, decapeptyl pa stimulacija(menopur). Mislim da mi menopur nikako ne odgovara

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Može li mi netko napisati kojim se točno putem ide do Maribora (iz smjera Zagreba) ako se ide starom cestom, kako bi se izbjeglo plaćanje vinjete? Hvala!

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prije početka njihovog autoputa, skreni prema Ptuju i onda slijede 2 kružna toka, čini mi se da ideš "Ptuj zahod", zatim "centar" pa prema putokazuma prema Mb.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Gabi25 prvotno napisa
    cure ima li netko od Mariborčanki tko je dobio kratki protokol- menopur/gonal + cetrotidi?
    Ja sam isto dobila antagonist protokol(gonal i cetrotide),jer je dugi potokol decapeptily i menopur bio prekinut zbog nikakve reakcije na stimulaciju.
    Čak je prof.V reko da je kod ovog protokola(antagonist) manja vjerojatnost hiperstimulacije kod PCOS-a(moj problem).
    Sve u svemu vidjet ću u 5.mj.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Znači da su i oni krenuli sa malo individualnijim pristupom, to je dobar potez...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mariborčanki tko je dobio kratki protokol- menopur/gonal + cetrotidi
    I ja sam trebala imati taj protokol.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo i ja sam na kratkom menopur/gonal + cetrotide. Nakon razgovora sa dr odlučio se na taj protokol, jer sam na dugi gonal i dec dosta loše reagirala!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Modesty ti si ovaj mjesec u postupku?

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da, u ponedjeljak idem na 1 UZV u Maribor i tada ću vidjeti sa dr da li bi išla na menopur ili gonal!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Držim fige, sretno!!!
    I javi kakva je reakcija na ovaj protokol, baš me u zadnje vrijeme nešto vuče taj kratki

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moram priznat da sam i ja navijala za njega i dr navrtala na svoj mlin. Sa pikanje od mislim oko 3 tjedna, hrpom dec-a i gonala dobila sam samo 2 dobre i 1 lošu stanicu u prošlom postupku, tako da sam htjela probati sa malo manje pikanja do cilja..

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj berry prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto dobila antagonist protokol(gonal i cetrotide),jer je dugi potokol decapeptily i menopur bio prekinut zbog nikakve reakcije na stimulaciju.
    Čak je prof.V reko da je kod ovog protokola(antagonist) manja vjerojatnost hiperstimulacije kod PCOS-a(moj problem).
    Sve u svemu vidjet ću u 5.mj.
    Identična situacija je bila kod mene...dugi protokol s decapeptylom i menopurom prekinut ...bez reakcije, a kratki gonal + cetrotide se pokazao super...HS bila minimalna, najslabija do sad , a ovo mi je bila treča

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ma i ja sam danas to vidjela i jednostavno me steglo....amyx

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje, možete li mi reći gdje se ide na prvi UZV? U ordinaciju ili u Kliniku i u koje vrijeme (ujutro ili popodne). Imate li koju preporuku za smještaj u Mb? Možete mi poslati info na pp.
    Puno hvala.
    Amyx ... držim fige za psihički i fizički oporavak.. i ja sam u siječnju završila sa miss.ab. u 8 tjednu.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mini sestra Jasna će ti javiti gdje ideš na prvi uzv, ja sam išla u novu vas ali nije pravilo, neke idu i u bolnicu.
    Kad bi ti trebao biti prvi uzv?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    amix ,sad citam jeli ovo kod tebe bio spontani ? sta se desilo?
    Ništa posebno...išli smo na kontrolu i vidjeli da srce više ne kuca

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da se javim posle ivf-a, nažalost neuspešnog. Bilo je 8 zrelih j.ć., 5 embriona do 4. dana i petog dana (29.03) su svi prestali da se dele. Nije bilo ni et (29.03). Stimulacija je bila po kratkom protokolu sa 27 Menopura i 4 cetrotide. Verovatno je bio neko sa foruma ali se nismo prepoznali i ovom prilikom pozdravljam i pozivam da se jave sa izveštajem.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ciklama baš mi je žao
    jesi dobila neko objašnjenje od biologa? ili doktora?
    koja je inače vaša dijagnoza?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, kada obicno bude transfer?

U Ininim uputama pise da je ona imala ujutro, da su svi morali doci u 8h, jel to i dalje tako ili?

Amyx, Ciklama zao mi je
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 04.04.2011. at 21:25

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Uglavnom se ujutro dođe na razgovor, da se dogovorite koliko vam embrija vračaju, ima li šta za zamrzavanje itd, a transfer bude kasnije. Ja sam na razgovor morala doći u pola 9 a transfer bio u 13 sati

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bugaboo ovisi, ja sam bila u grupi koja je punkcije imala u petak popodne u 17 h pa nam je onda i transfer bio popodne 5.dan, mislim da smo u 14h trebali doći na razgovor i onda poslije toga je bio transfer

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

amyx draga žao mi je.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Curke, može li mi koja preporučiti smještaj u MB? Prvi UZV imam zakazan za 3.05., a punkciju 15.05.
    amyx ... žao mi je..
    Ciklama ... jesu li vam tekli u čemu je bio problem? Jesu li ti rekli što sada?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mini puno cura ostaje kod Stanka, ne znam detalje ali ako prelistaš malo stranice unazad naći ćeš sve podatke o njemu.
    Mi smo u Mb ostali samo jednu noć i to u hotelu na Pohorju (onom čiji letak smo dobili uz protokol, ne mogu se sjetiti kako se zove) i to je po meni dobar izbor za noć ili dvije, imaš i neki popust ako im pokažeš papire da ideš na IVF u Mb.
    Koliko planiraš ostati gore?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure hvala na informacijama, znaci da mi transfer moze biti bilo kad tokom dana, ovisno o punkciji.

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj ciklama1 prvotno napisa Vidi poruku
    Da se javim posle ivf-a, nažalost neuspešnog. Bilo je 8 zrelih j.ć., 5 embriona do 4. dana i petog dana (29.03) su svi prestali da se dele. Nije bilo ni et (29.03). Stimulacija je bila po kratkom protokolu sa 27 Menopura i 4 cetrotide. Verovatno je bio neko sa foruma ali se nismo prepoznali i ovom prilikom pozdravljam i pozivam da se jave sa izveštajem.
    ciklama1, žao mi je da je ovako završilo. Bila sam u grupi koja je sa stimulacijom počela 14.3., nisam skužila nikoga s foruma. Doduše, moja je stimulacija trajala tako dugo da sam stalno vidjala druge parove... Transfer sam imala u subotu, vratili su jedan 8stanični zametak 3dnp. I ovo je bilo iznad naših očekivanja jer sam loše reagirala i imala samo jednu js.
    Jesu rekli kada možeš računati na sljedeći postupak?
    Sretno svima koji uskoro startaju u MB!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Zaboravih, u MB sam imala dvije punkcije, uvijek ujutro u 6 i u 7.30 h.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako sam dobro skužila, transferi i punkcije budu češće ujutro, ali se zna dogodit i popodne, tako da to nije ono pod mus da su svi ujutro.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa posebno...išli smo na kontrolu i vidjeli da srce više ne kuca
    amix ,jesi li primjecivala prije ultrazvuka neke tegobe ili nesto po cemu bi mogla zakljuciti da nesto nije u redu?
    ja sam toliko zabrinuta kad vidim te spontane i ne mogu ni opisati koliko mi je zao

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

amyx

koja tuga danas

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako sam dobro skužila, transferi i punkcije budu češće ujutro, ali se zna dogodit i popodne, tako da to nije ono pod mus da su svi ujutro.
    Iako bi uvijek radije pristala na punkciju u 6 ujutro nego kao što sam imala popodne- toliko sam bila žedna i gladna (nismo smjeli ništa zbog anestezije, samo ujutro lagani doručak) da sam mislila da ću pasti u nesvijest

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Iako bi uvijek radije pristala na punkciju u 6 ujutro nego kao što sam imala popodne- toliko sam bila žedna i gladna (nismo smjeli ništa zbog anestezije, samo ujutro lagani doručak) da sam mislila da ću pasti u nesvijest
    I meni je to bio problem veliki, taj dan sam i radila prijepodne, tj. glad ne toliko, koliko žeđ.... Tu su mi pomagale žvake, iako, strogo uzevši, mislim da se ni to ne smije, ali bila su mi usta presuha inače i pomisao da ne smiješ pit mi je koma.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.04.2011. at 10:35

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nadam se da ce mi punkcija biti ujutro, bez hrane mogu, ali bez vode...pa ja locem cca 3 l vode dnevno.

Ma sve se da izdrzat, samo da bude bebica u bushi

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala. Meni su rekli da mogu ponovo u postupak negde od jeseni, nisu precizirali, nego kada odlučimo da se javimo. Razgovor pred et je vodila dr Vilma i nije bilo odgovora za rezultat (dešava se) a vrlo moguće je da su to moje 42 godine i suprugova oligo...
    Inače Marchie i ja sam počela 14.3. Navijam da bude +++++.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ciklama žao mi je još jednom
    iako moram komentirati da je sa 42 godine 8 jajnih stanica jako dobar rezultat
    držim fige za dalje!!!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ciklama, mislim da Gabi ima pravo - 8 js je sjajno. Mlađa sam od tebe četiri godine pa sam imala samo jednu js. Inače, u MB je dobra praksa da se, ukoliko nema transfera, u sljedeći postupak ide nakon pola godine. Držim fige za jesen!!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

amix ,jesi li primjecivala prije ultrazvuka neke tegobe ili nesto po cemu bi mogla zakljuciti da nesto nije u redu?
    ja sam toliko zabrinuta kad vidim te spontane i ne mogu ni opisati koliko mi je zao
    Nisam ništa posebno primječivala, ali od prvog dana to nekako nije išlo kako treba. Na prvom UZ mi je dr rekao da veličina ploda ne odgovara tjednima trudnoće, mada je srce kucalo, pa me je naručio za tjedan dana i još uvijek nam je plod kasnio sa rastom, ali srce je i dalje kucalo. Onda sam opet morala doći nakon 2 tjedna i tu više nije srce kucalo.
    U četvrtak idem na kiretažu , a onda u nove pobjede

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

amyx draga žao mi je, prepretužno...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Amyx, žao mi je. Pogotovo kod blastica, koje su u Mariboru, više-manje, pravilo, to bi trebalo ići školski - plod ne bi smio zaostajati rastom, tu se, više-manje zna trenutak implantacije i zaostajanje ukazuje često na znak problema i uglavnom bude missed do 10 tt, barem kako sam ja popratila.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ništa posebno primječivala, ali od prvog dana to nekako nije išlo kako treba. Na prvom UZ mi je dr rekao da veličina ploda ne odgovara tjednima trudnoće, mada je srce kucalo, pa me je naručio za tjedan dana i još uvijek nam je plod kasnio sa rastom, ali srce je i dalje kucalo. Onda sam opet morala doći nakon 2 tjedna i tu više nije srce kucalo.
    U četvrtak idem na kiretažu , a onda u nove pobjede
    zelim da sve prode u najboljem redu ,da se brzo oporavis ,a kako vidim imas jos zamrznutih ,pa u nove pobjede

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

zelim da sve prode u najboljem redu ,da se brzo oporavis ,a kako vidim imas jos zamrznutih ,pa u nove pobjede
    Hvala, da imam još 11 blastica i to mi je sada jedina, ajmo reč, utjeha. Znam da nas tamo naša ljubav čeka

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Amix ... drži se draga ... kiretaža je više teško psihičko iskustvo nego fizičko... ja sam je imala u siječnju ove godine i strah me da mi se ponovno ne dogodi isto ... i još se dan danas osjećam "prazno". I ja sam imala problem s razvojem ploda, ali otkucaje srca nisam čula... i završilo je kako je završilo. Čudno, ali od samog početka sam imala osjećaj da nešto neće biti u redu... uopće nisam imala simptome trudnoće (bez povraćanja ili gđenja hrane).
    Držim ti fige da se brzo oporaiš i kreneš u nove pobjede.
    Posljednje uređivanje od Mini3 : 06.04.2011. at 07:50

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

E pa cure da objavim pocetak bockanja...........Sinoc dat prvi Gonal, idemo dalje.Prvi UZV u ponedeljak prosao ok,prof. V zadovoljan.Jajnici jesu uvecani ali to je standardno za moj PCOS.
    Sledeci pregled u ponedeljak kada i ostajem u MB.Prof. V. mi je obecao da ce da malo vise pazi na mene zbog HS iz prethodnog pokusaja stimulacije za AIH.
    Nadam se da cu imati internet da vas snadbjevam novim informacijama.Uglavnom,nadam se dobroj ali ne prejakoj reakciji i transferu 5. dan naravno.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Marija_sa sretno!

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Marija držimo fige da sve prođe super

bugaboo avatar
    Datum pristupanja