Marchie37 čestitam ti. Mislim da su nam ovakva čuda kao tvoje potrebna! Sretno dalje!
Kakva ti je bila stimulacija?
Marchie37 čestitam ti. Mislim da su nam ovakva čuda kao tvoje potrebna! Sretno dalje!
Kakva ti je bila stimulacija?
Kratki protokol koji se pretvorio u pravu trakavicu! Počela sam na svoje iznenađenje s 3 ampule Menopura. Terapiju je btw. propisao prof. Vlaisavljević. Inače mi samo na čelu ne piše da sam low responder - AMH 3,2, FSH 10, a u stimulaciju uvijek krećem sa 5 ili 6 antral. folikula. Peti dan stimulacije reakcija je bila katastrofalna, dva folikula veličine 7 mm i tanak endometrij. Tu folikulometriju je radio prof. V., terapiju je povećao na četiri ampule, a u pitanju je bio i nastavak stimulacije. Stimulacija je trajala puna dva tjedna, a sve cure s kojima sam krenula u postupak sam pogubila. Potrošila sam nevjerojatnih 52 ampule Menopura i to me je izludilo! Ovo mi je bila najjača stimulacija do sada i uvjerljivo najlošija reakcija. Do sada sam punkciju imala uvijek 10. dan! Vjerujem da sam odmah krenula sa četiri ampule možda ne bih imala više folikula, ali barem ne bih bila ovako nafilana hormonima.
Pred kraj je jedan folikul posustao, tako da smo dobilijednu zrelu js. I endometrij je naravno bujao, pa je dan pred štopericu bio 17 mm. Na toj jednoj js su radili ICSI i assisted hatching.