Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
modesty4 jako mi je zao sto je i tvoj postupak u Mariboru tako neslavno zavrsio.

Mogu samo ponoviti ono sto sam vec rekla, a to je da me zaista cudi tako veliki broj losih Mariborskih rezultata unazad nekih godinu dana.

dudadudaduda i vulkan kako je prosao vas FET?

nirvana, iva15, klikica, marija_sa, ivka ima li vi mozda bolje vijesti iz Maribora?
Evo ja se ne javljam često ,ali vas redovito čitam ,moj fet nije bio uspješan odmrznili su nam dva embrija koja su mi i vratili , bila biokemijska ,10 dpt sam vadila betu i bila je 69 i onda za dva dana je pala na 19,nešta se je desilo i to mi je pvi put da sam imala pozitivnu betu pa mislim da će sljedeći put biti bolje i da će se napokon i kod mene uhvatiti čvrsto za mene moje bebice ,nekih posebnih simptoma nisam imala ,ali jedino me je 3dpt tresla groznica i temperatura 38,6 tijelo se borilo s nećim stranim u meni i nije prihvatilo embrije mislim da se ta temperatura nije smijela dogoditi. Sada se spremam ponovo u Mar. danas se čula sa sesrom J. pa kad budem imala ovulaciju da joj se javim pa će mi reći kad da dođem.