Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam neki glupi osjećaj da mi se ovo dogodilo zato što sam se počela skidati s utrogestana(mi smo krenuli sa skidanjem tek od 14tt)..hmmm..osim toga bila je noć punog mjeseca, noć kada pucaju vodenjaci...

uglavnom, to što mi se dogodilo je u "sivoj zoni" i sumnjam da će ikad itko sa 100% sigurnosti znati reći koji je bio uzrok, samo se nadam da doktor Vlaisavljević ima neki čudesni lijek koji mi može preporučiti kako bismo idući put spriječili da se takva ista stvar dogodi (a dogodilo se to da mi je tjekom školski uredne trudnoće samo jedno jutro vodenjak izletio iz mene-ono iz mene je visio mjehur koji je nakon nekog vremena puknuo jer sam se ja tresla od straha, donja beba je ostala bez vode i onda je infekcija nakon tri tjedna izazvala porod tj pobačaj obje bebe)
    Teško je reći što je kod tebe bilo, sumnjam, iskreno, da je sama e. coli izazvala pobačaj jer masu to žena ima pa sve prođe OK. Jesi izrazito sitne konstitucije? Koji put se u odluci da li transferirati dva ili jedan gleda i ženina konstitucija, a znam da je i Luči mojoj prijateljici kojoj su se, neočekivano, uhvatile trojke u VV FET-u (a kod njih se nije baš puno diferenciralo i zamrzavalo svih kvaliteta), rekao da će ona to iznijeti jer je jake konstitucije - jača i šira i viša žena.

Iskreno, na tvom mjestu, ako već nisi, bih otišla do dr. R-a u Pol. Vili i porazgovarala ima li, za svaku sigurnost, smila raditi nešto od dotanih pretraga (štitnjača, trombofilije).

To ti sto posto nije zbog utrogestana, oni su više onako.. dodatak, ne krucijalna stvar, i većina žena tada prestaje s njima.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.05.2011. at 08:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •