Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=renna;1999503]
    Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Renna ja sam bila prije godinu dana u Mb, dobili 17js, samo 3 blastice, 2 vracene, treća nije bila dovoljno dobra za zamrznuti, od svega samo biokemijska. I veliko razočaranje

a bas mi je zao, znas kako ono mislis, MB dobitna kombinacija za kraj, samo skupi lovu i idi i to je to, ali ustvari vidis sad dosta oni koji su otisli van dozivjeli velika razocarenja, meni evo sad frendica bila prosle godine u MB i nista, cak ni sa smrzlicima, i zvali je sad opet i ona ajd ide, i eto beta je 4500, sigurno je onda ipak dobitno samo je pitanje koliko nas si moze priustit dva ,tri posjeta tamo....imas li volje za ponovo ic ako te pozovu ili planiras negdje dalje??
    Cure moje, ovako sam i ja mislila, ali bi vam preporučila da ne ostavljate MB za "kraj", pogotovo ako zađete u neku dob. Načelno, benefit Maribora imaju mlađe žene koje reagiraju, a u dobi 39+ je više-manje skoro pa svejedno di si ako nemaš više reakciju da možeš očekivat više od 3 stanice, iako ima žena koje tako reagiraju čak i u 40+ i nije toliko rijetko (40 godina 10 stanica, 42 godine 16 stanica itd., premda je i unatoč takvim količinskim reakcijama u dobi 40+ trudnoća skoro pa sporadična), dobro, mora bit neki pristojni laboratorij.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.11.2011. at 09:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •