Pitala si me za sina - da, nekim čudom smo ga dobili prirodno, pokušavali smo par godina, išli na postupke, sve poslje 35., i onda sam sasvim neočekivano, kada se uopće više nisam nadala da bi prirodno moglo uspjeti, zatrudnjela u 38. Imala sam dijagnozu idiopatske neplodnosti (nepoznati uzrok), a kako sam sada već prešla 40. ne bih više prepuštala slučaju, već eto pokušala postupkom, barem 1, možda uspije 'od prve', a ako ne - razmišljat ću da li ću još ići na koji ili ne. Suprug je jako skeptičan i zabrinut za mene, jer sam nakon 1. trudnoće bila još jednom prirodno zatrudnjela i pobacila u 10. tjednu, pa se boji da si ne ugrozim zdravlje, a time i napravim probleme cijeloj obitelji, te dodatno ne vjeruje baš puno u trudnoće u toj dobi, barem konkretno u mome slučaju, no, ako uspije, ja ću biti mama, a ne on, pa prema tome, vrijedi mi se potruditi.
Protokol: Menstruaciju sam dobila u subotu. Eto, barem da ide sve po PS-u što se tiče protokola, već kad ne može prirodno, što se tiče tijela. A u ovom trenutku protokol je važniji.
Put: Samo da danas živa i zdrava po mraku i umorna poslje posla dođem do Maribora i vratim se u Zagreb, solo, a onda ćemo ostalo korak po korak, ... davanje injekcija, sljedeći UZV i ostalo još važnije ...