Ina, hvala. Nisam mislila uzimati 2 tjedna, nemam potrebe, a i nikad nisam uzimala, a i ako ne daj Bože sve ne uspije onda mi je bad jer me na poslu nije bilo 2 tjedna, a i općenito, već mi je važnije za ta dva dana - dan aspiracije i dan transfera, jer pretpostavljam da to neću moći 'odraditi' u popodnevnim satima kao UZV, pa ću prema tome morati izostati s posla ta dva dana.

Inače, što se tiče davanja injekcija, jučer je kao pametno moje muško išlo to otvarati; u stilu, vidio sam ja da to med.sestre prvo malo turpijicom zarežu, tako treba raditi, i ne znam da li je tako nešto postigao ili ne, uglavnom, uspio je nekako otvoriti čak dvije bočice, od kojih je staklo od obje završilo unutra + i on si je iskrvario prste , show; ispada kao da smo oboje nesposobni, no, nekako nas to baš 'ne ide'.
A ja nisam mogla baš dobro izvući 'mješavinu' iz bočica, ne znam gdje griješim, možda sve presporo radim, pa dok 'usisam', zadržim iglu predugo u bočici i valjda sve izađe van. Ili previše raširim rupicu pa uđe zrak u iglu. Ne znam, pogledat ću još jednom filmić.