Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nikolina-Zagreb
    kako je prošlo današnje pikanje?
    Vjerojatno je i tebi davanje injekcija između 17-18 h.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Što se tiče ovulacije i cijeloga postupka, iskreno, ne znam kako će to kod mene izgledati, iz sljedećih razloga:
    1. Kontracepcijske sam koristila po prvi puta
    2. Menstruaciju inače dobivam svakih 28-30 dana, a sada je to uranilo, srećom, ne puno prije; prošla je bila 17.10., a ova 12.11.; no, ovo je zbog usuglašavanja ciklusa sa svima iz grupe, i vjerojatno je slično i kod drugih
    3. Krvarenje mi inače traje 5-6 dana, a sada je prestalo čim sam dobila prvu stimulaciju, ne znam da li je s tim povezano, no, prestalo je, tj. trajalo je upola manje, cca 3 dana, no, ovo je možda nešto isto posljedica kontracepcijskih, a možda i stimulacije, i moguće prisutno i kod drugih
    4. Količina Menopura koju sam unijela u organizam je upitna

Jučerašnje davanje injekcije je proteklo puno bolje, bočicu sam dobro otvorila, nije mi pukla, no opet mi je ostalo u bočicama više nego što bi trebalo. Jednostavno mi ta injekcija ima dugačak ulaz i ne uspijeva 'usisati' sve s dna; naravno, problem je u injekciji, a ne u meni i mojoj tehnici .
    Dajem si poslje Dnevnika , tako mi je najlakše pamtiti, a tako sam nekako i dobila prvu u Mariboru, jer dok sam čekala na pregled, pa dok mi je med. sestra to pokazala ...

Kako god, trudim se, slijedim njihova uputstva, svaki put me je frka kako će proći put i kako ću sve usuglasiti s poslom i privatnim obvezama, no, stisnem zube i guram od dana do dana.

Danas idem na 2. UZV pregled uključujući 1. na dan 1. stimulacije. Dobro je što sam naručena u 15:15, pa idem ranije i barem ću se prema Mariboru voziti po danu, no, nezgodno mi je što moram pitati na poslu za raniji izlazak, no, što mogu. Nek' mi je sa srećom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •