Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj jasna09 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je žao što se nismo skužile na prvom UZV pregledu. Ja sam bila gore do poslije 20 h. Tvoji folikulčići su dosta brzi kad već danas ideš. Ja idem u ponedjeljak, kod mene su bile crne točkice na jajnicima. O veličini nismo pričali.

Sretno ti danas na putu, valjda te magla neće previše kočiti.
    Jasna, kao što sam već ranije napisala - i ja sam po protokolu trebala doći u ponedjeljak, no, kako je doktor rekao prije UZV da ne bi trebalo biti relativno velikih folikula, a kod mene je ispalo da ih ima, a i s obzirom na moje godine za koje se zaista sa sigurnošću ne može reći što će se događati, odnosno kako ću reagirati na stimulaciju, rekla sam mu da mi nije problem doći i ranije, pa se i on složio da dođem danas.
    Što se magle tiče, prošli puta je bila samo kada sam došla u Zagreb, sve se nadam da dalje nema toliko puno rijeka i dolina, pa da je zato situacija puno bolja.

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nama je bila magla na cijelom putu kad smo se vraćali, ali mi idemo obilaznom cestom.
    Moji folikulčići kaskaju, vjerojatno radi previše postupaka.....
    Zar ti nisi pričala da ćeš ići na Gonale? Možda sam krivo povezala...
    Javljaj novosti

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nama je bila magla na cijelom putu kad smo se vraćali, ali mi idemo obilaznom cestom.
    Moji folikulčići kaskaju, vjerojatno radi previše postupaka.....
    Zar ti nisi pričala da ćeš ići na Gonale? Možda sam krivo povezala... Ne sjećam se da sam to pričala
    Javljaj novosti
    Naravno

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jasna,
    zamisli, razmišljala sam o onome što si bila napisala, jer sam shvatila da sam ti odgovorila samo djelomično točno; nije bitno, no opet, da ne bi ispalo da lažem ; što se tiče
    - magle - moguće da je bila cijelim putem, no, kako mi je vidljivost bila relativno OK, nisam ju toliko zamjećivala, više mi je 'upala u oči', kada sam ušla u Zagreb i nisam mogla vidjeti prst pred nosom
    - Gonala - moguće je da sam spomenula da mi piše u protokolu, no, čekala sam što će mi doktor reći na 1 UZV, i onda sam to kupila.

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kako je prošao petak? Jel si i danas gore u bolnici na UZV?

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sad sam vidjela da si nam sve napisala, vjerojatno smo u isto vrijeme slale....

Štopericu su od njih dobila?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sad sam vidjela da si nam sve napisala, vjerojatno smo u isto vrijeme slale....

Štopericu su od njih dobila?
    Da, med.sestra mi je dala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •