Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Iva, hvala. Meni je doktor dao naznaku da će me možda zvati za 3. dan, pa sam se nekako psihički i pripremila i na tu opciju. Koliko si imala embrija i kakav je bio rezultat?
    U Mariboru sam imala 4 postupka, upalio je ovaj odrađen u mojoj 36.-toj, a ostala trudna u 37.-moj.

1. put - dugi antibebi protkol, u 36.-toj, sam imala 7, vraćeno prvo 2, ništa, pa 2, ništa, pa 3 - blizanačka trudnoća, ali jedan blighted ovum, drugi moja kćer - živorođenje zdravog djeteta, znači.

(prije toga dva na VV-u postupka, prvi put 3 embrija, drugi put 9, ali rescue ICSI, to je kao ništa, od tog se trebalo odustat - nakon toga uvijek ICSI)

2. put - u tipa 39 ili 40 - dugi antibebi protokol, 10 stanica, tipa 7 embrija, vraćano laganini, jedan missed ab u 10. tjednu

3. put - u tipa 41 - kratki dirkenti gonal protokol s dekapetptilom, prepala se antibebi nakon što je jedna dobila plućnu emboliju - 21 stanica - tipa 6-7 embrija, ali oni bi manje zamrzavali, to sam ih namolila - 2 biokemijske

4. put - u 42 - cetrotide protokol s gonalom, 16 stanica, 2 vraćena embrija, zamrzavanje pod upitnikom, nije uspilo.

Uvijek u MB-u išlo na blastociste iz ogromnih količina stanica, na VV-u uvijek trodnevni, ali na VV-u se nisu bojali blizanačkih, mislim da su išli za time da ih žene žele pa da se odmah riješe, ali to nagađam.

Nemoj me držat za svaku brojku, malo sam detalja i pozaboravljala.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.11.2011. at 16:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •