Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ina, hvala, i ja sam primala kontracepciju prije stimulacije, doduse 1 ciklus.
    Sto se tice trakica, znaci i one su mjerodavne za grubu analizu cak i tijekom uzimanja Utrogestana, a ja sam mislila da ih on poremeti.

Inace, samo da jos kazem da mi je pritis i bockanje, da li od stimulacije, punkcije ili transfera, ili svega pomalo proslo 4 dana nakon transfera, jos doduse imam povecane grudi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Ina, hvala, i ja sam primala kontracepciju prije stimulacije, doduse 1 ciklus.
    Sto se tice trakica, znaci i one su mjerodavne za grubu analizu cak i tijekom uzimanja Utrogestana, a ja sam mislila da ih on poremeti.

Inace, samo da jos kazem da mi je pritis i bockanje, da li od stimulacije, punkcije ili transfera, ili svega pomalo proslo 4 dana nakon transfera, jos doduse imam povecane grudi.
    Utrogestan je progesteron, on ne utječe na LH test (koji isto kao neke (ja isto) koriste za detekciju trudnoće jer LH potamni, a tih trakica trilijuni doma, plus jeftinije su - ove s neta - nego testovi za trudnoću), niti na BHCG piš-test.

On ti samo digne tjelesnu temperaturu, koje se digne i u svakoj lutealnoj fazi - jer ju diže progesteron.

Također, neke žene tvrde da im utječe na prsi/mokrenje - meni ne. Ali, utječe mi na stvrdnjivanje stolice - kao što progesteron i inače radi, a recimo, prije menge, krene meka stolica - jer to isto neki hormoni djeluju, pročitala ja, ne sjećam se točno koji.

Ovo - pritisak tu i tamo, imam osjećaj-nemam osjećaj - ako mi možeš vjerovati... nakon valjda 15-tak transfera, i nakon apsolutne sigurnosti da nisam trudna kad sam bila, i da jesam kad nisam - meni je to bezvrijedno jer može sve bit i od transfera i od hrpetine hormona uzete sad itd.

Jedino bitno što treba pratit je smanjenje količine mokraće zbog hiperstimulacije - kod tebe, zbog godina i reakcije - ne očekuje se nikakva hiperstimulacija.

Imaš topic "nakon transfera" di žene pričaju o tome - probolo me/nije me probolo - "napeta sam", vrti me, osjećaj kao da ću dobit mengu/kao da neću itd. Sve je to za ljude - priključi im se tamo . Sretno!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je vec 4-5 dana muka. Za vikend sam se jos morala voziti autobusom 2 puta po 3 sata, doduse u busu na kat u kojemu se uglavnom nisam vozila, i gotovo cijelim putem mi je bilo mucno. Citala sam nuspojave od Utrogestana - sluzbene od lijeka i s foruma od cura - lijek nista ne spominje, a rijetko koja cura spominje mucninu, pa vec kad se ne osjecam bas dobro a ne nalazim neki drugi razlog sve si mislim - mozda sam u 2. stanju ?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •