Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    Bruna, vidim da TM ima dijagnozu kao i moj, pa me zanima koju metodu uz IVF su ti radili u Mariboru?
    kako se osijećaš ima li kakvih simptoma?
    Radili su nam ICSI, a ja ti nemam nikakvih simptoma, osim što mi je od 8dpt počeo smećkasti iscjedak i evo traje i drugi dan, pa vidjet ćemo šta će biti...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    Radili su nam ICSI, a ja ti nemam nikakvih simptoma, osim što mi je od 8dpt počeo smećkasti iscjedak i evo traje i drugi dan, pa vidjet ćemo šta će biti...
    kažu da je moguće da je to od implatacije, samo koristi i dalje utriće, jel oni imaju IMSI metodu?

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kažu da je moguće da je to od implatacije, samo koristi i dalje utriće, jel oni imaju IMSI metodu?
    stvarno ne znam, a gledala sam na njihovom webu sada i ne spominje se, najbolje ti je da im uputiš jedan mail, sestra Jasna će ti brzo odgovoriti.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

stvarno ne znam, a gledala sam na njihovom webu sada i ne spominje se, najbolje ti je da im uputiš jedan mail, sestra Jasna će ti brzo odgovoriti.
    hvala ti Bruna i navijam za pozitivan ishod tvoje bete, uglavnom za naš problem najbolja tehnika je IMSI jer uvećavaju spermije na 6000 puta pa se vide i najmanje anomalije, IMSI u hrv radi cito, ali eto mi nismo imali uspjeha,, pa sam mislila da možda Slovenci to bolje rade

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hvala ti Bruna i navijam za pozitivan ishod tvoje bete, uglavnom za naš problem najbolja tehnika je IMSI jer uvećavaju spermije na 6000 puta pa se vide i najmanje anomalije, IMSI u hrv radi cito, ali eto mi nismo imali uspjeha,, pa sam mislila da možda Slovenci to bolje rade
    Čitala sam baš na stranici od CITA o toj metodi, ne znam al ja se uzdam u MB, ja sam iz BiH i tako da svejedno moram plaćati sve, i onda volim platiti u MB nego bilo gdje u HR, a naravno tu je i Zakon u HR kakav je, tako da sad za sad uopće ne razmišljam o HR, na žalost al je tako...
    Hvala ti, sretno i tebi!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Čitala sam baš na stranici od CITA o toj metodi, ne znam al ja se uzdam u MB, ja sam iz BiH i tako da svejedno moram plaćati sve, i onda volim platiti u MB nego bilo gdje u HR, a naravno tu je i Zakon u HR kakav je, tako da sad za sad uopće ne razmišljam o HR, na žalost al je tako...
    Hvala ti, sretno i tebi!
    u potpunosti se slažem sa tobom!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •