Evo ovako draga, ja ću ti pokušati kratko pojasniti, bila sam u 11.mj 2011 u MB terapija mi je bila menopur + cetrotid, primala sam po 3 amp i 3 cetrotida sve ukupno, dobila sam 1 j.s koja se oplodila i vraćena ali beta 0, s tim da sam menopure uzimala u Hrvatskoj, sada sam opet u postupku, a inače sam low responder, primila sam 40 amp menopura i merionala, mješano, jel sam uzela u mađi 24 amp, u MB 8 amp i u Hrvatskoj 10, teške kombinacije, ugl dobila sam 3 j.s i u utorak idem na transfer, merional u mađi je upola jeftiniji, znači u hrv ja kutija (10 amp) 1458 kn, a u mađi su 2 kutije 1500kn, ja sam pitala u Mb jel smijem kombinirat ona je rekla da smijem, eto toliko od mene, nadam se da sam ti pomogla, samo još nešto, cetrotid je u MB 39,90 eura, a kod nas 350 kn, eto i to se tamo isplati, eto toliko, pusa i sretno!!!
![]()

, teške kombinacije, ugl dobila sam 3 j.s i u utorak idem na transfer, merional u mađi je upola jeftiniji, znači u hrv ja kutija (10 amp) 1458 kn, a u mađi su 2 kutije 1500kn, ja sam pitala u Mb jel smijem kombinirat ona je rekla da smijem, eto toliko od mene, nadam se da sam ti pomogla, samo još nešto, cetrotid je u MB 39,90 eura, a kod nas 350 kn, eto i to se tamo isplati, eto toliko, pusa i sretno!!!