Ajde, izdrži još do 24.Ja sam sva razdražljiva od tih pilula, i unatoč njima proizvela jedan 20mm folikul. Gin se zbog toga brine. Ne znam hoće li to otići kad prestanem uzimati Logest. U petak idemo u Mb na uzv pa ćemo vidjeti.
Ajde, izdrži još do 24.Ja sam sva razdražljiva od tih pilula, i unatoč njima proizvela jedan 20mm folikul. Gin se zbog toga brine. Ne znam hoće li to otići kad prestanem uzimati Logest. U petak idemo u Mb na uzv pa ćemo vidjeti.
Ne bi te htjela razočarati, ali i ja sam ovulirala pod Logestom i menzes je došao ravno 15 dana od pucanja folikula (kao u prirodnom ciklusu), tako sam i menzes dobila puno kasnije.
Napravi cervikalne briseve na aerobe/anaerobe i urinokulturu, mada ne znam je li Mb insistira i na ovim sterilnim brisevima i UK. Ja bi svakako napravila sebe radi.
Cure može li mi neko od vas poslati mail od sestre Jasne, ja imam neki mail koji je vjerovatno već van upotrebe, poslala sam joj davno poruku na mail ali ništa mi ne odgovara, pa mi treba mail na koji joj sada vi pišete.
Hvala unaprijed