Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
nije mi jasno - dr kaže da postoji mogućnost da nešto ometa ugnježđivanje i da bi se zato trebala napraviti laparo, a s druge strane kaže da laparo nije potrebna ako se ide na IVF. pa ako nešto ometa implantaciju, ometat će je bez obzira na to radilo se o spontanom začeću ili IVF-u. ivanice, koja je uopće dijagnoza kod vas? a ako je nema, koje ste pretrage napravili?
Iskreno da ti kazem ni ja ne razumijem! Rekao mi je ako sam se definitivno odlucila za potpomognutu oplodnju ne moram raditi laparo, no medjutim jos mi taj nalaz nedostaje. Bila sam na propuhivanju jajovoda i nalaz je bio u redu, no prof V. kaze da taj nalaz nije 100% siguran i da je laparo najsigurniji da se vidi stanje jajnika,jajovoda, maternice!
Do sada sto sam napravila od nalaze svi su u redu i on kaze sam da nalaz MM je odlican, ja sam radila briseve sve ok, propuhivanje, folikulometrija u prirodnom ciklusu sve super, ovuliram, vadila hormone- svi su dobri, imam redovne mjesecnice- svakih 28 dana, pila klomifen od 3-7 dc uz folikulometriju, kao sve je islo super al od trudnoce nista, i onda jedna inseminacija u Zg kod dr. L uz klomifen i nista.. Uopce sad ni ja sama ne razumijem kako je on to mislio..