Citiraj ivanica86 prvotno napisa Vidi poruku
Hej cure moje.. Evo mi jucer bili, ne znam sta reci.. Nisam se ja nadala nicem posebnom od tog razgovora sa prof., ali izasla sam nekako "kisela"!
Sve u svemu, po njegovu, nasi su nalazi super, sve ok, ali ja nisam radila laparaskopiju,pa njegov prijedlog mozda da to jos obavim jer mozda imam nekih priraslica.. Ja sam bila u 1. mjesecu ove god na hsg-u, nalaz u redu, ali on kaze da taj nalaz ne mora znaciti da su jajnici u redu, da nema priraslica ili nesto na maternice sto ometa ugnjezđivanje.. Ja bi obavila jos to, sto prije ali i dalje ne odustajem od svog termina u 4 mjesecu također je rekao ako sam se bas odlucila za ivf i ako je to to, laparaskopija mi ni ne treba. Nek sama odlucim sto bih.. Jeste vi radile laparo?
draga ivanica86 svakako bih ti savjetovala lpsc prije ivf avanture. Gle, to su velika očekivanja, psihička, fizčka i financijska priprema, zar nije bolje da otkloniš sve potencijalne probleme. Lpsc je rutinska operacija, sutradan ideš doma, stvarno nema razloga za paniku, najveći posao ti je pripremiti nalaze za lpsc.
Ja sam bila na HSG-u i dobila lažno dobru dijagnozu, to prije svega nije pouzdana pretraga. Otišla na lpsc, šok! Neprohodan jajovod. Dobra strana lpsc je da ti "usput" mogu otkloniti ako nešto još nađu, priraslice, miome i sl.
Kako god odlučiš sretno!