Citiraj Nolica prvotno napisa Vidi poruku
Hm...bila sam u 2.mj u Vinog, rekoše prvo 4 IUI pa onda dalje (btw. s kraja Hrvatske sam), na SD rekoše lista za lijekove godinu dana, na VV nisam išla jer sam predpostavila da je tamo tek krkljanac. Onda sam isprobavala te IUI što mi je dosta nezgodno zbog putovanja i tajnih izostanaka sa posla, pa u napadu očaja rekoh, idem se navrijeme prijaviti u MB tamo se i tako dugo čeka...kad ovi odgovoriše i dogovoriše sve za 20dana...eh sad me uhvatila panika
ej nolice.ja sam ti jedna mariborcanka,mislim na moju bebicu koja mi nana u trbusicu...
ja ti samo zelim reci da ako odes tamo,u dobrim si rukama.nema tu puno price,jako profesionalno i ljubazno!i poprilicno dobri rezultati.cure koje sam upoznala,vise manje su trudne...a to je ono cemu svi tezimo sto prije!Ja sam napr.cekala 1 god.na termin,vjerojatno je ovo period manje guzve,i zato se dolazi ranije...a i bolje tako!Za nista nebrini,sve ljekove dobijes odmah,ljekarna je odmah do bolnice,oni ti dadu recept,i ti samo s time sve platis i dobijes.sve je super organizirano!Ako ti treba imam i brojeve za smjestaj.Svakom bi preporucila MB!Zelim ti samo daljnji uspjeh generacijo!