Nisam ništa napisao na ovom forumu već par godina nakon uspješnog prvog postupka u Ljubljani.

Mi smo zapravo nakon nekih dvije godine otišli po smrliće kod dr.Reša i postupak nije bio uspješan. Ono što me malo emotivno iznenadilo je bio nekakvi njegov stav kako je ta procedura je prilično slabe uspješnosti. Naravno svaki postupak potpomognute oplodnje nema neku veliku uspješnost, i uvijek te doktori kod takvih postupaka žele spustiti na zemlju u tim očekivanjima, no zbog nekakvog njegovog nastupa, pristupa, izbora riječi nisam uopće polagao velike nade. Nakon prvog IVF-a sam bio prilično pozitivan možda i bez nekog ozbiljnog razloga (i bilo je uspješno), no ovaj put baš i nisam. I doista nije bilo uspješno.

Nakon nekog vremena smo se počeli pripremati za novi postupak IVF-a. Zvali smo za okvirne termine dolaska, počeli obavljati standardne pretrage prije samog postupka. Ono da nas ne zezne neka upala i sl. komplikacije. I onda se dogodilo kako je izjavila ženina ginekologica čudo i žena je ostala trudna prirodnim putem. Sve je prošlo u najboljem redu i to malo čudo sada spava sa mamom u našoj sobi. Zapravo i naša princeza iz prvog postupka spava popodnevni odmor u svojoj sobi.

Eto slučajno sam naletio na ovaj forum, pa kažem ajde da se ulogiram i predam status report :D Onako malo pozitive i lijepog iskustava nikada ne škodi.

Lijep pozdrav i sretno!