Stranica 10 od 53 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kriistiina.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kriistiina stvarno mi je žao
    Bogme je i moj plan B u razvoju, a kako je krenulo, moglo bi se par Petrofki naći u "planu B" u isto vrijeme.

Gdje je Ana03?
    Pinny što je kod tebe novoga?
    Ptica1 morat ćeš malo više pitanja postavljati (malo više pisati) da bi ti se postovi brže vidjeli
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 28.09.2010. at 20:22

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kriistiina , jako mi je žao, baš sam nade polagala u tebe naročito kad si rekla da su ti komentirali kako su ti dobre js.Ti si stvarno još mlada i velike su ti šanse, i koliko te malo čitam znam ja da si ti već napravila plan za dalje. Doći će i naše vrijeme, kad se sve posloži
    Sve nekako čekam da netko od nas Petrovki javi nešto pozitivno, ali... za sada ništa.
    Stvarno su nas ograničili sa tim zakonom, i nas i doktore. Znaš li šta je napravljeno sa ostalim js? Jesu li zamrznute? Javi kakve imaš povratne info iz Maribora, ja još moram vidjeti sa MM ali da se mene pita ja bi išla i to probati, a ne da se poslije kajem.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    ja još moram vidjeti sa MM ali da se mene pita ja bi išla i to probati, a ne da se poslije kajem.
    E, točno to je i kod mene: nakon 4 godine natezanja sam došla do prvog IVF-a i onda me zahvatio ovaj suludi zakon. I godine me stižu. I što sad? Čekati postupak u 12 mjesecu i što ako ne uspije? Nije to negativan stav, jednostavno moram kalkulirati sa svim mogućim ishodima. Ako se sad rezerviram za Mb ionako godinu dana moram čekati. U međuvremenu stignem prirodno zatrudniti, imati bar jedan uspjeli IVF u "našoj kući", predomisliti se, možda se zakon promjeni.... Svašta.
    Ali ako sad propustim vlak, za godinu dana ću možda lupati glavom o zid i misliti si "A šta si čekala"?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kriistiina i ja sam nekako vjerovala u tebe...bas sam tuzna
    Kad ce doci vrijeme na neku novu Petrovu trudnicu????Rujanski se vlakic izredao;jos cekamo Suzzie i Snekicu..
    Od mene malo lijepih vijesti..Sjecate se da sam rekla da je mm otisao dati prilog za spermiogram i nalaz je nikad bolji!!!!!!Astenozoospermia!Gdje su nestali oligho i teratho??U vjetar i da bogda ostali tamo!Kent bilivit.
    Proplivali plivaci,nisu kraul ali trude se,16% grade A motility,grade B 4%ilitiga prvih 4,5mill/mL i drugih 1,1 mill/mL,morfologija je granicna doduse ali 30% savrsenih plivaca je vise nego ikad!!
    Cure moje,ja sam jako sretna s tim nalazom i pohvalila sam svog m.vec sto puta i nagradila (ne bas toliko puta)..
    Dobar nalaz je stigao bas u pravo vrijeme.pusa svima

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure,sad sam vam prekinula tok rasprave jer sam dugo pisala post..Samo tako u razmisljanjima i ne gubiti vrijeme...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Odlično SEla, trebaju nam dobre vijesti. A i asteno se da pobjediti, sa što više sexa (recept MM i njegov lijek za sve), nek jede češnjaka koliko hoće i vitamin E. Kad vi napadate?

MM utapa tugu u pivi, sad naplačuje šta je morao apstinirati mjesec dana prije postupka. A šta bi mu ja, ja pijeeem da zaboooraaavim. Nisam ni ja daleko, idem si baš jedan boroviček trgnuti (za cirkulaciju, naravno, kak bi moja baka rekla)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zauzeta mi cemo sljedeci mjesec napadati pivice i knedlicke po praskim tavernama...

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

U zadnjem postupku sam imala 12 js.. Naravno, one neoplođene su u smeću jer u KBO nemamo stroj za zamrzavanje...

Sela jako mi je drago zbog nalaza tvog MM!!!!!! Bravo!!!! Kao što je zauzeta rekla i to se da pobijediti.. A mi što dalje to je spermiogram sve lošiji i lošiji.... ....

Sutra šaljem sve za Maribor pa što bude bit će...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ej curke samo da vam javim da Zrinkić nije odustala od foruma nego doma čuva sebe i jajnike...danas mi se javila da je izgubila lozinku i da se ne može prijavit...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Selaaaa triput hura za tm i njegove plivače,još će tu bit i olimpijaca.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    I godine me stižu. I što sad? Čekati postupak u 12 mjesecu i što ako ne uspije? Nije to negativan stav, jednostavno moram kalkulirati sa svim mogućim ishodima. Ako se sad rezerviram za Mb ionako godinu dana moram čekati. U međuvremenu stignem prirodno zatrudniti, imati bar jedan uspjeli IVF u "našoj kući", predomisliti se, možda se zakon promjeni.... Svašta.
    Ali ako sad propustim vlak, za godinu dana ću možda lupati glavom o zid i misliti si "A šta si čekala"?
    Cure i ja imam isti "problem". MM kaže da sačekamo još malo, da ovaj slijedeći bude dobitan! A šta ako ne bude? Opet čekati, i čekati i tako u nedogled! Malo sam bila u početku ljuta, ali i on ima pravo na svoje mišljenje o svemu tome, i on je onih 50% roditelja potrebnih za dijete!
    M od Sele, bravo! To se traži!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela super za spermiogram

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala cure u njegovo ime..Toliko sam iznenadjena i ja sama da sam jucer barem desetak puta pogledala nalaz ne vjerujuci.Ocekivala sam isti OAT ali izgleda da su ogromne kolicine vocnih
    smoothiesa i Bioastin imali efekta.Pio je svaki drugi dan po 2 kapsule od 4mg sto i nije nesto,ali imala sam malo muke dok sam ga uopce natjerala piti ga,;on jucer tvrdi da dobar nalaz nije od Bioastina vec od voca i puno vitamina koje je s njima unasao u organizam.Ma neka je od cega hoce,popit ce bocicu do kraja prije puta na sjever i ja zadovoljna.
    Ali da se desilo cudo,desilo se,on uopce nije svjestan koliko.
    Cure drage,nemojte dugo razmisljati o soluciji da odete van Hrvatske za svoju bebu,ako ste mladje,ovaj zakon vam produzuje agoniju i maltretiranje.Stedite,smanjite shopping,kavice po gradu,nosite proslogodisnje cizme,ne kazem da cete si od toga platiti Maribor ili Prag,ali bit cete na dobrom putu za svoju bebicu.pusa

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sela mi smo pili bioastin 3 mjeseca i poslije toga nalaz gori nego ikada... Ali kažu da se nekome popravi, a nekome bude koma... Sad smo počeli Formen jer mu se zadnji puta od tih tableta malo popravio ... Voće ne voli, povrće mrzi, jedino što jede je meso, i sve nezdravo.... Sad ću mu i neke multivitamine kupiti kad ih već ne unosi hranom.. Znate onu: hajde da se drogiramo, neka oči sjaje ...... A joj!!!
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 29.09.2010. at 10:12

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja svog MM nema šanse da vratim na tablete, jer od svega popijenog ništa se nije promjenilo. Osim kad je pio od Tešića kuru propolis, matična, čajevi, jabučni ocat, onda je došao do normozoo. A ni tada ništa nismo zdelali. I sada je opet AT. Ali ima slučajeva da je i Bioastin pomogao. Ili nam je sve to u glavi, pa moć pozitivnog razmišljanja odradi svoje.
    Kriistiina, zar ti ni u Petrovoj nisu ništa zamrznuli?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ej curke da se javim, prošla me kriza nakon još jednog neuspjeha i danas sam napokon dobila sestru u Petrovoj i naručila se 8.11 za dogovor ,, rečeno mi je da bi negdje u prvom ili početkom drugog mjeseca mogla opet u postupak. Moj muž je u međuvremenu pio profertil kapsule ne znam da li šta pomažu u petak ide vaditi spermiogram, ali sam čula od žena da su puno njima bili nakon terapije nalazi poboljšani. Ja ne tražim čuda već samo ponekog plivača jer imamo samo još jednu ampulu smrznutu u Petrovoj i bilo bi puno lakše ići dalje da ne opet radimo TESE Šalata-Rebro Petrova predugo traje. Ako neka zna osim Biostina što sam sad pročitala još nešto šta bi mu dala nek pije molim pišite MM je spreman popiti bilo šta samo da bude nekih rezultata.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ZAUZETA nisu mi ništa smrzli jer nije bilo stanica dovoljno... Dobro... Nećemo tu ... jel..

loryy nemam pojma, kao što sam napisala moj pije formen, od toga mu se zadnji puta poboljšao nalaz i to dosta... E sad, bacam ga i na med, proplis i pelud pa ćemo vidjeti iza Nove godine jel ima kakvih pomaka....

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kad najranije opet mogu u stimulirani postupak? Dok čekam Maribor da ovdje iskoristim sve mogućnosti...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Gle kriistiina meni je sestra danas rekla u Petrovoj da treba proći 4-6 mjeseci, znači ja sam bila sad u devetom mj. i negdje u prvom ili drugom idem opet, ali to ti i zavisi i o godinama

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

loryy ne bih htjela tijelo ubiti s tim svim hormonima, ali opet bi htjela što prije.... Ma dogovorit ću se za 3/2011.... Nekako mi tada najbolje, ide proljeće, sve se budi pa se možda probudi i moja pupa...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Držim ti palčeve

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ej kriistina, žao mi je da niste došli do trudnoće...mislim da ako želiš možeš tražiti da te stave u prirodne postupke bez stimulacije, tako se nećeš trpati hormonima, a iskoristiti ćeš vrijeme do Maribora

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ej.....već ste me zaboravile????? kristiina....zauzeta...baš mi je žao!!!! evo, kod mene je situacija ovakva: blago sam hiperstimulirana...blago je blaga riječ...imam ukupno cca 22 folikula. danas ide štoperica, u petak smo pod opaskom na punkciji. jajnici su mi ko dvije šake!!!! boli!!! jedva čekam da sve prođe....a ishod? spremna sam na sve i ono najbolje i ono najgore budući je hiperstimulacija u pitanju. doc me danas utješila da ću na punkciji odmah primat nešto infuzijom da se pokuša izbjeć ona gora verzija, da dio folikula prelazi u ciste, da će ih biti praznih....bla...bla.....znat ću više u petak!!! novima želim dobrodošlicu, puno strpljenja i sreće!!! pusa svima!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, Zrinkić, pa kud sad to??? S toliko folikula nije ni čudo! Samo se ti drži i javljaj dalje! Pusa

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretno na punkciji u petak Zrinkic,nadam se da ces javiti ishod!!!puse

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zrinkič nikako te nismo zaboravili
    Nadam se da će HS zaista biti blaga i da će brzo proći.
    Držimo fige za uspješnu i bezbolnu punkciju i dobitne folikule.
    Keep us posted!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo jedan bokić i od mene (int.nismo imali par dana koma-skoro fajt tko će prvi).ja sam dobila tetku taman u sub a.27.9 sam isla po ONE "pikice"i tako od 21 d.c. decapeptyl o.1.mg 2.3.4 po čak TRI(ono ni manje ni više) ampule menopura 5.6.7 dvije amp.Menopura. eh da za menopur piše od 17-18 h al ne znam za ovaj decapepty kad??? i to je to kod mene novo.joj Sela drago mi je bar neki pomak da je ovdje kod nas i nemoj nas gore u tuđini zaboravit!Kristina i Zauzeta doći će dan...za vas a i za sve nas.e da ne mogu se sjetit kome sam rekla za ono što se nisam mogla sjetiti kak se zove što mi je visoko (ha,ha ni bog me ne bi skužio)al no frks prolaktin mi je visok 26 a i SHBG 181? pa ak tko zna šta im je to?

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ana03 ne znam odgovor na sva pitanja, ali decapeptyl možeš ili ujutro ili s ovima zajedno... U prošlom postupku D sam si davala ujutro, a gonale i menopure navečer.. A sada popodne oko 17 i D i gonale, jednu za drugom...

Sretno!

Zrinkič, što da ti kažem?? Želim ti svu sreću, da sve prođe kako treba.. Javi nam se pod obvezno...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ana03, najbolje ti je i D i M u isto vrijeme, tako rade i kad ides na pikanje u bolnicu.PRL ti je skroz blago povisen a u SHBG se ne kuzim.Sretno.
    Sela, mogu misliti koliko ti ovaj poboljsani nalaz znaci.~~~~~ da se sve kockice posloze.
    Zrinkic, nadam se da ces proci bolje od nase suzzie ali budi spremna i na ostanak u bolnici.
    Suzzie, jesu tvoji jajnici skontali gdje su?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Zrinkič, žao mi je za hiperstimulaciju...nadam se ipak dobrom ishodu i da sve prođe kako treba

ja se još nisma naručila kod nikog u petrovoj, ubila me ova situacija na vv...niti sama neznam što bi sada .
    moram priznati da je teško kada imaš dogovoren postupak i sada moraš sve ispočetka u novoj klinici

pozz ostalim curama

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zrinkič držim fige da punkcija dobro prođe i da se jajnici vrate u normalu što prije.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure gdje nam je Osijek? Jel netko zna?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vjerojatno na trudničkim forumima

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma poslala sam joj pp pa nikako da mi odgovori, a ja nestrpljiva

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Nedoumice

Nedoumica br. 1
    Ako idem vaditi hormone 5. dan ciklusa i baš taj dan pada u recimo, nedjelju, što mi je činiti?
    Nedoumica br. 2
    Ako žena cijeli dan ima iscjedak tamnosmeđe boje, jel to m ili to nije m ili koji je to vrag?

... eto, svašta si žena promišlja četvrtkom uvečer...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, cemu nedoumice kad je sve jasno.
    1. Odes vaditi hormone u petak na 3.dc;
    2. Nije m.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure Petrovke, da vas pitam...kak izgleda prvi razgovor kod njih?
    zanima me da li to uključuje i pregled ili samo razgovor i pregled nalaza?

Ja sam u srijedu bila na kompletnom gin. pregledu pa mi se sad nekak ne da opet, ak baš ne trebam..Ja bum joj donesla sve to što sam dobila( nalaz, slike sa uzv-a) pa me možda ne bude pregledavala.
    I jel mi možete reći šta sve traže od nalaza?
    Ja imam komplet hormone, štitnjaču, t3, t4, Anti TG, Anti TPO, čekam papu i briseve-idući tjedan će biti nalazi i još sam napravila TORCH s obzirom da imam macu pa je moja ginićka htjela za svaki slučaj i to isključiti.

Jel imate ideju da bi mi još nešto trebalo?

pusa i hvala puno

Bab

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bab, ako imaš nalaze, neće te nitko gledat ponovo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bab potpisujem Zauzetu.Za stitnjacu te nece nitko pitati,a ako pita..past cu na rit od iznenadjenja!
    Ana draga sto bih vas zaboravila ,cekaj da prvo odem gore a onda bumo pricali...Danas mi UZV kod dr R.I ako bog da prestajem sa Logestom i
    cekam onu prekrasnu najbitniju m (ne mogu vjerovati da sam rekla da je prekrasna!!!)i onda pocinje show..a do tad,ima jos,vise od 72 sata.
    Tlatincice,ti se polako spremas u Alpe vidim,mijenjaj nick u runolist!
    Jucer sam bila u Grazu,ajme koliko robice za klince u H&M- u,kojeg li raja za mlade mame!!Samo nije bilo Barbapapa carapica vel.24,buuu...
    Ukorit ce me velike sefice da chatam,ali veliko sorry,necu vise.Puuuusss

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sela i zauzeta...hvala na odgovoru.
    Ma tu štitnjaču sam ja zbog sebe vadila jer znam i da to može utjecati na rezultate, a budući da imam tr biokemijske iza sebe, pušem i na hladno.
    Baš me zanima kako će u ponedjeljak proći moj razgovor !?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatincice,ti se polako spremas u Alpe vidim,mijenjaj nick u runolist!
    http://www.youtube.com/watch?v=TLVIICWRbjM

Ma ostajem još u Petrovoj
    Samo proširujem plan B za par kilometara (i nešto ojra).

Uskoro počinje i tvoj veliki izlet u inozemstvo
    Bab otkad sam pročitala tvoje pitanje pokušavam se sjetiti svog prvog pregleda u Petrovoj, ali toliko pregleda i dolazaka u ovih par godina imam da se sve to stopilo u jedno i nikako ne mogu izdvojiti onaj prvi.
    Al zato cure znaju

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lady Edelweiss sretno kako god bilo!!A ojri su da se trose u plemenite svrhe!
    Posljednje uređivanje od Sela : 01.10.2010. at 16:58

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tlatinčice , spot je
    Bab, mi smo to odradili usporedno sa operacijom, tako da iskreno, nemam pojma, ali sudeći po mojoj doc., koja me gleda samo na UZV, mislim da ćeš trebati samo nalaze pokazati. Ali ti se pripremi, jer nikad neznaš!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav.....ja preživjela....katastrofalno bolnu aspiraciju.....hvala tehničaru Zdravku koji me držao za ruku i brisao suze........rezultat: 12 jajnih stanica. sutra zovemo biologa, da vidimo stanje i dal će transfer bit u ponedjeljak. primila sam dvije flaše infuzije sa globulinom......doma sam, mirujem, boli me.......sutra se javim!!!!! pusa! da, reko mi je biolog da će dio jajnih stanica zamrznuti!!!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 01.10.2010. at 18:53

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bab i ja idem prvi puta u Petrovu za dva tjedna i jako me zanima kako će taj prvi pregled izgledati, nadam se da ćeš nam se javiti sa friškim informacijama. Ja bih ti bila jako zahvalna. Uopće na znam što mi je za očekivati...

E da, cure jeste vi išle prvi put same ili sa mužekima

zrinkič držim fige za tulum u labu i da ti uskoro bude bolje i bolovi popuste!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tikki, obavezno s muževima. Čak mm nije htio ući samnom unutra (kao šta će on unutra) a doc. ga pogleda i kaže " a vi niste budući tata???" malo je bio , pa je ušao. A poslije kako kad.
    Zrinkič, jel nije bilo anestezije? Kako te to toliko boljelo? Sad samo laganini da te što prije sve popusti!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tikki, kod koga si narucena? Ja jos nikada do sada nisam usla u ordinaciju sa MM-om, jednom je bio sa mnom u cekaonici.Iskreno, njegovo prisustvo mi tamo nista ne znaci ali znam da nismo svi isti pa ako ti je lakse s njim mozete i skupa uci.
    Zrinkic, nadam se da je najgore proslo. Anestezija bas nije djelovala?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma MM veli da bi on išao sa mnom, a i ja sam htjela da ide... samo nisam znala kakva je praksa a bilo mi je bad zvati da pitam. Baš bi voljela da bude uz mene i da oboje čujemo što će nam doktorica reći. Inače, naručena sam kod doktorice Šprem. Jel još netko od vas kod nje?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bab! Oslobodi prostor za privatne poruke...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •