Stranica 16 od 53 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

visibaba, taca70 i tikki, hvala vam na informacijama vezano za vađenje hormona. Ipak sam se odlučila izvaditi ih privatno.
    Ptica1 MM je danas bio u Petrovoj i rekli su mu da će nalaz s-grama biti gotov danas poslijepodne (zaboravio je u koliko sati, misli da su rekli oko 15h). Tako da se na s-gram ne čeka, gotov je isti dan.
    Mi ćemo doći po njega sutra ujutro, pa držite fige...

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Glossy, hvala na informaciji.
    Držim fige i sretno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da ostane na ovom topicu:
    Ogromne čestitke našim bivšim petrofkama Gosparki i Seli na ogromnim betama!~~~~~
    Snekice tebe čekamo ~~~~~~~~
    Zvončice
    Nana-banana ~~~~~~~
    Mimi i Ana (Ana kad je punkcija?) ~~~~~~~
    Ptičice kad ti počinješ?
    Bab isto pitanje
    Rajvos dobro došla Koliko ja znam uzv je svaki drugi dan (od 7 ili 8 dc nadalje) no sad je bio vikend i neradni dan pa su te možda pomaknuli za jedan dan.

Sad sam vas malo postrojila , ali nema švercanja u drugom redu. Vidim vas!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bravo Sela za prašku betu veselimo se s tobom ko da je naša

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tlatincice, legendo naša...

Ja ću još malo pričekati da vi pokrenete pozitivne ß, pa ću onda samo uskočiti u vlakić
    Mi imamo termin tek u 01/2011. Idući tjedan ih moram nazvati da me naruče za lijekove pa ćemo vidjeti kako će to sve ići.

Ali, ja za nekih 10-ak dana krećem sa svojim zadnjim Vili postupkom i jaaaakooo se nadam nekoj sreći. Tak nam je na forumu veselo pa se nadam da ću i ja uspjet malo tog veselja ukrast za sebe.

Svim dragim curama šaljem puno za sve njihove postupke i sve što Vam treba.
    Nadam se da će nam ova jesen i zima donjeti puno lijepih ß i puuuunooo forumskog skakanja.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tlatincice, ne znam još kada će biti punkcija. Prvo moram vidjeti kako će se razvijati folikuli pa da dođem do punkcije...step by step

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

večeras je štoperica u 22h.u subotu je punkica...5 folikula svi preko 20mm sad... ja sam nešto propustila??? Sela??? Gosparka? buduće mame?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja bila danas 5 folikula svi preko 20mm... večeras štoperica i u subotu u 8 punkcija

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, trebam li se naručivati za vađenjenje bete u Petrovoj?
    Sutra trebam vaditi betu, a zaboravila sam se naručiti tj. nisam niti znala da trebam...
    Inače sam bila u postupku u MB, dobila od soc.gin. uputnicu za betu a Petrova mi je najbliža bolnica gdje to rade.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Maca2 ne trebaš se naručivati za betu.
    Jedino moraš prijaviti višecifreni broj
    Sretno!

Ana03
    pa ti si na vratima! Sad tek kužim šta je vikend (low responer sam jaaaa ). Super su ti folikulići

Bab držim fige da uopće nećeš morati do Petrove u 01. mjesecu, možda samo na kontrolu svoje privatne bebice

Mimi81- pp

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala na info tlatincica - nadam se da se sutra prijavljujem s troznamenkastom betom!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Ispravci netočnih navoda

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Maca2 ne trebaš se naručivati za betu.
    Jedino ovdje moraš prijaviti višecifreni broj
    Sretno!
    Ana03 pa ti si na vratima! Sad tek kužim šta je značio "eh što volim vikende" (low responDer sam jaaaa ).
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 04.11.2010. at 13:21

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo izvješća: ß <1,20 (čitaj NIJE TRUDNA).
    Ali pazite sad: upravo sam se ubacila na listu za 03/2011, ali idemo i odmah u prirodnjak. Idući petak sam na UZV, pa ćemo vidjeti da li ima koji folikulić za stopirati i aspirirati! Nema predaje!!!
    Maca2, obraduj nas sutra!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Snekice, to se traži!
    Ti nisi u vlaku, ti si lokomotiva!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hihi! če te poberem u prolazu!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Snekice, to se traži!
    Ti nisi u vlaku, ti si lokomotiva!
    Bravo Snekica, idemo dalje!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Snekica žao mi je što nije uspjelo, al mi je drago da nisi klonula duhom. Samo glavu gore i hrabro naprijed. I bravo za tako brzi novi termin.
    Jesi to odmah išla na razgovor svom doktoru ili se samo kod sestre Irene naručila??

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Telefonski preko sestre Irene. Mali problem imam u kilometrima između mene i dr. (samo oko 270 km)

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Snekice žao mi je da je beta negativna ali super je da si ti pozitivna i da juriš odmah dalje.
    Ana 03 super su folikuli,ma bit će tu krasnih blastica.
    Maca2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra.
    Tlatincice.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekice pa ti si prooosto nemoguca!Podsjecas me na mene,hihi,glavom kroz sve dok se ne dostigne cilj.Tako i treba.
    Samo naprijed!Ako se dovoljno zainatis...pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela, draga, kao što sam već rekla "nema odmora dok traje obnova" Pa mi smo naumili obnoviti obitelj... mislim povećati... muž ostaje isti...

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Snekice bravo! Žao mi je radi negativnog rezultata, ali tako je super čitati te tako pozitivnu!!!!

Sela čestitam!!!!!! Bravo!!!!!!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Drage moje,evo nisam nekoliko dana mogla do kompa i sada vidim da se svašta događalo.Pa prije svega čestitam onima koji su uspjeli ovaj put ,a onima koji nisu držim fige za sljedeći!!!!Sad imam pitanje...trebam na uzv 8dmc ali taj dan nije moja dr u ambulanti i nisam baš sigurna da ću uspjet promijenit smjenu....pa me zanima da li jesvejedno koji dr radi uzv i da li će bit problema ako ovaj ciklus preskočim jer mi posao nije baš prilagodljiv...tnx

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bez obzira na ambulantu, liječnici obično dolaze ujutro na uzv svojim pacijenticama.
    No, ako tvoja dr baš taj dan nije tamo, pogledat će te netko drugi. Nemoj da ti zato prođe ciklus.
    Dok sam išla na uzv-e, mislim da me pregledao svaki liječnik koji ima ikakve veze sa MPO u Petrovoj.
    To se ionako vodi u "košuljici" pa će prema rezultatima tvoja dr na kraju odrediti terapiju za tebe.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nivesa naša tlatincica ti je dobro napisala!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja krecem u postupak po prvi put sad u 12mj.i mogu vam reci da me dosta strah,kad citam Šta me sve ceka.vama se divim Što ste tako hrabre.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nana banana s obzirom da si i ti bila na punkciji subotom zanima me u koliko sati si imala? ja nisam sigurna dal su mi rekli u 7 ili 8? ja se jako loše osjećam,nos mi je zacepljen,glava me boli,kašljuckam...pa jer baš sad moralo!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ana 03, po meni vikend je najbolji za punkciju. Nekako je sve mirnije i opuštenije.
    Nama su rekli da dođemo prije 8, al mi smo tamo već bili u 7.20. Oko 8 sati su mi rekli da se odem presvući u sobu 112 i da čekam dok ne dođu po mene i ostale cure, a MM je dobio uputnicu da ode u lab i da svoje plivače. Samo što sam se presvukla sestre su već došle po nas. Sve se odvijalo jako brzo.
    Cure koje su za punkciju idu prve, a nakon njih idu transferi. Ja sam se u sobu vratila prije 9 sati, a već u 10.15 sam išla kući.

Što se tiče kašlja - preporučila bi ti da piješ jakooooo puno čaja i po žlicu meda, jer nakon transfera nije baš poželjno kašljati. Ja sam se dva dana prije transfera gušila u kašlju, al sam svako malo pila toplo mlijeko/čaj i po žlicu meda i uspjela to smiriti. Nakon transfera par puta sam osjetila da bi mogla zakašljati, al sam odmah popila toplu vodu ili mlijeko i to me uspjelo smiriti.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala za savjet!pa baš je brzo sve bilo!svaka im čast

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

marina81 ja nisam hrabra, tulila sam o anesteziji, kako me bolilo i sve... Pa zato smo tu, da si pomognemo, da se tješimo i da se zajedno radujemo !!!!! Sretno!
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 05.11.2010. at 14:39

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala Kristina,ja jedva cekam da pocne ovo cekanje me ubija,što više čitam sve me vise strah,a najvise neuspjeha.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marina81 dobrodošla,vidjet ćeš da nije to ništa strašno a ako te nešto zanima slobodno raspali s pitanjima.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

eh hvala vam na savijetima ali ipak me nije mogao nitko zamijenit i sada bih vrištala!!!Ali valjda ću uspjeti idući ciklus jr ako se ovo ovako nastavi pa nikada se neću maknut s mrtve točke i sada sam već lagano ljuta sama na sebe jer zbog posla nemogu obavit takve preglede na vrijeme!!!mogla bi ić u pon ali to je već 12 dmc tak da nio os toga ništa!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ana03 sretno sutra!
    ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala sanja,joj puno toga me zanima....vidim da ste svi vadili hormone prije postupka,meni to doktor nije tražio samo cb briseve i papu,a u 9mj sam išla na aih koji nije uspio.Zanima me dali se može tražit opca anestezija jako me strah te punkcije .U pon.idem na razgovor s nijm ali me strah ga pitat.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro cure! Nešto me muči pa ću vas pitati. Radila sam prošli tjedan kks i urin i u urinu je pisalo da ima bakterija puno. E sad ja se nadam da je to jer se nisam baš mogla puno popiškiti pa nisam baš uhvatila srednji mlaz, pa su se pokupile ove vanjske bakterije. Uglavnom jučer sam dala u lab urin na detaljnu analizu i rezultati su u utorak. Ako bude slučajno ešerihija ili neka druga gadost kako onda dalje ide postupak? Ima li koja sa iskustvom ili zna kako se u tom slučaju stvari dalje razvijaju?
    Hvala unaprijed
    Pusa

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mimi, jel bilo L u urinu? jesu nitriti pozitivni? E? samo bakterije su najcešće kontaminacija...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jel netko kod doc.kasuma?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marina vjeruj mi,opća anestezija ti stvarno nije potrebna jer uz onaj njihov koktel ili sve prespavaš ili jedva nešto osjetiš,onako kao kroz maglu,zbilja te nema čega biti strah.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a nema mi druge nego ti vjerovati,hvala ti valjda ce sve dobro proci.
    daj mi reci jel ima nekih neuspojava dok primaš one inekcije za stimulaciju.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo i ja danas preživjela tu famoznu punkciju...bio je profesor Vrčić (ili tak nešto)moram ga pohvalit stvarno ništa nije bolilo evo sad ležim malo me boli što je normalno...i čekamo pon. bilo nas je tri,jedna je u prirodnom ciklusu imala smo jedan folikul i ja joj želim puno srečice!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Drage moje ne želim nikoga plašiti i ja jesam plačljivica, ali meni taj njihov koktel nije ništa pomogao..... Sve sam osjetila, bolilo me i na kraju je dr rekla da je bolilo jer je bilo jako puno folikula... .....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marina81 dobro nam došla
    Ana03 drago mi je da je sve dobro prošlo Koliko js si dobila? ~~~~~~~
    Samo vas 3 ste bile? Nekako mi se čini malo. Ili griješim? Ja sam svaki put tamo bila sa još 5 žena bilo to na punkciji ili na transferu.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure može mala pomoć i iskustva vezano za IVF u prirodnom ciklusu na
    http://forum.roda.hr/threads/60791-I...=1#post1735843
    Hvala!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zedra u urinu su bile samo bakterije, ostalo je sve u redu...cure ja vas pozdravljam, idem u zg! Čujemo se

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tlantincice 3 nas je bilo na punkciji a 3 na transferu...za js nisam-sigurna kad sam bila na zadnjem uvz imala sam ih 5.(dobro je netko opisao LSD bez zmajeva)ja sam stvarno pekmez živi čak kad me je u venu piknula rekla sam joj nek bude njezna i sva sreća da ležim inače bi na podu završila .al ništa nisam osjetila već kad sam doma došla kao da mengu trebam dobit,a tak mi je i sad.sve su cure hrabre bile,čak nam je jedna bila heroj pa je bez pikice sve to hrabro podnijela(imala je jedan folikul u prirodnjaku)

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ana03~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ludi provod u labu,javi kad ti je et.

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Bok cure, friška sam u Petrovoj, a u četvrtak ujutro sam naručena na prvi pregled i konzultacije kod dr. V, pa jel bi me mogle malo uputiti gdje je ordinacija od dr i koja je procedura? Fala unaprijed

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Marina81 dobro došla na ovaj topli pdf. Ja sam tu jako kratko, čak još i nisam postala prava Petrovka, ali cure su tu tolko drage, da ćeš uživati ...nadam se kratko
    Ana 03, nadam se da je tulum bio super...javi nam kad je ET i kolko ste imalo mrvica!
    mimi81, nadam se da su nalazi svi uredni i da nemaš nikakve brige oko toga

molu, suborko moja s VV-a, pa došla si i ti tu k nama...pa dobrodošla

Ja ću ti reći iz svog iskustva otprije mjesec dana.
    Inače sam kod dr. P-B.
    Kad uđeš na glavni ulaz u bolnicu prođi kraj recepcije i skreni lijevo ( bude ti žena pokazala koji je hodnik) i kad uđeš u veliku čekaonu budeš vidjela sa desne strane sobu od sestre. E tamo predaš uputnicu i kažeš što trebaš i onda te sestra od doktora prozove kad dođe tvoj red.

Ja taj prvi put nisam imala pregled, samo sam im sve nalaze pokazala, a budući da sam tri dana prije obavila komplet pregled, UZV i papu u Suncu rekli su da nema potrebe da me oš i oni gledaju.
    Mislim da svi doktori imaju ordinacije na istom mjestu( jedna do druge) tako da nemaš brige oko traženja. Imaju čak i telkač u čekaoni, pa možeš i ubit vrijeme dok čekaš.
    Ja sam bila naručena u 10:45 i došla sam na red u 10:55 - skoro sam na dupe opala, s obzirom na iskustvo s VV-a.

eto, nadam se da sam bar malo pomogla, ako trebaš još nešto pitaj pa će se naše iskusne Petrovke javiti.

i sretno !!!

rajvos avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    [B]
    Ja sam bila naručena u 10:45 i došla sam na red u 10:55 - skoro sam na dupe opala, s obzirom na iskustvo s VV-a.

!!!
    to se i meni desilo,ukupno čekala 15ak minuta,nisam mogla vjerovati!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •