-
-
Kristina koje pretrage moraš obavit za anesteziju?
-
Drage Petrofke,evo da se i ja prijavim na ovu temu.
Danas ću krenuti sa Decapeptylom,u dugom sam protokolu,kod dr.P-B.Pozdrav!
-
Moram u Petrovoj se javiti anesteziologu i onda me on pregleda. Od nalaza izvaditi krv i to ponjeti...... Kasni mi M, ko zna..... Možda mi neće ni trebati, da bar ....
-
Ljube dobrodošla i sretno
.
-
joj kriistina to bi nas sve razveselilo da nema te vjestice sljedecih koliko ono- godinu dana??? MI hocemo I ZASLUZUJEMO zivot bez VJEŠTICE!!!
-
Hvala sanja1 i tebi sretno!
-
Ljube, dobrodošla na ovaj jaaaakoooo topli i ugodan pdf i što brže nam se preselila na neke druge pdf-ove 
ana, sutra ponavljaš ß???? evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude lijepa i debela !!!
a za sve ostale( da ne bi koga pogubila neću posebno nabrajat) šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Bab,puno hvala.
Tebi nek Vili još u ovoj godini bude dobitni!
-
-
Thanks Bab,znam da ne spada u temu,sorry,al moram priupitati jel je to mačak tak lijen?
-
Ljube dobro nam došla ..
ana03 da bar...... Uh, što bi to bilo lijepo... Ali čekat ću do ponedjeljka, ako se ništa ne dogodi pravim test.. Iako čisto sumnjam...
-
hehehe Ljube, ubit će nas moderatorice
Ne, nije ona tolko lijena kolko je zaigrana i svaki dan izvodi neke nove gluposti...ovo joj je inače omiljena poza za pijenje vode, namoči šapu u vodu pa ju liže...i tako ukrug... to je moje malo razmaženo derište...
Sorry drage moderatorice, evo nećemo više
-
Hvala kristina,da bar i ne doĐe vjeŠtica.
-
-
-
Bok curke, ja vas čitam svakodnevno i pratim iz prikrajka, ali nisam se nakon prvog pregleda javljala jer smo bili u fazi prikupljanja nalaza i pokušavanja u "kućnoj" radinosti. Sad je od prvog pregleda prošli više od mjesec dana, i ja sam uspjela obaviti gotovo sve nalaze (brisevi, papa... DIO hormona- naglašavam dio, jer 4 hormona mi još nisu gotova, već skoro 2 mjeseca, i jučer su opet rekli za tjedan dana da nazovem
). MM još ide na s-gram, planiramo idući tj. i to je to... onda se opet naručujemo kod doktorice Š.
E, sad jedno pitanje, za vas iskusne ako se još sjećate početaka, čeka li se na iduće termine kao i na prvi nekoliko tjedana ili to ide brže? I drugo, doktor nam je na povijest bolesti napisao javiti se za 3 mjeseca s novim nalazima, ali ćemo mi nalaze imati ranije, pa bi išli na kontrolu nakon 2 mjeseca (što nam je on usmeno rekao da je ok) pa ne znam da nas ne bi zafkavali ako se naručimo ranije? Ja sam mislila već ovih dana nazvati... baš sam nestrpljiva...
-
Tikki, samo se vi narucite, to tamo nikoga ne zanima sta pise u Povijesti bolesti. Ja svaki put cekam termin kod svog dr. 4-5tj.
-
Ma kasni nekih 5 dana, ali ne, ne ... Ne vjerujem u rane testove jer su me uvijek razočarali
.... Čekamo pa kako bude!!!!
Pusa svima !
-
Tlatincica,dijagnoza je kod mene PCO i anovulacija,a kod MM asthenoteratozoospermija.
Piknula sam se sama,nije mi se dalo zbog tog u Petrovu ići,valjda sam to dobro napravila.Pozz
-
Kriistiina, držim fige da je to malo božićno čudo
Jel kod TM ta dijagnoza OAT potvrđena u više navrata? A bilo je i sa tom dijagnozom prirodnih trudnoća, tako da nadamo seeee
-
ZAUZETA s-gram nam varira, svaki put kad vadimo je druga dijagnoza, ali uvijek je loš .... Nadam se da se sad poprvio malo pa nam uletilo, he he ...
Vidjet ćemo .. Pusa
-
da prijavim i ovdje BETU 383 (9.11 transfer bio)
-
-
Čestitam Ana i sretno dalje!!!
-
-
mimi , kako si ? kako provodis dane ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice
-
-
ukratko da vam opisem i bacim malo trudnicke prasine puuuuuuuuu...bila sam pripremljena na 6x i stvarno sam se iznenadila tj.obadvoje smo po betu isli.kak je to u brojevima rasplakala sam se nasred cekaone a on me 10x pito sta je,pa sta je- nisi!jesi? a ja poblegla van i rekla pa ovo je super.tu radost stvarno zelim svima.nakon trasfera sam doma ručak pravila i sve naredne dane. mirovala sam al povremeno.uglavnom po kuci neke lagane poslice,peglanje,slaganje ormara čak jedan put i čišćenje kupaone.eh onda taj osjecaj VJEŠTICE.evo sad ce svaki tren sam sto nije a cice uff! pa onda bombardiranje jajnika trbuha ma svega! radila test 13 dan kad ono neka blaga crtica al se vidjela nisam je umislila.nisam se previse radovala niti sam je previse u obzir uzimala znala sam da je beta Bog i batina ovdje
kad eto dosao taj 14 dan s 164 pa 16dan s 383. jos uvijek se malo bojimo al vjerovatno opravdanog razloga.sad znam da je tu neki bebac i na nama je ostalo
-
Ana03, stvarno mi je drago da su ti one cudne blastice donijele srecu. Pa biologica ti je odmah na transferu rekla da si trudna, zna zena sta prica. Puno srece ti zelim i dalje.
Mimi81, znas kako bi nas tek tvoja trudnoca obradovala, u inat tom AMH. Cekamo...
-
hvala Taco ja evo ko vjestica se budim u 7 max 8-sad kad bih mogla spavat kava se vec popila
ja na BO do daljnjeg( nadam s da cu s izborit cijelu trudnocu jer posao mi je naporan dosta- vise psihicki a ponekad i fizicki,al bas neki dan kazem muzu jedva cekam da se vratim radit.jer imala sam godisnjeg 22 dana i sad sam nastavila s BO doma sam vec preko mj.dana)
-
Hvala Taco! Draga si. i ja tebi želim što prije uspjeh!
Želim uspjeh i Suzzie2 koja će uskoro biti mama
I Sanji isto da što prije ostane trudna
A Tlatincici da i ne spominjem....
-
-
suzzie, evo ubacujem se da ne znam ništa odprije pa ne znam da li pomaže, al fet bez ovulacije je vrlo jednostavan, pije se estrofem za endo, 12. dan uzv, ako eno štima onda obično 17. dan transfer, a utrići od 14. dana
-
-
Dobila... I tako .. Idemo dalje.... Naučile smo već i na to .....
Svim našim trudnicama, trudilicama, čekalicama i ostalima šaljem punoooooooooooooooooooo pusa iz Osijeka ...
-
Kriistiina
-
Idem si malo nabijati broj postova hihi
Suzzie2 očisti inbox da ti mogu slati ljubavna pisma 
-
Dobar dan Petrofke!
Kriisitna no sikiriki, pa sad krećeš u postupak zar ne?
Sam postupak nije tako strašan, bar u Petrovoj nije...a neizvjesnost nas prati stalno...
-
Tlatinčice bilo je od tebe vrlo hrabro staviti me na popis trudnica....iz tvog posta u Božje uši!
-
-
-
hehe, Tlatincice, fakat si se bacila na posao...svaka čast !!!
joj, kak će bit lijepo kad se sve cure iz Donjeg doma prebace u gornji... 
pusa svima
-
-
-
-
Tlatincice, dopuni mene za 03/2010! Pusa mojim Petrofkama!
Posljednje uređivanje od Snekica : 27.11.2010. at 12:14
-
-
...za mene je postupak završen...nisam regirala dobro na hormone,mučnina i bolovi,obustavili su mi terapiju i za mene je ova "avantura" završena,barem što se tiče ivf-a..
toliko o tome da se nisam imala čega bojati,da li za muža i mene postoje koje druge opcije,ne znam,ne znaju ni oni,btw,još krvarim,danas deseti dan.
dosta o meni,puno,puno sreće i puno,puno dječice želim svima vama...od srca...pozdrav
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma