Page 21 of 53 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 1,001 to 1,050 of 2624

Thread: Potpomognuta u PETROVOJ

sanja1's Avatar

Angel71 baš mi je žao,ali kao što Tlatincica kaže možda su prirodnjaci opcija za vas,u svakom slučaju glavu gore i nema predaje.

Ma Tlatincice kako si ti nama vrijedna.

Sela's Avatar

Jezuš Tlatincice zaista si prevazisla sve..kako je to krasno postrojavanje!!!!Sigurno ima jos cura,javite se.
    Ja sam najdeblja švercerica u smislu da vise zaista ne pripadam u nasu malu kliniku i fala spisateljici da me
    se uopce sjeca!!!Cure,na parove razbrojs!

ljube's Avatar

Angel71 stvarno mi je žao što si morala prekinuti s terapijom.
    Nadam se da ipak neko rješenje postoji.

hallo cure,nisam odavna pisala ali vas redovito čitam. čestitam svim sadašnjim trudnicama a i ostalima želim da i one to postanu najkasnije ove 2011!!
    tratinčica,nema veze što si me krivo potpisala,skontala sam da sam to ja. ja krečem tek u 2 mj u postupak pa sad odmaram glavu od doktora,hormona...
    angel71 baš mi je žao ali glavu gore,doći će i tvojih 5 minuta!!

Šta ćeš kad plavuša radi listu

suzzie2's Avatar

Bravo plavušo!

Hvala Mare41, meni je danas 13-ti dc i počela sa utrogestanima. Valjda je to to

Sanja1, kuda je pobjegao 12-ti mjesec? Jel ne rade postupke kroz cijeli 12-ti?

Angel71 stvarno mi je žao. Nadam se da znaš da ni jedan naš post nije bio zlonamjeran. Ne znam što je točno bio problem kod tvoje terapije, ali to ne znači da nema načina. Osobno, čini se da ja na svaku svoju terapiju reagiram drugačije, ali ne dam se obeshrabriti. Nemoj ni ti!

sanja1's Avatar

Hej Suzzić,vidim da se bližiš svom transferu,a taman je i vrijeme pogodno za tvoje pingviniće.Da nažalost nerade postupke u 12.mj. osim ako ti m stigne u prvih 5 dana,što kod mene nije slučaj tako da odiseja se nastavlja,pusa.

Dea2010's Avatar

Bok cure!
    Ova informacija da ne rade postupke se odnosi samo na stimulirane ili i na prirodni IVF? Nadala sam se da ću to uspjet obaviti ovaj mjesec, ali ne znam da li će mi doći do 5.12.

Angel71 zao mi je

Quote Originally Posted by Dea2010 View Post
    Bok cure!
    Ova informacija da ne rade postupke se odnosi samo na stimulirane ili i na prirodni IVF? Nadala sam se da ću to uspjet obaviti ovaj mjesec, ali ne znam da li će mi doći do 5.12.
    OOO
    Kako si mi ti promakla za listu, ha?
    Koji su planovi, da te znam ubaciti?

sanja1's Avatar

Dea2010 nazovi sestru Irenu pa provjeri,stvarno neznam da li je to za sve postupke ili samo za stimulirane.

Pinky's Avatar

Quote Originally Posted by tlatincica View Post
    OOO
    Kako si mi ti promakla za listu, ha?
    Koji su planovi, da te znam ubaciti?
    oooooo vidim ja tko ima potencijala za pravljenje lista!!!
    bravo tlatincice!!! bi li ti se dalo preuzeti centralnu listu na odbrojavanju kad mene moje bebice stanu gnjaviti sa mučninama? evo i denny i ja smo ostale trudne nakon što smo se uhvatile lista hehe

p.s. ajde molim te ako ti nije problem pošalji mi na pp podatke za rajvos, nemam je na listi trudnica (koji ivf, kakav i što je imala prije njega). hvala unaprijed!

Dea2010 kad saznaš odgovor, pliz javi jer i mene zanima ista stvar. Fala

Default Studeni 2010

Trudnice
    Osijek
    Sanjička
    Zrinkič
    Sela (počasni član- švercerica)
    Mazica79
    Mala26
    Ana03
    Nana_banana
    rajvos

Čekalice bete
    Mimi81

Pikalice
    milla2
    ljube

Čekalice termina, pregleda i koječega
    12/10 FET Suzzie2
    12/10 marina81
    12/10 Dea2010
    01/11 Bab
    01/11 Pinny
    01/11 Sanja1
    01/11 Taca70
    01/11 tikki (pregled)
    02/11 Plavuša007
    03/11 Kriistiina
    03/11 Snekica
    Angel71
    Dariaaa
    Dona
    Glossy
    loryy (još na Petrovoj?)
    Molu
    Nivesa
    ptica1
    tlatincica
    Vanchriban
    Visibaba
    Zauzeta
    zvončica1976

TrudyC's Avatar

Tlatincice ubaci i mene na listu za postupak 02/2011...to će mi biti 9. IVF , ali prvi put da sam na nekoj listi/odbrojavanju

ljube's Avatar

[B]marina81[/B da li si ti počela sa stimulacijom za 12.mj.?

Dea2010's Avatar

Hvala cure! Probat ću dobiti sestru Irenu pa ako uspjiem javim.
    Wow, i ja sam na listi!
    Inače u 9 mj imala stimulirani koji nije uspio (ali nisam bila u Petrovoj pa se nisam ni javljala) i u 11 mj prirodni IVF propao jer nam je zbrisao folikul (u biti cijeli ciklus bio totalno poludio zbog već spomenute stimulacije). Sad sam se nekako nadala da bi mogla ubosti jedan prirodni u Petrovoj.
    Sretno svima i kad uspijem dobiti sestru I javim vam se.

Stanje stvari studeni, 2010.
    Koga nema nek se javi!

Trudnice
    Osijek
    Sanjička
    Zrinkič
    Sela (počasni član- švercerica)
    Mazica79
    Mala26
    Ana03
    Nana_banana
    rajvos

Čekalice bete
    Mimi81

Pikalice
    milla2
    ljube

Čekalice termina, pregleda i koječega
    12/10 FET Suzzie2
    12/10 marina81
    12/10 Dea2010
    01/11 Bab
    01/11 Pinny
    01/11 Sanja1
    01/11 Taca70
    01/11 tikki (pregled)
    02/11 Plavuša007
    02/11 TrudyC
    03/11 Kriistiina
    03/11 Snekica
    Angel71
    Dariaaa
    Dona
    Glossy
    loryy (još na Petrovoj?)
    Molu
    Nivesa
    ptica1
    tlatincica
    Vanchriban
    Visibaba
    Zauzeta
    zvončica1976

kriistiina's Avatar

MIMI kad je beta??? Daj, ne mogu dočekati tu veliku brojku.. Javi seeee!!

mimi81's Avatar

Hello svima! Beta je u petak tako da ćete se morati strpiti još malo sa mnom.
    A ja sam luda od iščekivanja....

mare77's Avatar

Bok cure! Pratim vas već godinama ali prvi put se javljam.3 god. pohodim Petrovu ali još nisam došla do postupka,bio je dogovoren jedan u 6mj.2009.g ali zbog povišenog FSH je bio odgođen.I od tada uglavnom cupkam na mjestu,kao da sam se našla u začaranom krugu.Imala sam endometriozu koja je uklonjena,nakon toga trudnoča koja je morala završiti kiretažom u 3 tjednu.nakon toga ovi problemi sa FSH koji je varirao od 16-45.na 3 dan ciklusa.Dr nije htio ni prićat o postupku s takvim nalazom.Zadnji FSH koji sa radila u Suncu je 4,9 što je ok. Vidim da su neke od vas ušle u postupak i s povišenim Fsh.... e sad pitanje što ućinit dali se javit svom dr. u Petrovoj ili se odlućiti za neku privatnu kliniku???'

kriistiina's Avatar

... Ja sam luda.. mogu misliti kako je tebi..
    Last edited by kriistiina; 29.11.2010 at 14:38.

andrejaaa's Avatar

Drage Petrovke trebam informaciju za prijateljicu da je ne bih ja krivo savjetovala.Ona je još u fazi biranja bolnice pa me zanima kako brzo se u Petrovoj stigne na IVF u slučaju da imate dijagnozu i sve pretrage obavljene i koliko dugo se čeka od jednog IVF-a do drugog te kako sad stoje s prirodnjacima?
    U vrijeme dok sam ja išla u Petrovu dosta se dugo čekalo,ali prošlo je od tada 3 godine

i evo ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas da postanete trbušaste što prije

Ljube nisam još trebam ovih dana dobit pa krecem,a lagano pocinjem biti nervozna nadam se da mi zbog toga nece kasnit.

andreaaa ja sam cekala 5mj. a jedna poznanica 4 mj. -za postupak

kriistiina's Avatar

Andrejaaa ja sam došla na konzultacije sa doktorom, pitao me kad sam mislila u postupak, rekla sam mjesec rujan i dogovorili smo se.. Nije uspjelo i opet sam u postupku za 6 mjeseci, taj period preporučuju da prođe od jednog do drugog IVF-a. Sretno!

ljube's Avatar

marina81,kod mene otprilike ista situacija,osim što sam ja na supresiji.
    Čekam M,valjda nebu puno kasnila,mada meni nisu rekli da moram u 12. dobiti do nekog određenog datuma.

mare77,probaj se naručiti kod svog dr. u Petrovoj,čisto da vidiš kaj će ti reći sad kad ti je nalaz ok.

andrejaaa's Avatar

Hvala na odgovorima,zanima me još idete li u međuvremenu u prirodni IVF ili ste ipak samo na čekanju?

nivesa's Avatar

očaj!!!!polip na žuči i povečana slezena!!!I zamislite ovo!!!!Kaže dr.da imam cistu na jajniku!!!HAHHAHAHA!!Kaj on to ozbiljno???Kao ja nisam to znala ali on se neda omest i uvjerava me da je to njemu čudno i pod HITNO kod gin.na uzv......Kao inače nebi ja išla da on nije slučajno to vidio na uzv dok je radio uzv abdomena ...A na kraju nadbubrežnu žljezdu sa jedne strane nije ni kako spada vidio jer je slezena pokriva!!!!sad mi je sve to skupa stvarno ironično smiješno!!!Ima li išta da ne moram 17 puta kontrolirat i kopat po tome???Sad još nekakve hormone moram vadit da vide kaj se to nazire iza slezene na nadbubrežnoj žljezdi....ha ha ha smijeh i suze.....

Nivesa, baš mi je žao . Stvarno te napalo sve moguće i nemoguće. Ali sigurno će doći i tvoje vrijeme . Koje hormone trebaš vaditi sad?

Mare77 dobro nam došla! Odabrati ovu ili neku drugu državnu kliniku ili ići kod privatnika je dvojba mnogih, pa i nas koji smo ovdje već u postupcima. Ja bih na tvom mjestu možda ipak napravila jedan postupak u Petrovoj sad kad ti je nalaz FSH dobar. Ili napravi paralelku: odi na konzultacije na dva mjesta pa vidi što ti se čini bolje.

Andrejaaa prirodnjaci su izbor pacijentice- ja sam udarala inseminacije između postupaka, onako, za hobi. Mislim, gotovo sam sigurna, da se tako mogu vrtiti i prirodnjaci.

Ljube i marina81 držim fige da m dođe na vrijeme ~~~~~~~~

Mimi81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvala tlatincice i ja se nadam da nece,ljube mozda budemo i zajedno isli.

ljube's Avatar

A joj nivesa,držim ti fige da se to sve brzo riješi ~~~~~~~~~~
    Tlatincice hvala!
    Marina81 baš bi bilo dobro,ali kod mene baš kad m treba doći,kasni,a kad je ne treba evo je odmah.

Ljube tako i meni samo me strah da ne dođe do petka,a toliko sam cekala ovaj 12mj.Jel ti ides prvi put?

ljube's Avatar

Je,prvi put u punu stimulaciju,prije sam bila u polustim. ,privatno,ali od toga ništa.

Puno srece ovaj put,mozda bude božicno cudo ja se nadam tome,ma da znam da rijetko kome uspije od prvi put.Ja sam nova u ovome svemu sve mi je strano i zastrašujuce.

Marina81, Osijek, nana_banana, zrinkič i Ana03 su Petrofke koje su od prve bingo!
    U MPO lutriji nema pravila.

taca70's Avatar

Mare77, koliki ti je E2 uz nalaz FSH i jesi li radila AMH? Poviseni FSH je pokazatelj smanjene rezerve js ali AMH je puno pouzdaniji nalaz jer ne varira toliko. Moguce je da ti povisen E2 maskira nalaz FSH. Kod koga si u Petrovoj?
    Nivesa, zelim ti jake zivce i puno strpljenja. Nadala sam se d si jako blizu svog prvog postupka ali mozda jos ispadne dobro.

tlatincice mene ona teta od psihijatra tako priredila,pokazivala mi statistike uspjeha.ne kazem da nije moguce.

Di si bila kod psihića? Šalata ili negdje drugdje? Kako je to izgledalo?
    I da, fućkaj statistike
    Ili još bolje- dokaži suprotno
    Last edited by tlatincica; 30.11.2010 at 18:00.

Da na šalati,ma doktorica je super nježna i draga dala mi svoj br.moba ako šta zatrebam da joj se javim,ja sam bila sva izgubljena i uplašena.Bila pol sata govorila mi sve i svašta a jedino mi statistika ostaka u glavi:

tikki's Avatar

Ja sam ostala ugodno iznenađena sa brzom narudžbom za pregled, za samo dva tjedna su me naručili. To će nam biti drugi pregled, sad ćemo imati sve nalaze koje su nas tražili. MM ide još sutra na s-gram, pa ćemo vidjeti kakav će biti njegov nalaz. Nadam se da će pregled biti konstruktivniji nego prošli, kada su nam u biti samo rekli koje nalaze da opet ponovimo i da dođemo za dva mjeseca.

Prošli put su nam spomenuli da bismo mogli probati s inseminacijom, jel i za to treba PP savjetovanje? Tko nas na to upućuje? I jel se za inseminaciju isto čeka mjesecima ili se može ići odmah idući ciklus?

Ja upadam no trebam info koju vjerujem vi znate...trebam provjeriti hormone- progesteron....to mogu u petrovoj?

visibaba's Avatar

Quote Originally Posted by polonca View Post
    Ja upadam no trebam info koju vjerujem vi znate...trebam provjeriti hormone- progesteron....to mogu u petrovoj?
    mozes u petrovoj, ali u petrovoj vec neko vrijeme narucuju za spolne hormone, jer nemaju reagense, tak da ne znam sta ces obaviti... mozda najbolje da nazoves i pitas. ak se odlucis ici privatno poliklinika salzer ti sad ima akcijske cijene za spolne hormone.

Quote Originally Posted by tikki View Post
    Prošli put su nam spomenuli da bismo mogli probati s inseminacijom, jel i za to treba PP savjetovanje? Tko nas na to upućuje? I jel se za inseminaciju isto čeka mjesecima ili se može ići odmah idući ciklus?
    za inseminaciju isto treba PP savjetovanje. vjerujem da ce ti vise detalja reci cure koje su to obavile, jer ja (jos) nisam .
    za inseminaciju se uglavnom ne ceka kao za IVF.

visibaba's Avatar

Quote Originally Posted by marina81 View Post
    Da na šalati,ma doktorica je super nježna i draga dala mi svoj br.moba ako šta zatrebam da joj se javim,ja sam bila sva izgubljena i uplašena.Bila pol sata govorila mi sve i svašta a jedino mi statistika ostaka u glavi:
    bila si samo ti, bez muza? jesi se trebala naruciti i koliko si cekala? uputili su te iz petrove na tocno odredjenu doktoricu?
    a pravno savjetovanje, gdje si obavila? jesu te uputili iz petrove na nekoga?

visibaba puno hvala na info

Ne bio je i muž,treba se narucit 2368957,trebaš imat uputnicu pregled specijaliste psihijatra,rade samo srijedom od 10-13h,kad se budeš narucivala za psihijatra odmah ces se narucit i za pravnika,cim obaviš psihijatra ideš kod pravnika.

Ne bio je i muž,trebaš se naruciti na br.2368957 rade srijedom od 10-13h trebaš imat uputnicu za pregled specijaliste psihijatra,kad se naruciš kod psihijatra odmah ceš se narucit i za pravnika.Ja sam cekala tjedan dan,oni te pitaju kad ti odgovara.

ljube's Avatar

Marina81,jel ima kod tebe kakvih novosti?
    Kod mene još ništa,danas 10-ti dan decapeptyla,a od m ni traga,ni glasa.Sad sam već pomalo zbunjena.

Ljube još ništa ni kod mene,a eto sad kad ju cekam nece,mislim da ce ona fino doci iza 5.12.samo da mi produži ovo išcekivanje.A po tvom kad bi trebala dobit?

mare77's Avatar

Taca 70,e2 mi je 97,1,AMH nisam radila,nije dr.njkad tražio.Inaće sam kod dr.R u Petrovoj.Sve više razmišljm da odem u neku privatnu kliniku jer dok doćekam termin u Petrovoj pitnja je kakav će biti Fsh i dali će taj mj. M uopće doći.Uglavnom pređem 200 km do Zg,naravno tražim slobodan dan da bi bila kod dr.5min da bi zaključili da fsh opet nije dobar i nek idem kući i tako u krug.

Page 21 of 53 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast