Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

tlatinčica,mislim da spermiogram nemora isključivo bit iz petrove jer meni nisu nikad tražili da bude njihov nego mi je dr.P-B pogledala nalaz i nije rekla da nevalja da treba njihov a na ostalim dogovorima ga uopće nije ni tražila tako da cure koje imaju več neki spermiogram mogu odnjet,vjerovatno vas cure koje ste iz zagreba ili blizu to tražu ali nas ostale koje smo malo dalje vjerovatno ne žele s time gnjavit.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanja, napokon!

Citiraj plavuša 007 prvotno napisa Vidi poruku
    tlatinčica,mislim da spermiogram nemora isključivo bit iz petrove jer meni nisu nikad tražili da bude njihov nego mi je dr.P-B pogledala nalaz i nije rekla da nevalja da treba njihov a na ostalim dogovorima ga uopće nije ni tražila tako da cure koje imaju več neki spermiogram mogu odnjet,vjerovatno vas cure koje ste iz zagreba ili blizu to tražu ali nas ostale koje smo malo dalje vjerovatno ne žele s time gnjavit.
    Vidiš, vidiš... to nisam znala. Al znam da su nas tražili novi s-gram napravljen u Petrovoj kad smo donijeli dva- tri mjeseca star nalaz sa VV-a. Ne moram reći da mi je para izlazila na uha: te daj novu uputnicu, te još malo izgubljenog vremena...
    MM se nije puno izjašnjavao, on je radio

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sanja go, go, go, go!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •