Stranica 28 od 53 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ljube, neka je...zaslužuju ti mali dlakavci svaku sekundu naše ljubavi i pažnje.

A jel ja mogu opet nešto pitat...znam da sam vam već i dosadna...stalno nešto

Zanima me jedna stvar...dr. me naručila na prvu folikulometriju 8 dc kad ću već primiti 15 menopura. E sad, ja sam do sada( privatno) uvijek išla na uzv 2 dc( prije početka stimulacije) da se vidi da li je sve ok i da se nije pojavila kakva cista ili nešto slično. Sad mi je ovo malo čudno, a možda u Petrovoj tako normalno rade, a nisam se tamo odmah sjetila to pitat. Mislim, žao bi mi bilo da se nafutram sa hormonima, a da mi oni nađu neko čudo i da moramo prekinuti postupak...mislim, nije da prizivam vraga, ali s obzirom na sve, pušem i na hladno

Čak sam mislila otići kod dr. R 2 dc da mi on pogleda stanje, kaj mislite?

Ili ja totoalno brijem oko ovoga???

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene bi u ciklusu ranije,otprilike onda kad idem po lijekove,prof ili kome bih vec potpala,pogledao,ako je sve ok dobila bih upute o kretanju postupka,kada i koliko pikica i prvi uzv 7.ili 8 dan.Znaci,dr te nije pogledala prosli ciklus?

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bab,eto kod mene je bila slična situacija,trebala sam početi s decapeptylom 21.dc,a nisam uopće bila u Petrovoj na pregledu,samo konzultacije.
    Ja sam otišla do dr.R za svaki slučaj da ne bi bila neka cista,jer me bilo stah početi Menopure bez pregleda.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro,nemam iskustva sa Decom pa to mozda mijenja na stvari.Odi se pogledaj kod dr R ukoliko ti nije problem.Pozdravi ga.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sela draga, nije me dr. gledala...samo sam dobila lijekove i taj papir sa uputama...
    sve si mislim da ću ja ipak otići kod dr. R, da ne bi bilo nekih iznenađenja. Samo me frka da me neće moći ubaciti jer on ima vječito neku gužvu, a ja ne znam kad će meni biti 2 dc pa da se naručim unaprijed. Mislim da ću morati iskoristit neke veze...ipak sam kod njih odradila 4 postupka, tamo sam već ko doma.

fala Vam curke na odgovorima.

Sela, veliki hug ti šaljem i ovim putem, bez obzira što sam te izgrlila i izljubila i u sms-ovima

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Naravno da ću ga pozdravit...bome mi fali onaj njegov optimizam....

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bab,imaš pp.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Čujem da dr. Crvenković više nije u Petrovoj, već da je otišao u IVF polikliniku raditi. Umjesto njega je došla neka mlada doktorica. Dr. Jurčić čini mi se. Zna li netko više o njoj?
    @nivesa, jesi uspjela dobiti termin za CD?
    @legal alien- dr. Vrčić je super, samo on je dosta opterećen, pa se kod njega najduže čeka za prvi pregled/ dogovor. Folikulometrija obično kreće od 7-8 dana ciklusa. Od nalaza ponesi sve što imaš, u suprotnom, trebat će ti baš onaj papir kojeg nisi ponijela . Ne zaboravi da Petova priznaje spermiograme samo iz Petrove.

Pripremam listu.
    Molim lijepo, cure koje otvaraju godinu: gdje ste, što ste, kada počinje ludnica?

I čestitka koju sam zaboravila:
    Sretna Nova godina našem dragom biologu Patriku i njegovom timu!
    Hvala ti tlatincica! Spremam se za 3. pokusaj pa sad kombiniram razne klinike, doktore, gledam uspjesnost, zbrajam trudnice po klinikama na onoj listi sa odbrojavanja... kombinatorika zesca... a zapravo kako se ono kaze "bolje se rodit bez one stvari nego bez srice". Doci ce i moj sretni i dobitni postupak!
    Jos samo jedno pitanjce; prepisuju li svima mirovanje nakon transfera u petrovoj i kad bi se zapravo moglo putovati avionom? Ima li koja "putnica" sa iskustvom? Smjestaj u Zagrebu? Upilala sam sorry!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svima kazu umjereno mirovanje jer nisi bolesna nakon transfera,samo ne udariti po nekoj jakoj fizickoj aktivnosti.Komotno mozes dobiti i do 14 dana bolovanja,tocnije do bete.Let avionom?Piece of cake.Nema ti to veze nikakve.Samo ne tegli kofer sama i ne dizi ga sama na traku na check inu.Smjestaj?E tu sam slaba.
    Ti bi negdje u centru oko Petrove?Imas hotel Central u Vlaskoj,ali za privat ne znam.pozz

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam imala spisak sa smještajem, probat ću ga potražiti iako trenutno sam u bolnici kolika je hića?
    Ja ću potražiti pa pošaljem na pp, ali to su sve privatni smještaji i ja sam taj spisak svojevremeno dobila od nekog.
    Potražiti ći pa se javim.

Usput cure samo naprijed ne odustajte nikada, jer ipak nada umire zadnja!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Osijeeek!!
    Još 38 dana i ti si mamica!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Čujem da dr. Crvenković više nije u Petrovoj, već da je otišao u IVF polikliniku raditi. Umjesto njega je došla neka mlada doktorica. Dr. Jurčić čini mi se. Zna li netko više o njoj?
    @nivesa, jesi uspjela dobiti termin za CD?
    @legal alien- dr. Vrčić je super, samo on je dosta opterećen, pa se kod njega najduže čeka za prvi pregled/ dogovor. Folikulometrija obično kreće od 7-8 dana ciklusa. Od nalaza ponesi sve što imaš, u suprotnom, trebat će ti baš onaj papir kojeg nisi ponijela . Ne zaboravi da Petova priznaje spermiograme samo iz Petrove.

Pripremam listu.
    Molim lijepo, cure koje otvaraju godinu: gdje ste, što ste, kada počinje ludnica?

I čestitka koju sam zaboravila:
    Sretna Nova godina našem dragom biologu Patriku i njegovom timu!
    Draga moja tlatincica još nisam doživjela da se sestra iz Petrove živčano izderava na mene preko telefona!!!E pa sad je bilo prvi put!!!Kad sam nazvala i konačno uspjela dobit nekoga na telefon rekla mi je da mi ovaj ciklus u startu propada jer je dr.Despot na godišnjem odmoru i da zovem zadnji radni dan u ovom mjesecu...OK...pitam ju kad da se naručim ako ne znam kad ću točno dobit i koliko dana nakon ciklusa mogu obavit taj pregled,a ona se počne živčano derat da ja očito ne razumijem hrvatski i da se nemogu sada naručit za pregled jer je njoj sve popunjeno i ponavlja sve kaj je već rekla...ja ju opet lijepo pitam ___Kad nazovem 31.1 kaj da joj kažem kad ću dobit kad nikad nisam 100% sigurna,a ona meni ako imam neredovit ciklus da mi ona nemože pomoč i nek se naručim negdje drugdje jer je ona ionak prenatrpana i nemože se natezat sa mnom....HALOOO?? ja joj lijepo kažem da moja dr.inzistira na dr.Despotu iz ne znam kojeg razloga i ona mi veli da dr.ima gužve i da se naručim negdje drugdje jer kod njih dolaze samo sa redovitim ciklusima!!KAJ? !!!!Pa jel se to uopče smije govorit pacjentu???rekla sam joj da se ja lječim u Petrovoj i da se neću nigdje drugdje naručivat .Ali svejedno ,nazvala sam privatnu dr.kod koje tu i tam odem kad nemogu doć na red 100 god.i ona me naručila u pon.10.01. u 15:30.i ipak ću uspjet u ovom ciklusu ali sa 300 kn manje u novčaniku!!!I sad vi meni recite da je ovo sve normalno i da je to ok!!!ja sam izvan sebe
    Sorry na dugačkom postu......

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure dobro jutro i kao prvo svima sretna nova!

Vidim ovdje opet svakakvih vijesti, čestitam marini a Suzzie2, znam da te je teško utješiti ali netko je dobro rekao da nada umire zadnja pa drži se draga moja, imat ćemo sve bebe

Ja sam jučer napokon obavila uzv hsg u Poliklinici Škvorc, postupak sam po sebi nije bolan, zaboljelo me napuhivanje balona na kateteru i protisak tekućine kroz jajovode. Obzirom da su mi menge totalno bezbolne oblio me hladan znoj al se nisam uplašila ni ništa, čekali su da dam znak za idući potisak tako da je sve proteklo ok. Popila sam neofen nakon toga i dobro da je muž bio samnom jer nisam bila u stanju voziti, boljelo me još nekih pola sata nakon postupka dok neofen nije počeo djelovati. Onda sam bila kao nova malo sam krvarila ali to je normalno koliko sam shvatila, dobila sam Cefalin antibiotik i trebam ga piti 8 dana, dok. Škvorc kaže kao mjeru predostrožnosti protiv upala.
    A sada ono bitno, nalaz : lijevi jajovod potpuno prohodan, diskretno reducirana prohodnost desnog jajovoda. On mi je također kao i dr. Baldani preporučio 3 ciljana prirodna odnosa ( ciljana kad je ovulacija na lijevom jajniku) i također 3 inseminacije ako ovo prvo ne uspije. Nakon tri inseminacije i tri prirodna ako ne dođe do trudnoće on preporuča IVF postupak.
    Mogu reći da mi je laknulo, koliko god sam se bojala hsg-a dobro je prošlo. Svi su iznimno ljubazni i stručni i nije me bilo strah jer sam imala osjećaj da sam u dobrim rukama jednostavno. Postupak sam platila 900 kn kod njih.
    E sad, što se Petrove tiče malo su i meni digli tlak. Zvala sam u ponedjeljak 03.01. naručiti se kod doktorice Baldani s nalazom hsg-a i nakon što sam ih jedva dobila naručena sam 07.02. E sad, zadnju mengu sam imala 28.12 i ovaj mjesec ovuliram na desnom jajniku kako je jučer vidio dr. Škvorc što znači da bi idući ciklus bio idealan za počet s folikulometrijom, osim što će mi 07.02. biti vjerojatno već 11 dc, jel to prekasno? I sad se već brinem hoće mi opet propasti do idućeg ciklusa sve?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

baš sam te se neki dan sjetila i pitala se jesi li obavila hsg. drago mi je da je sve ok prošlo. što se idućeg ciklusa tiče, ne znam što bi ti rekla s obzirom da folikulometrije počinju 8., 9. dan. probaj se dogovoriti. osim rasta folikula ne može se baš ništa drastično dogoditi u ta dva dana. nadam se da ti nisam dala nikakvu krivu informaciju. sretno!

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    Cure dobro jutro i kao prvo svima sretna nova!

Vidim ovdje opet svakakvih vijesti, čestitam marini a Suzzie2, znam da te je teško utješiti ali netko je dobro rekao da nada umire zadnja pa drži se draga moja, imat ćemo sve bebe

Ja sam jučer napokon obavila uzv hsg u Poliklinici Škvorc, postupak sam po sebi nije bolan, zaboljelo me napuhivanje balona na kateteru i protisak tekućine kroz jajovode. Obzirom da su mi menge totalno bezbolne oblio me hladan znoj al se nisam uplašila ni ništa, čekali su da dam znak za idući potisak tako da je sve proteklo ok. Popila sam neofen nakon toga i dobro da je muž bio samnom jer nisam bila u stanju voziti, boljelo me još nekih pola sata nakon postupka dok neofen nije počeo djelovati. Onda sam bila kao nova malo sam krvarila ali to je normalno koliko sam shvatila, dobila sam Cefalin antibiotik i trebam ga piti 8 dana, dok. Škvorc kaže kao mjeru predostrožnosti protiv upala.
    A sada ono bitno, nalaz : lijevi jajovod potpuno prohodan, diskretno reducirana prohodnost desnog jajovoda. On mi je također kao i dr. Baldani preporučio 3 ciljana prirodna odnosa ( ciljana kad je ovulacija na lijevom jajniku) i također 3 inseminacije ako ovo prvo ne uspije. Nakon tri inseminacije i tri prirodna ako ne dođe do trudnoće on preporuča IVF postupak.
    Mogu reći da mi je laknulo, koliko god sam se bojala hsg-a dobro je prošlo. Svi su iznimno ljubazni i stručni i nije me bilo strah jer sam imala osjećaj da sam u dobrim rukama jednostavno. Postupak sam platila 900 kn kod njih.
    E sad, što se Petrove tiče malo su i meni digli tlak. Zvala sam u ponedjeljak 03.01. naručiti se kod doktorice Baldani s nalazom hsg-a i nakon što sam ih jedva dobila naručena sam 07.02. E sad, zadnju mengu sam imala 28.12 i ovaj mjesec ovuliram na desnom jajniku kako je jučer vidio dr. Škvorc što znači da bi idući ciklus bio idealan za počet s folikulometrijom, osim što će mi 07.02. biti vjerojatno već 11 dc, jel to prekasno? I sad se već brinem hoće mi opet propasti do idućeg ciklusa sve?

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E sad, zadnju mengu sam imala 28.12 i ovaj mjesec ovuliram na desnom jajniku kako je jučer vidio dr. Škvorc što znači da bi idući ciklus bio idealan za počet s folikulometrijom, osim što će mi 07.02. biti vjerojatno već 11 dc, jel to prekasno?
    mislis, ako ovaj ciklus ovuliras na desnom, da ces sljedeci ciklus ovulirati na lijevom jajniku? to zaista ne mora biti pravilo, tako da se nemoj previse unaprijed hvatati za to.
    druga stvar, opet ti ponavljam, stvarno ne znam hoce li ti u petrovoj raditi folikulometrije u potpuno prirodnom ciklusu? ja nekak mislim da nece, al nek se jos jave cure koje imaju vise iskustva u petrovoj. kao sto smo ti vec rekli, u potpuno prirodnom ciklusu mozete ovulaciju naciljati i doma uz pomoc lh testova.
    ako idete na ciljani uz klomifen, onda ce te naravno pratiti, ali to ti onda nece biti vec sljedeci ciklus.
    moras biti strpljiva, tako ti je to u mpo vodama.

kad su ti inace ovulacije, oko kojeg dana ciklusa? ako nije ovulacija bas 11dc, onda taj 11dc nije kasno za poceti pracenje (u prirodnom ciklusu).

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mda, nemam pojma, nije mi palo na pamet da bi mogla par mjeseci zaredom ovulirat samo na desnom.. Ovulacije su mi svakakve, ako ćemo gledati po nalazu progesterona, ovulacija mi je bila nakon 21 dc, neznam da li samo taj mjesec. Ako ćemo gledati po sluzi, na sredini ciklusa su mi, znači standardno negdje 14 dc na dalje jel. Teško mi je reći jer ja ovulaciju primjetim samo po sluzi, nikad nemam nikakvih drugih "simptoma" ovulacije. Dr. Baldani mi je napisala da bi probali ciljani prirodni odnos uz ovidrel i gestagene pa neznam zašto mi nebi pratili folikulometrijom?
    Sad ste me baš zbunile

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dr. Baldani mi je napisala da bi probali ciljani prirodni odnos uz ovidrel i gestagene pa neznam zašto mi nebi pratili folikulometrijom?
    o, pa onda valjda bude
    ugl, 11dc ne bi trebalo biti prekasno.
    svejedno, nemoj biti previse razocarana ako to ne bude vec sljedeci ciklus, ne znam. moj dojam je da u mpo stvari idu dosta sporo, al mozda ti se ipak sve dobro poklopi. sretno!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mda, nemam pojma, nije mi palo na pamet da bi mogla par mjeseci zaredom ovulirat samo na desnom.. Ovulacije su mi svakakve, ako ćemo gledati po nalazu progesterona, ovulacija mi je bila nakon 21 dc, neznam da li samo taj mjesec. Ako ćemo gledati po sluzi, na sredini ciklusa su mi, znači standardno negdje 14 dc na dalje jel. Teško mi je reći jer ja ovulaciju primjetim samo po sluzi, nikad nemam nikakvih drugih "simptoma" ovulacije. Dr. Baldani mi je napisala da bi probali ciljani prirodni odnos uz ovidrel i gestagene pa neznam zašto mi nebi pratili folikulometrijom?
    Sad ste me baš zbunile
    Jesi pokušala mjeriti bazalnu?

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pokušala sam mjeriti i bazalnu i povisila bi se ona meni regularno u plodnim danima al eto, do trudnoće nije došlo jel. Uzeću ja sebi još lh trakice sad opet pa probat s njima ponovo, da nemam baš dojam da sjedim prekriženih ruku A što bude dr.Baldani rekla mi preostaje samo čekati i vidjeti.
    Naravno, cijelo vrijeme se nadam da možda uspijem ostat trudna pogotovo sad nakon ovog propuhivanja

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi smo u ovom ciklusu išli na ciljane odnose, ali uz pomoć klomifena i štoperice. Živim u nadi i čekam nedjelju kad je na redu testić. Ako nije uspjelo, idemo na 3 aih-a, a ako ni to ne uspije, pridružujem se vama petrofkama na ivf-u (već imam termin kod dr. Streleca krajem ovog mjeseca).

Pitanje, ako se sada krajem siječnja s dr. dogovorim za ivf, koliko ću čekati na postupak - ako netko zna barem približno radi li se o mjesec dana, par mjeseci, pola godine...

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I mene zanima koliko se čekaju takvi postupci. Općenito nekako, a nadam se da sam u krivu, imam dojam da je to sve u Petrovoj sporije negod drugdje? Ili umišljam? Ili nas je jednostavno toliko da liječnici ne stižu drugačije?
    Sad me brine što sam zaboravila u koliko sam sati naručena, nadam se da sam napisala u bilježnicu na poslu, baš sam tuka. Imam cijeli mjesec da se sjetim

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Između stimuliranih postupaka se radi pauza od 6mj. kako bi se tjelo oporavilo od hormonske terapije a što se tiče čekanja na 1.stimulirani postupak to ovisi kolika im je gužva,tako da neko čeka duže a neko kraće.

Osijek.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo da i ja malo upadnem - ne mogu vjerovati da sad toliko čekate za naručivanje. Vanch, ja bi ih na tvojem mjestu ponovno zvala i pokušala se naručiti par dana ranije, svakako na tome inzistiraj i objasni situaciju. Ja inače ovuliram školski, ali upravo mi je zadnji ciklus ovulacija bila rano ujutro na 11. dan ciklusa i zakasnili smo na punkciju (doslovce jedan sat). Folikuli su bili puknuli.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Inače što se tiče samog naručivanja za pregled i eventualno UZV, mi čekamo oko tjedan dana, dok su za stimulirane postupke zadnje upisivali za travanj.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Isuse, tek za travanj... nadam se da kad ja dođem gore 26.1. mi neće reći da sam na redu za npr srpanj...

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

imam pitanje: koliko je "normalno" da se krvari nakon uzv hsg-a?
    Odmah iza pretrage mi je bila sukrvica, drugi dan ujutro ništa da bi popdne krenulo malo konkretnije i jutros se probudim krvava, po noći sam krvarila da uopće nisam skužila. Nemam nikakvih bolova ni ništa nego samo to krvarenje kojeg je previše za dnevni uložak, premalo za pravi uložak, znači nešto kao prvi dan menge to sad izgleda.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Smjestaj u Zagrebu?
    Šaljem ti na pp još jednu mogućnost!
    Bab i Ljube, strašni su vam ti malci!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Odmah iza pretrage mi je bila sukrvica, drugi dan ujutro ništa da bi popdne krenulo malo konkretnije i jutros se probudim krvava, po noći sam krvarila da uopće nisam skužila. Nemam nikakvih bolova ni ništa nego samo to krvarenje kojeg je previše za dnevni uložak, premalo za pravi uložak, znači nešto kao prvi dan menge to sad izgleda.
    Ja sam krvarila oko 5 dana, s tim da sam prvih nekoliko nosila uloške kao za 2. dan menge. Mislim da nije ništa za zabrinuti se, pripazi ako bi te počelo jako boljeti ili dobiješ visoku temperaturu. Ako je sve ok, pokušaj imati malo lakši tempo sljedećih par dana. Dobro da ide vikend, pa lijepo u horizontalu.

Hvala bogu da je to iza tebe, užasno mi je kad cure pitaju za tu pretragu i tek se spremaju na nju.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nije me bilo nekoliko dana na forumu i ima svašta novo. Ja sam nakon HSg ovaj ciklus odradila i PCT samoinicijativno da imam što više nalaza, međutim nije ohrabrujuć. Nakon 10 sati od odnosa niti jedan pokretni spermij nije nađen (iako sam u dubini duše to i osječala). S obzirom da mi je vodeći folikul bio 20 mm dobila sam štopericu i da probamo još ovaj ciklus ako bude bude, a ako ne na AIH.
    Dali znate koliko se čeka za AIH?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ptica1, pct je pretpostavljam post-coitalni test ili kako se to kaže? Gdje se to može raditi? Možeš napisati malo više o tome? Inače koliko su cure pisale, čini mi se da se na aih čeka oko mjesec dana, dakle ne predugo, no nisam ziher

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajoj Ptico pa zasto na AIH?Joj,to me tako ljuti,mrzim te glupe formalnosti u lijecenju.
    Ako su spermiji tako slabo pokretni,nisu velike sanse u AIHu.Ne kazem da nema sansi,ali...
    Na AIH ne bi trebala puno cekati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Trudnice
    Osijek (još 35 dana!)
    Sanjička (uskoro!)
    Zrinkič
    Mazica79
    Mala26
    Ana03
    Nana_banana
    rajvos
    marina81

Čekalice bete

čekamo pikalice

Pikalice
    Bab
    Dona
    Sanja1

Prirodni ciklus IVF/ AIH

tikki
    ptica1

Čekalice termina, pregleda i koječega

01/11 martina3108
    01/11 Pinny
    01/11 Taca70
    02/11 Plavuša007
    02/11 TrudyC
    03/11 Kriistiina
    03/11 Snekica
    04/11 Glossy
    04/11 nety
    04/11 tlatincica
    Angel71
    Dariaaa
    Dhea
    Jasenka
    legal alien
    ljube
    mare77
    mimi81
    Nivesa
    Suzzie2
    Valamala
    Vanchriban
    Visibaba
    zvončica1976

Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
    Dea2010 (Slovenija)
    Zauzeta (Slovenija)
    Sela (Češka)

Ako sam nešto krivo pohvatala, javite da ispravimo!
    Bab stavila sam te u pikalice, jer ćeš do slijedeće liste biti debelo na igli.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

[BValaMala[/B], u pravu si postkoitalni test. U biti do sada što smo napravili bilo je sve ok, tj hormoni, ovulacija praćena folikulmetrijom, hsg, spermogram je također ok normozospermija, međutim negativan PCT. Ja sam PCT radila privatno u Osijeku. Slično kao kada uzima briseve ili papu, ništa ne boli i odmah pod mikroskopom vidi kakva je situacija i nalaz ti odmah kaže.
    Sela, na AIH me šalje jer pretpostavlja da je problem u vaginalnoj sluzi, da ona ubija spermije tj da u njoj ne mogu plivati????

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ptica1, PCT je zastarjela pretraga za koju sam mislila da se vise uopce ne radi. Ubrzajte ste s AIH da ne gubite puno vremena uz pretpostavku imas manje od 35g.
    Posljednje uređivanje od taca70 : 08.01.2011. at 13:58

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Koliko dođe privatno pct?
    Inače curke, ja sutra radim test nakon ovog klomifenskokg ciljanog ciklusa, ali nekako nisam pozitivna. Danas me totalno boli kao da ću dobiti, tri lijepa prištića su u ulozi glasnika itd... A dobro, što bude da bude, javim, pa idemo dalje...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja 3 tj nakon Hsg još lagano krvarim, i imam temperaturu svaki dan do 37,5..

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ValaMala držim fige da se ipak varaš i da će sutra biti pozitivan test.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sanja1 kako si, kad imas prvi uzv? mislim na tebe ~~~~~~
    btw, avatar je opet savrsen, iste oci ima moja macketina

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, minus. A sada otresti prašinu i dalje u borbu...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hej Visibaba,znači obje smo mačkoljubci,sutra mi je 1.uzv pa ćemo vidjeti dali igla odrađuje svoje.

ValaMala žao mi je zbog minusa,ali vidim da si ti spremna za novu akciju.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ufff Sanja pa ti si pravi jurisnik,vec 1.UZV (znam,tebi je TEK,borme si se nacekala ovog postupka..)..
    Jedva cekam razvoj situacije.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala zao mi je za minus.Bitno je da napravis plan za dalje..
    Tlatincice hvala na rubrici Cure za koje navijamo!!
    So sweet!!!Ja bih sebe stavila i u rubriku Obozavateljice pdf Petrova

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala curke, dragi i ja smo se dobro izgrlili, uzeli naše pse i odradili prekrasnu dugu šetnju po ovom suncu. Spremni za dalje, apsolutno... Sutra mom ginaču napraviti papu i briseve, jer su zadnji bili prije skoro godinu dana, te uzeti uputnice za VV aih i prvi pregled u Petrovoj (kod dr. Streleca). I onda 3. d.c. krečemo u prvi aih. Nema predaje

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ValaMala, jako mi je žao za minus, ali ipak puno sreće dalje. Ja ću tvojim stopama ali pretpostavljam od ožujka jer tek u veljači mogu na kontrolu i dogovor. PCT sam platila 200,00 kn.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sretno, ptica1, bit će uskoro puno plusića ovdje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ValaMala držim fige da AIH uspije od prve!

Evo jednog crtića za IVF početnike
    http://www.youtube.com/watch?v=GeigYib39Rs

I za nas koji se pitamo kako to izgleda u labu (IVF, ICSI, assisted hatching)
    http://www.youtube.com/watch?v=kcJWPWb2uBs

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Iskusnije Petrofke,imam pitanje:
    da li se za postupak u prirodnom ciklusu (klomifenskom) mora posebno dogovarati sa svojim/svojom dr. ili se samo sestrama javi prvi dan ciklusa u kojem se želi ići u postupak i dođe na folikulom. 8.dc?
    I kaj treba pisati na uputnici?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo mog izvještaja,7.dc-d:13,13 lj:14,15 endo 8,nadam se da će se nastavit ljepo razvijat.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hej drage moje ...

Da vam se malo javim, čitam vas svaki dan, ali nemam ništa pametno za napisati ... Mi krećemo u 3 mjesecu, čula sam se danas s dr, ganjam nove briseve, papu, HIV, hepatitise ......... U 2 mj idem po lijekove i onda sam trudna, nema više zezancije ..

sanja super za folikuliće i endo je odličan !!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 10.01.2011. at 11:51

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja- perspektiva je odlicna!Folikulici prepredivni a end tek!!!!Cikla djeluje vrhunski.
    I ja se oblijevam njome u kombinaciji sa propolisom.Koristit ce mom jadnom okljastrenom endicu.
    Ljube sa dokom dogovoris da ces doci 8dc na folikulometriju
    i doneses uputnicu za UZV.Otvaras kosuljicu kod sestara kad ti kaze doc i uoci punkcije doneses uputnicu za bolnicko lijecenje.Tako je kazao Zarat...hm...tako je bilo kod mene u prirodnjaku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •