Cure dobro jutro i kao prvo svima sretna nova!
Vidim ovdje opet svakakvih vijesti, čestitam marini a Suzzie2, znam da te je teško utješiti ali netko je dobro rekao da nada umire zadnja pa drži se draga moja, imat ćemo sve bebe
Ja sam jučer napokon obavila uzv hsg u Poliklinici Škvorc, postupak sam po sebi nije bolan, zaboljelo me napuhivanje balona na kateteru i protisak tekućine kroz jajovode. Obzirom da su mi menge totalno bezbolne oblio me hladan znoj al se nisam uplašila ni ništa, čekali su da dam znak za idući potisak tako da je sve proteklo ok. Popila sam neofen nakon toga i dobro da je muž bio samnom jer nisam bila u stanju voziti, boljelo me još nekih pola sata nakon postupka dok neofen nije počeo djelovati. Onda sam bila kao nova

malo sam krvarila ali to je normalno koliko sam shvatila, dobila sam Cefalin antibiotik i trebam ga piti 8 dana, dok. Škvorc kaže kao mjeru predostrožnosti protiv upala.
A sada ono bitno, nalaz : lijevi jajovod potpuno prohodan, diskretno reducirana prohodnost desnog jajovoda. On mi je također kao i dr. Baldani preporučio 3 ciljana prirodna odnosa ( ciljana kad je ovulacija na lijevom jajniku) i također 3 inseminacije ako ovo prvo ne uspije. Nakon tri inseminacije i tri prirodna ako ne dođe do trudnoće on preporuča IVF postupak.
Mogu reći da mi je laknulo, koliko god sam se bojala hsg-a dobro je prošlo. Svi su iznimno ljubazni i stručni i nije me bilo strah jer sam imala osjećaj da sam u dobrim rukama jednostavno. Postupak sam platila 900 kn kod njih.
E sad, što se Petrove tiče malo su i meni digli tlak. Zvala sam u ponedjeljak 03.01. naručiti se kod doktorice Baldani s nalazom hsg-a i nakon što sam ih jedva dobila naručena sam 07.02. E sad, zadnju mengu sam imala 28.12 i ovaj mjesec ovuliram na desnom jajniku kako je jučer vidio dr. Škvorc što znači da bi idući ciklus bio idealan za počet s folikulometrijom, osim što će mi 07.02. biti vjerojatno već 11 dc, jel to prekasno? I sad se već brinem hoće mi opet propasti do idućeg ciklusa sve?