Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vanchriban provjeri koje trakice za dokazivanje O imaš. Koliko ja znam LH hormon se luči u aktivnom dijelu dana i najbolje je testirati od 10-18 h, odnosno kad si najaktivnija. Dva sata prije je dobro smanjiti unos tekućine. Ja obično testiram oko 18-18.30 (svaki dan u približno isto vrijeme, da ti ne promakne vrhunac LH) i koristim srednji mlaz. Za sada su uvijek pokazale točno.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Vanchribanprovjeri koje trakice za dokazivanje O imaš. Koliko ja znam LH hormon se luči u aktivnom dijelu dana i najbolje je testirati od 10-18 h, odnosno kad si najaktivnija. Dva sata prije je dobro smanjiti unos tekućine. Ja obično testiram oko 18-18.30 (svaki dan u približno isto vrijeme, da ti ne promakne vrhunac LH) i koristim srednji mlaz. Za sada su uvijek pokazale točno.
    ja bih samo jos jednom ovo istaknula: LH se sintetizira tijekom dana kada je organizam aktivan!!, zato se LH testovi u pravilu NE rade uopce s prvim jutarnjim urinom! tikki je zaista dala izvrstan odgovor; ja bih samo dodala da kada sam vidjela da crtica pocinje tamniti, testirala sam se dva puta dnevno, prvi put oko 16h, a drugi put ponekad je to cak bilo i navecer oko 20h ili 22h kako mi ne bi promaknuo LH peak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •