Tikki, to se ponekad dogodi, ovisi kako ćeš izreagirati, no ne vidim zašto bi morao propasti postupak. Mislim, osim ako ti odlučiš da nećeš dalje. Meni je dr. ponudio IVF i presretna sam. To gledam kao veliki dar. Zamisli, postotak uspješnosti je urnebesno veći, a izbjegla sam ono kljukanje jakom kemijom.
Pričala sam u čekaonici jučer s jednom curom koja je nakon sve one ogromne stimulacije dobila tek 2 folikula! Što bi ona dala za moja četiri! Samo sam zahvalna na ovoj prilici...
Inače, užasno me strah punkcije sutra, samo neka to prođe... ne znam kako ću izdržati to na živo...
Moj 2.AIH je raden s 5 folikula dobivenih nakon Klomifena i 12 Menopura ali u poznijim godinama ne prijeti "opasnost" od trudnoce sto se i pokazalo. Svakako je bolje te js iskoristiti za IVF nego ici na AIH.
taca70 poznije godine? Jao, pretjerala si, kakve poznije godine! Ti si još koka koja može dati krasna jajašca))
ValaMala-javi rezultate punkcije sa VV!!!
Bab sutra UZV?
Posljednje uređivanje od Sela : 24.01.2011. at 10:44
hej drage moje...
ValaMala, čekamo lijepe vijesti...ja sam odradila 2 punkcije na VV-u i meni to zbilja nije bilo strašno. ok, jednom sam imala samo 3 folikula, ali drugi put ih je bilo 10-ak.
Nadam se da ćeš zaboraviti svu bol čim ti biolog javi lijepe vijesti
Selić moja draga, je sutra se slikam ujutro...nadam se da će biti ok...osjećam jajnike ali ne nešto prejako, pa si mislim jel se uopće nešto događa unutra
sutra bumo pametniji...
kiss svima
Curke, punkcija je bila potpuno podnošljiva, ne mogu vjerovati koliko sam se bojala, a bez razloga. Punktirao je 4 folikula, ali sam dobila samo 1 j.s. Malo razočaranje, a opet i sreća, moglo je biti da ne bude ni jedna!
Sada sam na utrićima i ceporexu, zovem kasnije danas dr. Kniewalda da vidim kakva mi je j.s. a sutra iza 10 ću znati je li se podijelila. U srijedu konačan dogovor oko transfera - ako ga za mene bude, nadam se svim srcem!!!
ValaMala, šaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju stanicu...nek bude žilavica i nek se za 9 mjeseci pretvori u najljepše djetešce na svijetu.
ValaMala, sretno i želim ti da za 9 mj. budeš majka.
Sanja1 kako je? Kad ces raditi betu? Hoce li prije pasti koji testic? Ili samo strpljivo cekas? Mislim na tebe![]()
Puno hvala curke! Samo neka se ona podijeli i neka je vrate mami.Zvala sam biologa i rekao je da stanica izgleda dobro. Sutra ću znati je li se oplodila i tako to...
ValaMala evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude jedan super embrijić.
Hej Visibaba,evo ja čekam i čekam ali dani sporo teku,ima još tjedan dana do bete ali meni ti ako nije uspjelo m dođe par dana prije bete,bez obzira na utriće tako da test ni ne stignem napravit,iako mi se sve čini da će nažalost opet m stići prije bete
,cccc.
Sanja, molim lijepo: trudna si dok se ne dokaže suprotno. A dokazi bi mogli nestati na neko vrijeme
Sela, lijep ti je potpis
Curke moje drage, svima želim ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
[QUOTE=tlatincica;1797783]Sela, lijep ti je potpis
QUOTE]
Hvala tlatincice-malo cu za promjenu misliti na stvari koje me vesele...a i bilo je bloody vrijeme!!!!!!!![]()
Niki, tvoj post je ostao negdje gore ocito nezapazen jer si se tek pocela javljati pa malo potraje dok te moderatorica ubaci k nama. Milsim da nemas razloga za brigu da ce folikuli popucati. Jesi koristila nesto za supresiju tj. u kakvom si protokolu?
Sanja1, znam da nije lako cekati, ~~~~~ da ti vrijeme sto brze prode i da se na kraju svi radujemo. Nekako mi trudnice brzo dodu i odu a mi "najjace" ostajemo....
Ma znate cure kak je to,malo me uhvatio beta bluzzz,ali ko jači taj kači.
Sela,čestitam.
Beta blues-odlicno!Ali vjerujem da ces ti naveliko hodocastiti po beticu bez skretanja u DM po Always.
Bab draga,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj današnji uzv!
Šaljem ti![]()
Sanja1 još malo! izdrži! ne bi vjerovala, ali i mi smo malo nervozni, zajedno s tobom!
Sela čestitke!![]()
ValaMala i Bab držim fige djevojke! Cmok svima!
Malo prije razgovarala s biologom, Jedna ali vrijedna!Kaže on da izgleda lijepo, lijepo se podijelila i da možemo očekivati transfer za sutra.
Sada samo neka se moja mrva nastavi dijeliti i primi za mamu sljedećih 9 mjeseci!
Korak po korak, ali evo napredujemo...
Skuzila sam da dugo traje dok me ubaci medju vas,ali dobro je,eto me.Bila sam jucer na punkciji,sve je dobro proslo...Izvadili su mi osam folikula,rekli su da su svi jako lijepi,ako sam dobro skuzila tri su uzeli u upotrebu,ostalih pet su zamrznuli.Dali su mi neki lijepi koktelcic od kojeg sam bila u sekundi osamucena kao da sam popila deset bambusa na slamku,malo je bolilo,ali ne toliko da ne bih mogla izdrzati.Sutra ih moram nazvati da vidim kako to napreduje,pa onda u cetvrtak bi mogao biti transfer ako sve bude ok.
Bravo Niki i dobrodosla.Samo pisi postove i kad uhvatis ritam nakon par njih,moci ces normalno postati.
Sretno sa transferom.I samo jedna mala mala ispravka,nisu ti izvadili 8 folikula nego vjerovatno 8 jajnih stanica
a folikula je mozda bilo vise
I ovdje ce biti beba,pazi sto vam ja kazem!![]()
Bab ti si nas wunderfrau!Ako sad ne bude nunavaca.....
Jos nek se muzic pokaze u formi...(znam draga,sve znam)
Smajlic /victory/
Folikuli,jajne stanice,jaooooo svi pojmovi mi se mijesaju u glavi,hehehehe...da osam jajnih stanica
... Ja bi vas sad pitala nesto,nisam se maznula vec jaaaaaako dugo,jel ja smijem to sad prije transfera?Bilo mi neugodno pitati sestru
![]()
Hehehe, draga moja Sela
a vidli bumo jel bude čega u tim folikulićima...
evo, za sve ostale izvještaj: desno - 18,17,12,12,14 i lijevo 13,14,18,17,16
Iskreno, meni se to čini malo previše šareno, oni tam nisu niš komentirali, vaila sam estradiol i sutra sam ponovo gore na istom tretmanu( uzv + estradiol)
Ali neću sad s tim razbijat glavu,...kako bude bit će.
ValaMala, nadam se da ćeš nam za cca 2 tjedna javit najljepše vijesti
Sanja, nadam se da će ovaj put M skroz zaboraviti tvoju adresu... neka tebi malo odmora od nje i to barem godinu i pol
Svima vam šaljem virtualne puse i javim se opet sutra sa friškim vijestima
Bab - ima ih ko u priči!!! Jesi pitala za zaleđivanje? Čini mi se da bi ova 2 najmanja mogla otpast, ali još ih uvijek ostane dovoljno za super rezultat. Sretno!
Niki mislim da to cure bas ne prakticiraju,nakon punkcije su vece sanse za neku upalu,pa se suzdrzi jos malo.
Do bete.
Bab ja bum te brojceke na lotu odigralaako mi das dozvolu!!!!Cine mi se sretni!
![]()
Niki, slažem se sa Selom. Ne preporučuje se keksanje prije transfera, a bome ni poslije, bar jedno kratko vrijeme...
Sela, jedva čekamo da upotpuniš taj potpis!!! Šaljem puno
Niki, ako ikako možeš suzdrži se, mada ja nisam svaki put! (to je bilo ono: sad jer poslije tko zna kad ćemo - pa smo nakon 2 tjedna...). I da, to nije niš strašno, bolje da i sestru pitaš, to je skoro u opisu njihovog posla
.
Bab, brojčice su fine! Ovo mora da ti je sad to to! Ajme kako sam to fino sročila!
Ja čekam kraj idućeg mjeseca da odem po bockalice, pa STARTAMO!!! Nikako dočekati!
ValaMala, sretno sutra i da za 2 tjedna svi budemo happy i daskupa s tobom! Ne, ti nećeš smijeti skakati! Ha-ha!
![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 25.01.2011. at 13:42
Ma draga...nema frke, samo ti uplati...možda bar tebi donesu sreću...
iz tvojih usta u čije god uši treba...
Za zaleđivanje nisam niš pitala...tek sam na hodniku sa papira pročitala kolko ih ima jer dr-ica nje baš bila pričljiva. Pitala bum sutra ( ak stignem uopće) kad bum saznala i nalaz od današnjeg estradiola.
Ali iskreno, radije bi da mi niš ne zaleđuju jer svi znamo sve o tome, a samo ću gubit vrijeme s njima...ma ne znam
Ali ak Sela dobije na lotu...pa nitko sretniji od mene...go girl !!!
Ej cure! Pozdrav novoj suborki Niki!
Bab, Sanja 1, Sela, ValaMala sretno u ovom postupku, i nek Libresse i Always bankrotiraju.
Pozdravi idu i Taci, Tlatincici i Suzzie...za što prijašnji uspjeh i trbuh do zuba!
joj, baš sam bezobrazna...
Niki, dobro nam došla i što prije otišla...nadam se da će ove JS bit odlične, a plivači od TM-a još bolji...
[/B]Bab [/B]presjetna si mi za jednu kokicu nesilicu..
Hajde mozda bas ovaj postupak bude to- to(kako kaze Sneki
Nema sto ne bi dala da sam na tvom mjestu![]()
pozdrav curke od nas dvoje... Bab mislim da sam te danas vidjela i gledala sam al nisam bila ziher dal si ti- bez majica?kod nas je hvala Bogu sve ok i brojimo 14 tj.
Selić moja, ja bi ti jako rado prepustila pola mojih JS, samo da mi ti uspiješ...ko zna, možda jednom i to dozvole... pa radije bi ih nekome dala nego da ih zalede( čitaj bace)
A što se sjete tiče, ja ću se radije veseliti na kraju nego na početku pa da me lupi po glavi...takva sam uvijek bila, ne mogu si pomoć, šta š' !?
Joj ana, sad si me nasmijala skoro do suza!!! Čitam ja tvoj post i mislim si di sam ja to bila bez majce pa da me golu nisi prepoznala i onda iz osme skužim da si ti mislila na beŽ majcu...hehehe
Baš mi je žao da se nismo skužile...al drago mi je da je sve OK sa vama...samo tako nastavite do kraja
Hvala draga , ali dok se zakon o donaciji ne promijeni, nema pite od domacih jajc.
Ma znam... nažalost.
Al ja tek sad vidjeh tvoj ticker...
ja ću ti čestitati odmah sad, pa opet i poslije i nakon sretnog dana.
Jako sam sretna zbog tebe/ vas...pusa velika tebi i budućem mužiću.
Snekice, baš si to dobro napisal...baš onak po domaći.
I ja tebi želim da Vam mjesec ljubavi donese vašu najveću ljubav
Hvala cure na dobrodoslici!!! Divne ste!!!
Znam da moj ticker ne spada i nije uobicajen za MPO forum,ali nadam se da cete mi oprostiti.
Nakon moje trudnoce koja je zavrsila kako je,ovo je prvi zaista lijep razlog da budem opet nasmijesena.
Ajme al ste se raspisale,dakle Niki,ValaMala milion~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Bab vauuuuu,kakva reakšn,bit će tu bebuljac ili dva.
Neznam da li sam nekog izostavila ali zlu netrebalo~~~~~~~~~~~~~svima za sve.
Drage moje suborke svima vam šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne pišem često, ali čitam vas svaki dan ...
Pusa
Ma joj, sutra transfer, ako se malena nastavila lijepo dijeliti, a ja sam sad u hrpi glupavih pitanja. Naime, nakon samog transfera se odhoda odmah do stola blizu i tamo se leži s malo podignutom guzom kakvih 10-15-ak minuta, a onda se ide doma. Ima li veze to hodanje itd... ne bi li bilo bolje da se duže leži... ma sva sam si smiješna s toliko nade, straha...
Nema ti to veze,svaka ustanova ima svoje neko nepisano pravil-negdje se lezi sat vremena,negdje pola,negdje si na trbuhu,negdje sa skvrcenim nogama,
a bebo se ovako i onako tek prima za endo za dan dva nakon transfera,a do tada samo pluta i trazi si najudobnije mjesto.
Kad dodjes kuci odlezi jos to popodne a sutradan normalan malo usporeniji tempo.Sretno!
Sad sam zvala petrovu,rekli su da je doslo do oplodnje i sutra u jutro transfer.Do sad je sve lijepo krenulo bez problema,sad ono najteze iscekivanje...I ja bi vama poslala vibrice,ali ne znam kako se to radi,pa cu ovako- VIBRICE za sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()