Stranica 34 od 53 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Čestitam Bab! Koliko će ti oploditi? Kada ćeš znati kako napreduju?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sanja 1
    Sad opet treba upregnuti snagu i strpljenje u svoja kola.
    Drži mi se!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bab neka ti Vrčić i ekipa donesu sreću!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Vala...pa vjerojatno te tri kolko smiju. Nismo nis o tome pricali ali s obzirom na nas s-gram ni te tri nam nisu dosta, a kamoli manje. Sutra cu znati kakvo je stanje. Hvala drage moje

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nas je doktor nakon punkcije pitao (one koje su imale bar tri ili više stanica) koliko žele da se oplodi. Doduše, sve curke su rekle po tri

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bih rekla-sve,sve mi oplodite!!!!
    Bravo Bab-perjanice nasa ,koko od svih koka!!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nama doktor nije ni doso u sobu nakon punkcije ali biolog vec zna nasu situaciju tak da ni nije trebao nista pitat.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kad smo mi bile na transferu, jedna od cura koja je baš bila gotova s punkcijom i imala brdo j.s. dugo je razmišljala i na kraju rekla neka oplode 2. Kasnije je rekla da misli da smo sve mi jako hrabre kad se usudimo... Joj, a ja s mojom jednom mrvicom, da ih je barem bilo tri za oploditi! Koja je to lutrija, zamislite, cura koja je imala 9 j.s., rekla da želi da joj oplode 3 i na kraju se ni jedna mrvica nije oplodila...

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

valamala, ja mislim da možda ovisi i individualno o svakoj ženi
    meni je do jučer bila između 36.5-36.9 čak, a danas 36.2 ili 36.3., znači ni utrići više ništa ne mogu zakamuflirat
    sad mi predstoji čekanje kad će mi doć m., i čekanje na novi postupak, koji, s obzirom na sve neće bit prije 9. mjeseca
    još stavljam utriće ali ode mi sva nada

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

frodo, nemoj biti tužna ranije nego je potrebno... tko zna...
    Zašto misliš da bi sljedeći postupak mogao biti tek u 9. mjesecu? Zar nije dovoljan razmak od 2-4 mjeseca između stimuliranih postupaka? A na prirodne ili klomifenski stimulirane ne bi išla?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala cure,eto ja sam se dobro isplakala i odmah sam bolje,već razmišljam kad bi mogao biti sljedeći postupak,bojim se da me ne zakače godišnji,hm.

Bab bravo,jedva čekam da javiš koliko malaca će biti prijavljeno za tansport.

Frodić,znam da te hvata beta bluz ali ja baš mislim da će Borna za 9mj.dobiti društvo.

ValaMala kako se ti držiš?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sanja1, stvarno mi je jako zao. Mislim da ces morati porazgovaratzi s dr. o jacini stimulacije za iduci put.
    Bab, dr. Vrcic ti je radio punkciju? Meni su sestre rekle da je na godišnjem do 15.2. i zbog toga sam odgodila postupak. ~~~~~~ za sve 3 js i 3 super spermica.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni je transfer bio prije tri dana,vratili su mi dva zametka.Od kojeg dana ste vi pocele mjeriti temperaturu?Osjecam blagu mucninu i neki drugaciji okus u ustima,vjerujem da je prerano za bilo kakve simptome,da li je i vama tako bilo?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ok sam, malo me bolucka tu i tamo maternica, što li. Napet mi je trbuh sav, osim toga ništa posebno. Temperaturu mjerim cijelo vrijeme, nakon punkcije je skočila i od tada je na gornjem dijelu grafa (prije od 36 - 36,3, na dan punkcije pad na 35,8, a od tada između 36,4 - 36,6), no kako sam čula to nema puno veze pošto smo pod hormonima stalno...

Što se simptoma tiče, is vlastitog iskustva i nekih drugih cura, mislim da je bolje ne uzimati ih preozbiljno, zapravo je bolje ignorirati ih (osim ako je nešto ozbiljno, naravno). Čitam tu često kako cure imaju razno razne simptome (jednom sam imala čak i mučnine, prestrašno), a onda veliki minus; a na koncu kad stvarno zatrudne, skoro pa su uvjerene da nisu trudne, jer su bez simptoma...

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanja1, imaš lijepu novu micu na sličici , i sve imam osjećaj da ćemo se mi još družiti tamo u onoj sobici u petrovoj 13
    valamala,išla bi ja i u prirodni, ali moj doktor nije baš oduševljen za prirodne zbog jako lošeg sper.mog mužića
    a šta se simptoma tiče, pokušaj ih sve ignorirat,jer to mene osobno izluđuje, al kad ne možeš protiv toga, znam
    vidjet ćemo,ići ću na razgovor
    i ja se, kao i sanja1 bojim da će me zakačit godišnji, pa slijedeći stimulirani tek u 9 mjesecu (ggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr)
    Nikimislim da je možda ipak rano za te simptome, jer oni su najčešće uzrokovani utrogestanima, ali držim fige za plusić

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanja1 zao mi je!

Bab drzim fige ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bab kakvo je stanje?
    Dona jesi radila testić?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Trudnice
    Osijek (još malo!)
    Sanjička (16.3.)
    Zrinkič
    Mazica79
    Mala26
    Ana03
    Nana_banana
    rajvos
    marina81
    zvončica1976

Čekalice bete
    Bab
    Dona
    frodo
    Niki

Pikalice

(ajmo pikalice!)

Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke
    tikki

Čekalice termina, pregleda i koječega
    02/11 Pinny
    02/11 Plavuša007
    02/11 taca70
    02/11 TrudyC
    03/11 Kriistiina
    03/11 ptica1
    03/11 Snekica
    04/11 Glossy
    04/11 mare77
    04/11 milla2
    04/11 nety
    04/11 tlatincica
    Dariaaa
    Dhea
    Jasenka
    legal alien
    ljube
    mimi81
    Nivesa
    Sanja1
    Suzzie2
    Vanchriban
    Visibaba

Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
    Dea2010 (Slovenija)
    Sela (Češka)
    ValaMala (VV)
    Zauzeta (Slovenija)

Petrofke koje nam se više ne javljaju ~~~~~~
    martina3108
    Angel71
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 30.01.2011. at 11:31

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Krasna lista šefice!U veljaci imamo u postupku 4 curke,wow,bit ce napeto!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo me cure...ubiju me ovi utrići pa spavam od njih ko zaklana

Imamo zasada 2 oplođene, 1 koja se još premišlja i 2 nezrele stanice.
    Ja sam sa svime super zadovoljna, ništa me ne može izbacit iz takta i šta god ostane do ET-a ja ću bit presretna.

Tlatincice, nadam se da će ovako i ostati, tj ovo da sam ja čekalica ß...valjda se neće prestat dijelit

~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i za debele crte na testićima i za još deblje ß !!!

Ja sam sad na čekanju do utorka kada ćemo znati da li je et u srijedu ili četvrtak.

pusa svima

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bab, please pojasni mi pošto sam početnik. Što znači ovo 2 nezrele i 1 koja se premišlja? Da su se 2 oplodile, ali se još ne dijele, ili?
    Pitam zato što mi je skroz čudna situacija bila kod ekipe koja je sa mnom išla na puknciju. Naime, meni su vratili tu jednu stanicu, iako je bila samo dvostanična - rekli su da je pravilna i da ima šanse. Drugoj curi pak nisu ništa vraćali taj dan, nego su rekli da će pričekati još do sutra. Pa sam totalno zbunj. Mislim, i njoj bi vratili da su se podijelile stanice makar na 2, zašto onda nisu i što čekaju? Drugoj su pak rekli da ništa od njene tri i nije bilo ET.

Tko god zna nek mi malo pojasni i puno hvala

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, evo mene
    stigla mi je moja "prijateljica" danas...
    ali bila sam na to spremna već par dana ( ženska intuicija ) pa sam odtugovala prijepodne i već mi je bolje
    sad ću se malo odmoriti od svega i posvetiti pripremama za 3. rođendan svog malog zlata jedinog
    a onda opet u akciju,tj.zvat bolnicu i vidjet kako i kad dalje
    svima vama koje čekate svoje et i svoj bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    sanja1, kako si mi ti danas
    valamala, kako se ti osjećaš?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

frodo baš mi je žao...
    Petrova je ušla u negativan niz. Dona, Bab, cure nadam se da ćete ga prekinuti.
    Bab koja je sad preporuka za utrogestane nakon punkcije- oralno ili vaginalno?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

frodo, baš si prava mama lavica, borac, tako treba Šaljem ti veliki zagrljaj i pusu malom Borni
    Ja sam se jutros piknula u trbuh, po prvi put, Decapeptylom i to je to sada za sljedećih 12-ak dana do moje tete-bete. Inače danas me boli kao da ću dobiti, ono baš dosta, u leđima, jajnici/maternica...

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanja1draga žao mi je zbog loših vijesti! Cure su ti sve rekle, zato samo glavu gore i idemo dalje!

Frodo

[B]Bab[B] i ValaMala držim fige da razbijete ovaj ružan negativan niz!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja se ne bi bunila da se napokon pokrene neki pozitivan niz u Petrovoj. A što se tiče utrića nama je sestra rekla do et-a 3x1 oralno. Makar curama koje su bile u subotu na et-u su na punkciji rekli da ih stavljaju vaginalno. O čemu to ovisi...dal o doktoru ili nečemu drugom...ne znam. Samo znam da me tolko uspavaju da je to krasno. Nisam ovoliko odspavala valjda u zadnjih par mjeseci. Baš mi paše. Samo ne znam kak ću uspjevat na poslu s njima I da,nisam Taci odgovorila...je dr. Vrčić nam je bio i odradio punkciju. Valjda se ranije vratio od planiranog.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nama su rekli da ih nakon punkcije uzimamo vaginalno, ali na jutro ET oralno, kasnije opet vaginalno. Rekli su i da je skroz ok da se uzme oralno, ako se ne može odležati tih pola sata, to je za one koji rade itd...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Bab, please pojasni mi pošto sam početnik. Što znači ovo 2 nezrele i 1 koja se premišlja? Da su se 2 oplodile, ali se još ne dijele, ili?
    ..... Mislim, i njoj bi vratili da su se podijelile stanice makar na 2, zašto onda nisu i što čekaju? ....
    Tko god zna nek mi malo pojasni i puno hvala
    Bab nam spava od utrica i neka se naspava jer kad busa pocne rasti i beba u njoj,nema vise toliko ćorke.
    Dakle ValaMala vidim da si i na drugim podforumima i ne da mi se sve isčitavati pa ne znam jesi li negdje saznala ovo sto te buni.
    Pojasnit cu ti samo osnove.Dakle kad se spoje muska i zenska spolna stanica (IVF,ICSI)pocinje dioba iste,tj embrija.Uobicajeno je da su embriotransferi 3.dan,rijedje 5.dan nakon punkcije.Na 5.dan se ide ukoliko zena dobije nakon punkcije vise kvalitetnih jajnih stanica kako bi se izvrsila selekcija najkvalitenijih embrija.Ako pacijentica ima 2 jajne stanice nakon punkcije,i jedna se dobro dijeli nakon oplodnje, a druga odustaje,nema smisla cekati 5.dan vec se transferira 3.dan.
    Po nekom pravilu 3.dan embrij sa potencijalom trebao bi imati 6-8 stanica,5.dan (blastocista)preko 100.Transferi 4.dan se prakticiraju u Ceskoj kad je embrij u prijelaznoj fazi prema blastocisti-morula i u slucajevima poput Bab,ovisno o odluci embriologa.U principu sve oko
    vremena embriotransfera ovisi o odluci embriologa.
    Ovo sto Bab kaze da joj s jedna premislja znaci da se sporije dijeli,kao tvoja-spora dvostanicna 3.dan.Nezrele jajne stanice se ne oplodjuju
    jer kao i nezrela jabuka-nisu kvalitetne i ne bi se razvile u lijep embrij.
    Nadam se da sam ti sve objasnila.
    Znaci tvoj sporis je 3.dan trebala imati 6-8 stanica(max 10),ali embriolog je u njoj vidio potencijal i zato si imala ET.
    Puno se puta pokazalo da ta neka pravila mozemo macku za rep objesiti
    Npr nasa Ana03 cini mi se(nadam se da nisam pogrijesila)imala je blasticu vec 3.dan znaci njezin embrij je glumio Schumija.
    Pusa
    Posljednje uređivanje od Sela : 30.01.2011. at 17:33

Dona avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Tlatinčice odlučila sam da neću raditi test,u utorak je beta i nadajmo se najboljem iako je već velika igra živaca.Cure žao mi je što nije uspjelo i nadam se da vam je sljedeći put dobitni

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sela, svaka Ti čast na iscrpnom objašnjenju našoj Vali.
    Je, spavala ko zaklana, pa me mužić probudio s finim ručkom i eto me sad s vama...

I u prošlom postupku smo isto tako imali jednu malu ljenjivicu pa je na kraju ipak dogurala do 8 stanica...ali ako je samo i jedna od ovih ona prava, ja ću bit najsretnija na svijetu.
    Jedino mi je malo čudno to sa preporukom za utriće nakon punkcije. Ali ni s tim se neću zamarat.
    Ak niš drugo, bar bum se odmorila.
    Čak me i MM pitao jel bi i njemu dala kojeg da si i on malo odspava

Jel koja od vas zna kak sad ide sa receptima za utriće kod naših soc ginića? Jel i tu funkcionira taj e-recept pa da ne moramo svakih par dana hodočastit k njima? Ja se spremam sutra kod moje pa me baš zanima. A ovaj put sam odlučila da ih neću kupovati. Napokon sam u postupku preko HZZO-a pa nek plate i taj dio.

Sad sam Vas malo zagnjavila, sorry

Dona, držim najveće fige na svijetu za utorak i za prekrasne vijesti od tebe

Frodo, jako mi j žao...znam da si sad jako tužna, ali dobit će Borna bracu i/ili seku, samo još malo morate pričekati. Ali tu iza ugla Vas čeka Vaša sreća

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su rekli da ih nakon punkcije uzimamo vaginalno, ali na jutro ET oralno, kasnije opet vaginalno. Rekli su i da je skroz ok da se uzme oralno, ako se ne može odležati tih pola sata, to je za one koji rade itd...
    Moze se na dan punkcije uzimati oralno,a poslije vaginalno do transfera.Moze se i sve dane od transfera oralno zbog povecane opasnosti od upale(nakon punkcije)na ev. necisti koje bi s utricem unijele u rodnicu.Ali uzimanjem oralno smanjuje se efekt.Dakle najbolje je na dan punkcije popiti utrice a poslije unasati vaginalno.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bab ne znam kako je sa e- receptima,vjerujem kao i sa starim receptima;Utrogestan normalno dobijas na recept i neka ti ih odmah ginekolog da za 14 dana.
    Ja sam i na stare recepte od svoga gina dobijala maksi doze utrica,po 5-6 kutija.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sela, pa to mi je super vijest.
    Ja sam mislila da po receptu možeš dobiti samo 2 kutije, bar mi je tak jedna naša forumasica rekla koja je isto kod moje ginićke.
    Možda se nešto promjenilo, bilo bi super...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sela, nisam pitala na drugim podforumima i saznala u međuvremenu, baza mi je naravno VV, ali tu navratim jer sam se nekako povezala s vama, pratim vaše priče, pa kad nešto napišete što ne kužim ili me se tiče, pitam...

Znam ovo o dijeljenju zigota-morula-blastocista... jedino mi je bilo čudno ovo koje sporiće ipak odlučuju dati u ET, a koje ne. I mali ispravak, moja punkcija je bila u ponedjeljak, a ET u srijedu, ne računa li se to onda kao 2. dan? Nešto sam skužila da se dan punkcije računa kao "nulti".

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Sela, pa to mi je super vijest.
    Ja sam mislila da po receptu možeš dobiti samo 2 kutije, bar mi je tak jedna naša forumasica rekla koja je isto kod moje ginićke.
    Možda se nešto promjenilo, bilo bi super...
    Tocno,ali sam dobivala po 3 recepta.Ako mi u istoj apoteci nisu htjeli dati na sva tri,malo bih prosetala do sljedece apoteke...bitno da sam dozu imala za interval koliko mi treba.
    Vala istina,tvoj ET je bio 2.dan,vjerovatno zbog sporosti embrija,embriolog mu je odlucio poboljsati sanse jer unutar maternice embrij ima bolje izglede nego vani.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Bab ne znam kako je sa e- receptima,vjerujem kao i sa starim receptima;Utrogestan normalno dobijas na recept i neka ti ih odmah ginekolog da za 14 dana.
    Ja sam i na stare recepte od svoga gina dobijala maksi doze utrica,po 5-6 kutija.
    Tako sam i ja bez problema sad zadnje dobila 5 kutija

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrojutro Petrovke,evo nam zadnjeg dana u sijecnju,stize vesela veljaca;imamo cetverolist cura koje ce u postupak.
    Pinny,Plavusa,Taca,Trudy kad krecete,kad stizu m?Ja sam za 10ak dana na kontroli,pa se i kod mene kao nesto krece..
    ali od nekog postupka ipak daleko.
    Cekalice bete,slatko iščekivanje!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo Sela samo sam radi tebe otišla na wc i za sad još ništa...Sutra 100%
    Bab sve za sad zvuči super! Sretno dalje

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

!!!!
    Trudy ma odlicno!Prva kreces!Za zalet..

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja mislim da bih ja trebala biti na pregledima oko 20-tog,jer bih trebala dobiti oko 10-12 tako da sam ja s mojim izvještajima tek krajem drugog mjeseca,valjda če ostale cure biti brže od mene. kako vi znate odmah koliko ste imale j.stanica i koliko je u oplodnji,meni zadnji put nitko nije ništa rekao nego da zovem za 2 dana i tad su mi rekli da su 4 i da su nezrele ali da su kao još u kontaktu sa spermijima.zar nije bolje da su mi odmah rekli pa da znam da ne očekujem ništa!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni to doktor obično kaže na kraju punkcije dok se borim da ostanem prisebna i budna. Možda da prije kažeš sestrama prije punkcije da bi to htjela znati?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A Frodo hebem mu miša,baš mi je žao,ja sam isto već svoje otplakala i sad samo razmišljam kad će biti novi postupak,budem danas zvala petrovu,valjda će se javljat na telefone,šaljem ti veliku pusu.

Svim ostalim curkama šaljem brdo gripoznih~~~~~~~~~~~~~~~~,ali nema straha od zaraze.

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja se sječam samo da sam pitala sestre gdje su mi papuče! a za stanice nisam uspjela,probudila se u sobi!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma fućkaj papuče

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

halo curke, samo da vam pošeljem brdo ~~~~~~Dona, valamala, Bab da pokrenete pozitivne bete !!!
    inače ja nikako procurit onako za pravo, sve nešto smećkaste pa svijetlocrvene ili nekakve roze žilice,ali ništa baš obilno
    trbuh me onako laaaaaaaaaaaagano boli, više me pikaju jajnici
    pa malo se igram sa toplomjerom,pa opet 36.9 pa 37.00 ?!?!
    jučer 10. dan nakon et test negativan da negativniji ne može bit
    pa se muž stalno malo nada da možda se jedan mali ipak ugnijezdio unutra .....( zbog temperature koja ionako niš ne vrijedi ali zakaj je bila prekjučer 36,3 a od jučer opet oko 37 ??!!)
    i možda bi ja i išla vadit betu odmah danas da ima privatni lab, ali ovdje toga nema
    znači uputnica od gina pa se naručit u bolnicu......
    ali sigurno nije ništa jer mi je tako bilo i prošlo ljeto kad nismo uspjeli
    pa se muž "prišteka" na sve moguće linkove o implantacijskom krvarenju pa misli da je to možda to....
    ajme, dajte me dobro našpotajte da se priberem
    oprostite na tako zbrkanom i dugačkom postu

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanja1, i tebi veeeeliki zagrljaj i veeelika pusa
    jesi zvala petrovu?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zvala sam i nikako dobit,poludjela sam,tako da sutra moram otići tamo.
    A jesi ti napravila još jedan testić danas jer je dosta cura imalo negativan test 10dpt a beta poslje super,hm,razmisli.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo maloprije sam napravila test, negativan
    i sad mi je dosta, malo mi odmora od svega treba
    malo ne razmišljat o tome, izaći van ka kavu i peći kolače za bornin rođendan
    ajd javi kaj će ti reći u petrovoj, dal možeš upasti prije ljeta, a držim fige da da
    pusa!

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bab s tobom sam, ako ništa u mislima si mi, želim ti od svega srca da ti uspije....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

je je Sela je upravu...naš Schumi ... i ja Vas pozdravljamo u 15 tj.trudnoće i samo vam šaljemo puno lijepih vibrica i čitamo vas stalno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •