jutro curke!
evo ja dobila svoju vjernu "prijateljicu" u punom opsegu...
ali, ne damo se
dona, bab, valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro curke!
evo ja dobila svoju vjernu "prijateljicu" u punom opsegu...
ali, ne damo se
dona, bab, valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo kratko i od mene - od M još ništa, čekam i dalje...baš mi sad kasni, kad ne treba uffff...trudna nisam pišala po testu jesam
frodo - drži se i baci na planiranje torti za ročkas (mene kolači uvijek izvuku iz beda)
Frodo tako mi je zao!
Trudy ma ne moze tetkica bas u minutu,sad ima tremu jer zna da je cijeli podforum Petrova ceka!
Bab veselim se ususret lijepim vijestima o transferu!
Sanjuska drzim fige za ulet prije godisnjih;reci da si sad cekala
7 mjeseci,da bi neka zena rodilau periodu otkad cekas na postupak!!
Pichu machu!
Pusse
trudyC, ne brini, stići će ona, neće te iznevjeriti, ali samo još ovaj put, slijedeću nećeš vidjeti još dugo, duuuugooo
baš se spremam na proučavanje torti, moje zlato bi vlakić pa ćemo to nekako probat izvest, muž i ja u suradnji
Sela, oprosti kaj malo kasnim, ali mislim da bi ti trebala čestitati na ovom tvom potpisu !![]()
ako da-od svega vam srca želim sreću, tebi i tvom mužiću, i da vas uskoro bude više...
![]()
Frodo hvala,nista se ne brini zbog cestitanja;taj potpis je tu samo zato jer u njemu zelim da pise nesto lijepo!A neke druge ljepote i nema bas!
Neka malom Borni mamin i tatin vlakic bude najbolji i najveeeeci na svijetu!!!!
Curke ocemo neku kavicu organizirati?Da je Selica organizira?
kako bi ja jako rado na kavicu s vama![]()
da vas upoznam uživo
samo šta sam ja u Dugoj Resi, a muž svakako radi i treba mu auto za na posao........došla bi ja i sama, ali nemam pojma zg, inače stvarno vozim posvuda i svakako, ali one gužve po zg me ubijaju u pojam, imamo navigaciju, ali ja bi već na rotoru napravila sudar, hihihiihihi
Curkice moje, dobar Vam dan...
Da, da...Selice, oćemo kavicuuuuuuuuuuuu
Ja evo prijavljujem da u četvrtak idemo po svoje 2 blastice i jaaakooo smo sretni. Mrvice moje male.
Ma sve se isti tren zaboravi kad ti Biolog jai ovak prekrasne vijesti...joj, baš sam sretna danas.
ljubim Vas sve i veselim se da ću vas vidjeti...ako uspijem dolazim svakako.
Frodo, pa ako imaš navigaciju ne bi trebao biti problem...bilo bi nam drao da te upoznamo.
Trudy, kolko god to glupo zvučalo, ali želim ti da ti vještica što prije dođe pa da kreneš u svoj dobitni postupak.
Luna, draga moja...hvala za ~~~~~~~~~~~~~~~, šaljem ti pp
pusa svimaaaa
Bab, prekrasno! Čestitam za tvoje 2 velike mrve!
Evo da vam javima da je bila beta danas 0,100 ništa ni od mene ovaj put.
Uff Dona, žao mi je
Bab, blastice prekrasno zvuče! Bit će nešto od toga! Samo ostani pozitivna![]()
Dona žao mi je .. Nastavlja se negativan niz u Petrovoj..
Da vas pitam, vidim da vam je svima bio biolog, i ja sam očekivala njega, ali meni je bila neka biologica, žena... Ona je .. ?
Posljednje uređivanje od kriistiina : 01.02.2011. at 15:12
Bok svima i svima želim uspjeh ! Ja čekam betu u petak 6 pokušaj u Petrovoj , 5 stimuliranih , 1 iz odmrznutih jajnih stanica .
Dada, ~~~~~~~~~~~~~~za trocifrenu beturinu! Bilo bi jako lijepo da uspiješ i tako povećaš populaciju!!!
Bab za dvije blastice najdivnije na svijetu,mamine!!
Donic zao mi je!
Snekica wow dolazi opet i tvojih 5 minuta!!(citaj 9 mjeseci)![]()
joj kriistiina, ja bi ti to tak jako rado obećala...i ne bi bio nitko sretniji od mene..a ko zna, možda mi baš promjena bolnice, lijekova i doktora donese sreću.
Vama budućim pikalicama želim puuuuunoooo sreće i bebinog plača uskoro
Dona, baš mi je žao što niste ovaj puta uspjeli, ali nema odustajanja...jednom će se i vama sreća osmjehnuti...ma mora![]()
Hvala vam svima i naravno da nema odustajanja idemo dalje,novi termin za kozultacije je 17.03
Kristiina, znači zajedno smo! Super! Ovaj put rasturamo!
Sela, starije imaju prednost!
Dona, žao mi je!
Bab, sve znaš!
Petrofke moje, tako ste mi blizu, a opet tako daleko!![]()
Dona, baš mi je žao. Kakvu si stimulaciju imala? Možda bi te mogli ubrzo ugurati u novi postupak.
Dada-55 dobro nam došla! Nadam se da će u petak biti veselja!
TrudyC jel počelo?
Bab, bravo za dupliće(nekako te cijelo vrijeme pišem prije nego što se zaista i dogodi, a sve ide jako dobro, pa nek i sad bude tako).
Ovdje se atmosfera zagrijala!![]()
Kriistiina, Snekica, Plavuša 007, TrudyC ~~~~~~~~~~~~~~~ i svima ostalima ~~~~~~~~~~
Cure koje ste nedavno bile u postupcima- koliko je sad cura na punkciji ili et-u?
Ja kad sam bila prvi put bilo nas je 6p i 6et i rekli su mi da je tako svaki dan. Zadnji put kad sam bila bilo nas je 2p i 4et i čujem da je 2-4 cure dnevno prosjek. Nekako kao da se broj postupaka smanjuje ili sam samo loše informirana?
E, da
i ja b' na kafu![]()
Tlatinčice imala sam kratki protokol Decapeptil+ menopur.I ja se toplo nadam da neću dugo čekat nakon konzultacija :sad:
tlatinčicai meni se čini da se smanjilo
kad sam ja bila na punkciji-bilo nas je 3 + sanja1 taj dan na et-znači 4 ukupno
a kad sam bila na et-bila sam jedina, a na punkciji isto samo 1 cura-znači 2 ukupno
donane damo se!!!
a svim čekalicama šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~
jer nešto se petrova loše pokazala sad...![]()
Dobrojutro,komadi!Evo ja predlazem par datuma za otvorenu petrovsku kavicu pa ako bude zainteresiranih mozemo otvoriti
novi topic ili necemo,nebitno.
Kaj velite na 7.ili 8.2.?
Nek se jave one koje nece doci!!!![]()
Ja se onda ne javljambas bi voljela s vama na kavicu, pa se nadam da se vidimo! Meni generalno pase i ned. i pon.
Stigla menga(ipak nije ispala takva drama kakvu sam najavljivala
)
Krenula sa Suprefactom, sutra menopuri, slijedeća srijeda 1. UZV - ak sve bude OK za Valentinovo ćemo se ja i MM voljeti preko posrednika![]()
Ej cure!
Ja čekam s nestrpljenjem svoju prvu folikulometriju u ponedjeljak. Vidim spominje se kavica, ja bih mogla 07.02. Gdje se inače nalazite i u koje vrijeme? Radim do 4 a poslije sam freeI kako se raspoznate, ima neki znak tipa karanfil u ruci?
![]()
E bas mi je drago da se za kavicu javljaju curke koje se jos nisu druzile s nama!![]()
Ja ću dogovoriti kavicu s vama ( ko bude slobodan) 5.3. ili 6.03. Tada sam u Zg na izložbi pasa
pa da popijemo jedni, sada ne mogu jer ste mi daleko nažalost
kriistiina i ja sam na izložbi s mojom kujicom, možda se vidimo tamo?
Ne znam dal smijem ovdje pitat,al pokušat ću...Prvo,bok svima! Nakon što smo se muž i ja suočili s dijagnozom,oligoastenoteratozoospermija,u pon idemo na razgovor kod prof.Šimunića gdje ćemo početi po prvi put planirati IVF/ICSI,znači još ne znam što me čeka.E sad,mene zanima,dal bih ja odmah mogla napravit neke pretrage,tipa brisevi i papa kod soc.gina,zatim hormone(molim pomoć koje i koji dan) da još i s tim ne duljim.
Ana1201 nemas nista od slicnih starih nalaza?Do pon ce ti tesko ista biti gotovo osim ako neces ici napraviti privatno naravno,
a da sad placas na svoju ruku za pretrage za koje ne znas hoce li ih prof traziti,ne znam bas....U svakom slucaju dobro je imati sve to
;ja bih na tvom mjestu donijela sto imam od dokumentacije na konzultacije i sacekala da me on uputi u dalje..mozda te nece traziti hormone...
Ana 1201, poslušaj Selu i samo odnesi što već imaš od nalaza a dr. će te uputiti za dalje. Ja bih svakome preporučila da napravi hormone čisto informativno, i to: FSH, LH, PRL, E2 i hormone štitnjače. Spolne radiš od 2.-5.dc a štitnjaču možeš bilo kada. Koliko ti je godina i koliko dugo pokušavate?
Ja imam 27,a muž 30 god,u braku smo nešto više od 2,5 god,a pokušavamo od 2008,odnosno:
1.trudnoća iz prve-spontani u 10 tt
2.trudnoća-nakon 5 mjeseci pokušavanja,sve super,idealno do 25 tt i tada otkriveve malformacije,rodila sinčića u 41 tt koji je umro nedugo nakon poroda
Sad smo radili na bebi nekih 8 mjeseci,i ništa,cijelo vrijeme sam imala osjećaj da je problem u s-gramu i evo nažalost je.
Tek jučer saznali dijagnozu i mislim da smo je još i dobro prihvatili,jer s obzirom na sve što je iza nas,mislim i nadam se da gore ne može.
pozdrav cura!
ako mi itko moze objasnit sta je potrebno napravit da bih isla na Potpomognutu oplodnju??zvuci glupo ali fakat se ne znam...tnx
dona žao mi je! stvarno se nadam da če se ovaj nesretni niz u 2011-toj prekinit jer mi nije ohrabruljuče ići sada ponovno u postupak kad nevidim uspjeh kod vas ostalih,lagano me hvata strah! na kavicu nažalost s vama nemogu ići jer sam na drugom kraju države!! pitale ste koliko je bilo cura na dnevno na transferu i punkciji,e kada sam ja bila zadnji put bila sam sama ko vuk,ja na punkciji a nitko na transferu! doduše uhvatilo me u 7 mj!
plavuša007 slažem se s tobom što se postupaka tiče... Malo previše negativnosti, ali ne sekiraj se .. Bab prekida negativan niz i upadamo samo u pozitivu![]()
![]()
Bab na odbrojavanju ti skakucemo za uspjesan i plodonosan transfer sutra!!!!!
Ništa na ovom forumu ne zvuči niti je glupo! Za početak valja se odlučiti za kliniku, pa za doktora (nekad čak i nevažno), skupiti nalaz pape, briseva, hormona i spermiogram. Za početak ti je to to, a sve dalje te vodi doktor. Bez brige. Šta god ti treba, samo pitaj! Bez ustručavanja!
Želim ti da čim prije zatrudniš i da ovaj podforum ne trebaš!
Sad mi je sinulo: jel meni uopće dosta jedna uputnica za folikulometriju? Znači jedna za jedan ciklus? Il trebam svaki put dofurat novu?
I koliko se često u jednom ciklusu uopće ide?
Vanchriban dosta ti je jedna uputnica za folikulometrije. Na uzv se obično ide 2 - 3 puta, ovisno o tome kako reagiraš na stimulaciju. Sretno!
Super,nadala sam se da je tako. Doduše, nemam nikakvu stimulaciju, ovo je folikulometrija u prirodnom ciklusu al vidjet ćemo kako će to proći. I to se gleda običnim uzv-om il je neka posebna procedura?