Ajde konacno lijepe vijesti,pridruzujem se i ja cestitkama novopecenoj trudnici i novopecenoj mami....ja danas vadila betu,oko dva su nalazi,al bojim se da ce rezultat biti los,posto malo krvarim
![]()
Ajde konacno lijepe vijesti,pridruzujem se i ja cestitkama novopecenoj trudnici i novopecenoj mami....ja danas vadila betu,oko dva su nalazi,al bojim se da ce rezultat biti los,posto malo krvarim
![]()
Bok cure evo i mene nakon dugog vremena,daj mi recite ako netko zna bila sam u pon.kod doktora na pregledu i kaze sve ok s bebicom,ali prepisao mi normabele da pijem od 2mg i utrogestan i dalje 3x2.nisam to vidjela dok nisam izasla van,a sestra mi kaze to je normalno,a na upustvima piše da nije dobro piti u prvih 3 mj.Jel mozda još netko se susreo s tim?
Mija32 čestitke tvojoj prijateljici.
Niki~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu,nadam se da ćeš nam javiti ljepe vijesti.
Osijek, čestitam draga na maloj Kim
Napokon je došlo i Vaše vrijeme, uživajte sad, najsretnija obiteelji.
Niki, držim fige i šaljem ~~~~~~~~~~~~~ da je ovo tvoje brljavljenje trudničko i da ćeš nas uskoro raveseliti lijepom brojčicom.
Mija, bravo i za tvoju frendicu, nek joj je sretno do kraja i nadam se da će nam proljeće donijeti još puno ovak lijepih vijesti.
Ja vas čitam iz prikrajka, nemam šta pametno napisati, pa eto.
Dani mi prolaze dosta brzo( za sada). Danas mi je 6dnt kako čuvam svoju mrvicu i nadam se najboljem
Sve Vas pusam i želim vam svima sve samo naj, naj
Draga Bab vec sam se pitala gdje si ti,evo i tebi vibrice od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~....ja sad nazvala lab i veli mi sestra nema danas nalaza jer im je neki aparat pokvaren i da ih nazovem sutra...hm,dobar ili los znak
....koja igra zivaca
A joj...bome se igraju tvojim živčekima
A jesi radila koji testić, možda?
Nadam se da će se sutra pokazati ovo sve kao dobar znak...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Osijek čestitam na rođenju male curice!!!!
Niki držim fige za sutra. . . . .
radila sam jucer testic,pokazala se jedva vidljiva crtica,s tim da je muz kupio neki test gdje vrijedi sam prvi jutarnji urin,a ja sam ga radila popodne, ne znam gdje je to uspio kupit kad su sad uglavnom svi testovi pogodni za bilo koji urin...to kad musko ide u ljekarnu,pa mu podvale ono sto se najmanje prodaje![]()
A niš...znaš kak se kaže...nada umire zadnja... pa ćemo se tak i mi do zadnjeg nadat da je to krvarenje ono pravo trudničko.
Ipak je testić pokazao nešto. Nije to za odbacit samo tako..
Mada ja nažalost iz svog vlastitog iskustva nemam dobro mišljenje o ovakvim situacijama jer sam ja u svakom svom postupku imala takve lagano pozitivne testiće i na kraju male kilave ß, ali sva sreća pa to nije nikakvo pravilo.
Isto tako znam puno cura kojima su ti prvi testići bili još tanji od mojih pa su danas sretne mame ili trudnice. Tako da glavu gore, ništa još nije gotovo !!!
evo još puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe, draga !!!
Marina81 NE BRINI - to je uobičajan postupak.
ja sam sada trudna 10 tjedana (ne vidim koliko si ti) i doktor mi je na samom utvrđivanju dao istu terapiju,Utrići čuvaju i pripremaju gnijezdo za tvoj plod a normabeli su u svrhu sprečavanja eventualnih kontrakcija...Sestra ti je dobro rekla...Uživaj,skupa samnom...
čestitke od srca Osijek i novoj trudnici! prijavljujem da sam i ja od danas na igli i da 16-tog krečem na folikumetrije.
Plavuša, ajde više da i ti javiš lijepu betu za koji tjedan! Držim fige!
Prijateljici od Mije čestitam od srca!
Niki, do neba za sutra!
Sela, a kaj da ti velim kad sve znaš???
Bab, draga! znam da ti je ovaj tjedan najduži u životu, ali brzo će to proći i ti ćeš nam već javiti finu brojčicu!!!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.02.2011. at 20:00
Zvončica i ja sam trudna 10tjedana,joj sad mi je puno lakše bila sam se jako uplašila,hvala ti puno.
Kako vrijeme leti...Osijek čestitke na bebi!
Niki i Bab ~~~~~~~~~~~~~!
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~
Ja dobila nalaze za štitnjaču i sve je ok![]()
Niki?? Čekamo ..I držim fige ....
![]()
Posljednje uređivanje od kriistiina : 10.02.2011. at 12:46
Cekam i ja,drage moje....muz je otisao po nalaz,pa cekam da me nazove,mada ne gajim neke nade...radila sam jucer opet test,plusic se pokazao jako brzo,ali krvarenje je poljuljalo moj optimizam....javim cim saznam.
Niki...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naljepše vijesti od mužića.
Ovaj drugi test nam daje jaaaaaakooooo puno nade, a krvarenje je imalo dosta cura tako da nema predaje.
šaljem ogroman virtualni![]()
Evo ga: beta 56,60. Ne znam jel to dobro ili lose,ne razumijem te bete....ako se dan transfera racuna kao prvi dan,onda sam betu radila 14-ti dan,a ako je dan transfera nulti,onda sam ju radila13-ti dan.
Je, to je 13 dan Niki! Beta je u redu za ovu fazu i sad samo treba vaditi za 2 dana da se vidi jel se poduplala -ne gubi nadu! SRETNO![]()
Zvala sam svog ginica i rekao mi je da je to trudnoca i da mirujem i da se ne brinem oko krvarenja i da nema potrebe za drugu betu,da se ne nerviram jer mi je zg malo dalje od kuce,pa ne bi bilo dobro stalno se vozikati...bem ti grad u kojem zivim kad nemas gdje izvaditi betu![]()
Niki, odmaraj i probaj se ne nervirati, baš kako ti je i doc rekao! Sve će biti u savršenom redu!Čestitam na trudnoći!
Niki čestitam na trudnoći!!! Nemoj se nervirati, lezi, odmaraj i mazi pupu...Pusa
Niki cestitke,ali bilo bi dobro ponoviti betu za koji dan,medjutim kad ti doc kaze da ne treba onda nemoj,sto ces.Sto ti je rekao doc za dalje?
Hvala vam na cestitkama,drage moje!!!! Sela,rekao je dr da iduci tjedan dodjem na ultrazvuk,a ne preporucuje mi drugu betu zbog toga sto imam voznje do zg-a skoro dobrih sat vremena,pa onda cekanje u labosu gdje je uvijek guzva,a moram mirovati,ja bi isto najradije napravila drugu betu,pa da budem sigurna,ali....![]()
nikki čestitam od srca! napokon je krenulo s trudnoćama u ovoj godini!!
joj niki, ma sve će bit u redu, ma žalit ćeš se ti uskoro na mučnine i ostale trudničke tegobe !!!!!!!!!
konačno krenulo u petrovoj nabolje
sad se čuvaj,to je to![]()
jjjuuuuppiiiiiiiiiiiiiii !!!
(samo sam nakratko virnula jer smo u gužvi oko "lođendana")![]()
Borna, sletan lođendan ti želim i da punooo veeeeeejiiik nalasteš!!!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 10.02.2011. at 22:14
Dobrojutro Petrova-nema spavanja!!!!U nove pobjede,ne???
Zvončica daj mi reci od kad si ti pocela piti normabel?jel možda znaš do kad se to pije,i koliko ih na dan piješ?
Ja moram priznati da ja normabele više ne pijem jer kontrakcije - hvala Bogu - više nemam nikakve,imala sam ih oko 5tog tjedna,a rekao mi je moj ginić ako mislim da mi ne treba da ne moram piti tak da ij ne trošim više...ali Utriće redovito koristim,i to mi je rekao i no i frendica koja je nosila blizance da bar do kraja 12tog tjedna (ona je čak do 14og)...i to ti ne može štetiti...normabeli su mi bili prepisani 2x2 mg
Posljednje uređivanje od zvončica1976 : 11.02.2011. at 11:10
Bravo za sve cure koje su uspijelenadam se da ćemo i mi ostale već ovo proljeće u njihovu grupu
. A sad jedno pitanjce, dali vjenčani list mora biti novijeg datuma? Vidim spominjete anesteziologa mene nitko nije uputio,treba li mi taj nalaz?
Čestitam novim trudnicama i novoj mami
Ja sam upravo stigla s druge folikulometrije. Folikul je narasao i sad je 2.05 pa mi je dr. Baldani preporučila ili prirodan odnos s ovulacijskim trakicama ili uz Ovitrel tempirano. Rekla sam da mi preporuči jednostavno što je bolje pa je rekla da bi ona da probam uz Ovitrel.
Kupila sam inekciju i imam slijedeće pitanje: rekla mi je nek si je dam večeras u 8 i imam odnos u nedjelju u 8 30 nadalje, poželjno više puta u danu.
Jel si mogu ja to inekciju slobodno dati i ranije, tipa danas u 6 popodne pa ekšn od rane zore u nedjelju?
I jeste se vi same pikale, nije mi bed sama se piknut samo me strah da mi ne pukne igla ili nešto. Svi savjeti su dobrodošli.
Nije nikakav problem piknut se s ovitrellom - stineš salo na trbuhu s dva prsta, upikneš inekciju, pustiš salo, uštrcaš sadržaj inekcije (naravno prije toga malo mjesto uboda pređi s vatom natopljenom alkoholom i poslije uboda prođi mjesto ako ima malo krvi) i to je to. Nečeš ni osjetiti, mene Ovitrell nikad nije ni bolio ni pekao ma niš...
I napravi kak ti je doktorica rekla - nemoj eksperimentirati
Nije mi problem napraviti kako je rekla nego nemam pojma da li ću do 8 već stići kući i uspjeti se piknuti, zato sam se mislila pikati ranije.
I ko kaže da imam salo na trbuhuhehehe
Budem vidjela kako ću to izvest!
snekica, hvala puuuuno u slavljenikovo ime !![]()
Trudnice
Osijek- rodila 09.02 curicu Kim! Čestitamo!!!
Sanjička (16.3.!)
Zrinkič
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
zvončica1976
Mijina prijateljica
Niki
Čekalice bete
Bab
tikki
Vanchriban
Pikalice
plavuša007
TrudyC
Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke
Čekalice termina, pregleda i koječega
02/11 Pinny
02/11 taca70
03/11 Kriistiina
03/11 ptica1
03/11 Snekica
04/11 Glossy
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 nety
04/11 tlatincica
Ana1201
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
frodo
Jasenka
legal alien
ljube
mimi81
Nivesa
Sanja1
Suzzie2
Tajčica
Visibaba
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
Tlatincice da nisi malo prerano listu radila?Ma dobro,lako cemo
dodati jos jednog clana u prvu rubrikuako se dogodi
![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 12.02.2011. at 15:50
Ma najlakše mi je napravit novu listu
@mare77 zašto ti treba anesteziolog? Jedino ako ideš na neki zahvat, onda ti treba. Za IVF sigurno ne- tamo dobiješ apaurinski koktelčić sa suncobranom
Pikalice kako ide?
Curke, cujem da u Petrovoj do daljnjeg ne radi histeroskop. Ima li neka od vas tu info?
pikalica je dobro! trbuh mi je ko goblem od rupica! nekad me malo boli na nekom mjestu pa se ja preselim par cm ljevo desno pa se skupilo rupa! ovaj put imam manje inekcija nego inače pa ide brže miksanje.
Večer!
Ful je optimistična ova nova lista
Ja se ipak nisam piknula sama, otišla sam na hitnu da me oni bocnu. Dali su mi ovitrel u nadlakticu visoko i rekli da dođem slobodno kad god trebam.
Danas mi je cijeli dan muka, onaj osjećaj kvrge u želucu ili blage žgaravice, pripisujem to injekciji.
Odlučila sam ne nadat se ničemu da ublažim moguće razočaranje.
Poludit ću, trebam pomoć.
Dakle, pošto sam dobila injekciju u petak u 8 navečer kako je rečeno, jutros od 8 30 nadalje je trebala biti akcija. Međutim, mi smo je obavili i jučer ujutro. E sad, spletom okolnosti a najviše zato što mi je muž očito pod stresom ( a svekrva je ko za vraga baš u posjeti i spava sobu do nas) odnos nam jutros nije uspio jednostavno. Doktorica mi je rekla da je poželjno da imamo odnos više puta u danu ali sam zabrinuta da li će nam to uspjeti i da li ima nade da zatrudnim obzirom na jučerašnji odnos?
Totalno sam rastrojena a i mm kojem je teško jer nam je njegova stara vrata do, sad se nadam uloviti bar sat vremena na samo da se uspijemo poseksat. Majkomila!
Dajte mi napišite koju pametnu jer ludim a na guglu ne mogu ništa pronaći o odnosima nakon primitka štoperice.
Vanchriban, spermici zive sigurno 3 dana i oni ce naci svoj put ako im je sudeno. Cak je i bolje da ste "posao" obavili ranije. I preporucujem ti sto manje nerviranja jer ako ostanes u MPO vodama najvise ce ti trebati dobri zivci.