Stranica 41 od 53 PrviPrvi ... 31394041424351 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da mi duša bude na miru, ujutro idemo vaditi sve te markere, taman budu nalazi do prvog UZV. Uspjela sam sve izorganizirati! Hvala jednoj divnoj ženi!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zrinkic boze moj dragi pa zasto se to tako desava?!!!Bas ruzno,neko rece,i je,ruzno i nepojmljivo.Budi hrabra!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ajme zrinkic, uzasno mi je zao nemam rijeci

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    sumnja se na infekt u maternici
    otkud ovakva sumnja? postoji li nesto sto je ukazalo na infekt?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zrinkič baš mi je žao budi hrabra!

zna li netko dali se na Petrovoj naručuju folikulometrije za vikend?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    zna li netko dali se na Petrovoj naručuju folikulometrije za vikend?
    Naručuju. Sretno!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hej curke moje drage...
    nije me bilo par dana pa moram pohvatat što se sve izdogađalo.

Danas bi posebno poslala ~~~~~~~~~~~~~~~ našoj Seli, da njoj i njenom dragom današnji dan bude najčarobniji od svih do sada i da im od sutra sja samo sunce.
    Draga moja Selice, danas ćeš Ti biti ona najsjajnija zvjezdica...mislim jako na tebe... i pojedi malo torte za mene...joj, što ja volim kolače

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zrinkič drži se i hrabro dalje..

Ja sam upravo stigla iz Petrove, išla sam se naručit na folikulometriju, odlučila sam još ovaj ciklus probati ciljano dok ne obavim sve pretrage i skupim nalaze za inseminaciju. E sad, zanima me gdje sve točno mogu obaviti krvne pretrage i da li se rade sve u zavodu za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ili mogu i drugdje ići?
    I da li trebam friško raditi briseve, papu i sl? Svi nalazi briseva i pape koje imam su od 10 mj, znači teče mi 5 mj starosti nalaza sad. Neznam da li to ima veze ali čisto da ne gubim vrijeme i obavim odmah sve.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim da brisevi i papa ne smiju biti stariji od 6 mjeseci tako da je bolje da i to napraviš...
    Sretno ...

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Danas bi posebno poslala ~~~~~~~~~~~~~~~ našoj Seli, da njoj i njenom dragom današnji dan bude najčarobniji od svih do sada i da im od sutra sja samo sunce.
    Draga moja Selice, danas ćeš Ti biti ona najsjajnija zvjezdica...mislim jako na tebe... i pojedi malo torte za mene...joj, što ja volim kolače
    pridruzujem se cestitkama

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    E sad, zanima me gdje sve točno mogu obaviti krvne pretrage i da li se rade sve u zavodu za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ili mogu i drugdje ići?
    Evo link http://forum.roda.hr/threads/63568-M...epatitis-b-i-c , u Zavodu za transfuziju, Petrova 3, se naručuje.
    Sela, draga, sretno!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I ja se pridružujem čestitkama, draga Sela... Sretno!

Zrinkič......nemam riječi kad se ovako nešto nekome dogodi, budi jaka...

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

http://www.ivfpredict.com/index.html

IZRAČUN VJEROJATNOSTI USPJEHA POSTUPKA....

Meni ispalo 24,4%.. To i nije loše ..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ako stavim samo moju dg. i 10 g. da pokušavamo ispada 19,3%, a 3 g. MPO i više razloga onda mi dolazi 25,2.
    Kažeš, nije loše...?
    Sela, čestitam, draga moja!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav curke,hvala na cestitkama,divne ste!
    A sad na posao!!!!Ja cekam svoju kontrolu ovaj mjesec da znam sto ce biti sa mnom u blizoj buducnosti
    i za koji dan cu saznati...Prag me vec zove,moji smrzlicima se smjesi budjenje!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela, potpis ti je za nasmijati se!
    Prag, Sela ti stižeeeee!!! Juhuuuuuu!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sela draga čestitam tebi i tvom mužiću.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrojutro!Snekica znas sto,zivot je lijep bez obzira na sve!Zato taj potpis.?Sve curke,molim oprostite sto sam vas ovih dana malo pogubila,ne znam u kojim ste fazama,ali Sneki se meni vec naveliko pika cini mi se??Jel jel?
    Sanja tvoj postupak isto tapka nam za vratom...
    Bab,Tlatincica,Suzzie,Pinny,Visibabic,Frodo,Vanchr iban,Tikki,Kriistina,ekipa vibrice i the hug!
    Posljednje uređivanje od Sela : 05.03.2011. at 09:54

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dobar dan!

Pokupila sam jučer sve uputnice za krvne pretrage i za psihologa. U ponedjeljak nova folikulometrija i idemo još jednom ciljati dok ne skupimo sve nalaze. Moj gin mi je rekao da ne trebam raditi nove briseve i papu obzirom da priznaju i po godinu dana stare jel. Zanima me koliko se čeka za krvne pretrage u petrovoj, moram nas ići naručiti, i gdje je najbolje ići psihologu i koliko se tamo čeka termin?
    Ne mogu dočekati proljeće, ovo vrijeme me ubija

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vanchriban mi smo pravno-psihološko savjetovanje odradili na šalati, mislim da psihologica koja radi Petrovu radi srijedom. Mi smo nazvali i termin nam je bio za dva tjedna (tj. desetak dana), a pravno se odradi kada i to psihološko samo je u drugoj zgradi i njima se samo najavi kada imaš termin za psihološko pa ti kažu u koliko da dođeš. E jesam ga sada iskomplicirala... nadam se da si me skužila

Meni je danas u 10 štoperica. Odlučila sam se sama piknuti... valjda budem uspijela. Držite fige! MM je rekao da me on sigurno ne bude pikao (totalni je strašljivac) nego da će mi držati fige i žmiriti

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela, za tjedan dana bi trebala dobiti dosadnjakovičku pa se drugi dan krećem pikati. Znam da me ti voliš ali nemoj baš toliko žuriti!
    Vanchriban, u Petrovoj brisevi i papa vrijede 6 mj, bar je meni tako sad bilo.
    Tikki, za tebe !!! I mmm je okrenuo glavu na drugu stranu kad sam se prvi put sama piknula. Kaže da je njega zaboljelo više nego mene Od drugog puta pa nadalje izbjegava da bude u kući u to vrijeme (kao mora na posao...)

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tikki, samo hrabro.
    Ja sam inače jako strašljiva, ali nadam se da ću kada dođe vrijeme za to sama se pikati

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica+ + =

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, jel može mali info:

kako najčešće izgledaju stimulacije u Petrovoj? jel možemo birati između Gonala i Menopura? koliko se čeka na stimulaciju (od prvog dolaska na konzultacije i od neuspjele stimulacije)? rade li prirodnjake između stimulacija? jel punktiraju i oplođuju js iz postupka kad odmrzavaju js?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ksena, mali info???
    Gonal, Gonal + decap., za Menopur neznam, za prvi put mislim da je oko 2-3 mj., nakon ev. neuspjeha 4-6 mj., prirodnjaci između postupaka DA, a za JS nemam pojma nažalost. Nisam još niiiikad imala šta za zamrznuti.
    Pusa
    Posljednje uređivanje od Snekica : 07.03.2011. at 10:21

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam bila na menopuru i decap, i bila sam u prirodnjaku odmah nakon neuspješnog stimuliranog.
    Nakon prvih konzultacija sam čekala 2 i pol mjeseca za stimulirani
    Što se tiče biranja između gonala i menopura - ne znam
    za ovo zadnje isto tak ne znam

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa Sneki je mali info a trebam još jedan...

a šta kad daju štopericu u prirodnom IVF-u ili AIH, jel to računaju kao postupak iz onih famoznih zakonskih 6 ili ne? jel se štoperica kupi?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni je sestra u prirodnjaku silom htjela uvalit njihovu štopericu ali ja nisam na to pristala, pa smo se nakon malog natezanja ipak dogovorile da ću je ja kupit sama i da mi se neće brojati u postupke.
    Ali treba se pripremiti i reagirati jer inače ode sve na njihov mlin

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne kužim zašto rade protiv svojih pacijenata...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kod mene su stimulacije bile sa decap. i menopurom ili gonalom (nisam inzistirala na odredjenom jer reagiram i na jedan i na drugi jednako). Od neuspjeha do sljedece stimulacije sam cekala ravno po 6 mjeseci.

Curke, napokon sam kod svoje kucice. Obavljen je transfer dva 8-st embrija . Danas je 1dpt3d. Punkcija je prosla bez problema i bez bolova (malo su jajnici poslije bolili) i sada se osjecam odlicno, kao da i nisam bila na postupku.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ksena, u AIH ukoliko se prihvati njihova štoperica broji se u onih 6 besplatnih postupaka. Dakle treba odmah naglasiti ako se želi kupiti ovitrelle.

Eto, i moj drugi AIH odrađen. Nadam se uspjehu za 14 dana.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pinny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mališani prime...... Sretno!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pinny i tikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ curke drage da vas za 14 dana iznenadi ogromna ß

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I da, u Osijeku su mi dali u bolnici štopericu i rekli su da se to ne računa u postupak.... I ne računa mi se ...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

thanks cure... još da se samo netko javi tko je odmrzavao js da znamo kako to šljaka u Petrovoj...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    pa Sneki je mali info a trebam još jedan...

a šta kad daju štopericu u prirodnom IVF-u ili AIH, jel to računaju kao postupak iz onih famoznih zakonskih 6 ili ne? jel se štoperica kupi?
    imam ja odgovor iz hzzo šta se broji u famoznih 6 pa koga zanima forwardiram ga, javite mi se na pp
    Posljednje uređivanje od pirica : 07.03.2011. at 14:36

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pirice, otvori temu ne dilaj s tim na pp, cure to moraju znati prije postupaka da se znaju postaviti. ali čudi me da jedna Petrova "to" ne zna...

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ma ja sam sestri rekla prvi puta da koliko sam ja shvatila iz pravilnika da se štoperica ne računa u tih famoznih šest postupaka... a ona je rekla ne ne to vam se ubraja, ali ne brinite imate još pet pokušaja (naime na prvom aih su mi uvalili papir da potpišem i dali mi štopericu, što ja uopće nisam shvatila kao da je to od njih lijek pa se računa kao 1/6) U glavnom, kad sam nakon te štoperice za dva dana došla na aih sestra (jedna druga) je rekla a vi ste dobili lijekove na teret hzzo. Kažem ja, ne- samo sam štopericu dobila, a to je besplatno, zar ne. I tako na moje inzistiranje je MM trčao u apoteku kupiti štopericu koju smo vratili u bolnicu. Oni su lijepo na kutijicu zapisali naše prezime i to nigdje drugdje nisu evidentirali... iskreno ne bih se čudila ni da nam nisu izbrisali taj 1/6.

Ja baš nisam tim svađalice (MM još manje) pa se nisam htijela u bolnici upuštati u raspravu...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma užas. Nemam riječi. Dobro da ste skužili na vrijeme i kupili. Nadam se da vam nisu ubrojili, kako možeš to provjeriti? Ja sam stvarno sretna jer na VV te jako dobro informiraju o svemu, štoperica se ne ubraja u postupak, a prije svega što bi se moglo ubrojiti ti kažu, da možeš sama donijeti odluku.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

thanks cure... još da se samo netko javi tko je odmrzavao js da znamo kako to šljaka u Petrovoj...
    Ja sam bila na odmrzavanji js u Petrovoj, pitaj sto te zanima!!!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vala Mala sad se idućih 14 dana uopće ne želim opterećivati s time. Meni se sestra čudila kako to da mi je zaboravila reći da se njihova štoperica ubraja u tih 6 postupaka, jer kao svima to detaljno objasni. Ok, bilo mi je prvi put da idem na neki postupak, malo me adrenalin šibnuo... ali nisam luda, znam da mi ništa nije rekla.

Kako provjeriti jesu li nam odbili? Pojma nemam... nadam se da jesu. Još se više nadam da neće trebati...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinny,Tikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za vaše mrve.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Dhea prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila na odmrzavanji js u Petrovoj, pitaj sto te zanima!!!
    jel ti punktiraju js iz tvog prirodnog ciklusa uoči odmrzavanja? i da li vas nečim "stimuliraju" (klomifeni) da bi došle kobojage do ovulacije? koliko js odmrzavaju? treba mi za frendicu koja se sprema u dogovor, a prije mora baš sve znati

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo da i ja prijavim da nisam dočekala vađenje bete,stigla vještica prije vremena,26-ti dan,inače mi ciklus 31-32 pa joj se nisam nadala tako rano. ostalim curama koje su u postupku i čekaju svoje bete želim puno sreče da im budu pozitivne jer je to jedino važno u cijelom postupku da se sve složi kako treba.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pirice, otvori temu ne dilaj s tim na pp, cure to moraju znati prije postupaka da se znaju postaviti. ali čudi me da jedna Petrova "to" ne zna...
    stavljam na naša prava s hzzo ili kako se već zove

i btw ako imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja samo šibajte mailove i ministarstvo i hzzo, meni uvijek odgovore
    Posljednje uređivanje od pirica : 07.03.2011. at 20:18

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Curke, dajte info molim vas.

Koliko se u Petrovoj čeka na stimulirane? Ono, koliko dugo se čekaju ljekovi?

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sweety nisam čekala dugo.. Došla na pregled, dogovorili se kad bi bio postupak i mjesec prije sam došla po svoje lijekove.. Čini mi se da u Petrovoj lijekovi nisu problem , hvala Bogu. U Os se lijekovi čekaju po godinu dana i duže ...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kriistiina prvotno napisa Vidi poruku
    sweety nisam čekala dugo.. Došla na pregled, dogovorili se kad bi bio postupak i mjesec prije sam došla po svoje lijekove.. Čini mi se da u Petrovoj lijekovi nisu problem , hvala Bogu. U Os se lijekovi čekaju po godinu dana i duže ...
    Ne mogu vjerovati da se tako dugo čekaju lijekovi.
    Sva sreća da nisam išla u os na mpo iako me muž nagovarao jer nam je to bliže.
    Ja sam u par mjeseci već u 3 postupka. Pošizila bih da toliko moram čekati.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa meni kad su rekli koliko se otprilike čeka odmah sam se uputila put Zagreba... Užas je u Osijeku ... Zadnja smo rupa na svirali ..

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

u prirodnom ciklusu meni nisu davali nikakvu stimulaciju, osim štoperice (Ovitrelle) i to sam sama kupila (košta cca. 300 kn) jer ako ideš na recept onda i to ulazi u onih 6 postupaka preko hzzo-a
    u pravilu se radi punkcija jer su prirodne js bolje od zamrznutih, ali meni nisu punktirali jer mi se ovulacija dogodila tokom noći pred punkciju, pa smo zakasnili - to se često zna dogoditi jer u prirodnom ciklusu
    ne mogu tako dobro kontrolirati ovulaciju kao kad je stimulacija
    ne znam točno koliko inače odmrzavaju, ja sam imala samo 2 zamrznute i obje su odmrznuli, od njih se 1 oplodila, na žalost trudnoća završila kao biokemijska

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Dhea prvotno napisa Vidi poruku
    u pravilu se radi punkcija jer su prirodne js bolje od zamrznutih, ali meni nisu punktirali jer mi se ovulacija dogodila tokom noći pred punkciju, pa smo zakasnili
    a ako primjerice dođe do oplodnje i prirodnje js i zamrznutih js, kako se onda statistički računa ta trudnoća? ako je jedno srce i jedan embrij na UZV kako biti siguran da je to uspjeh iz "revolucionarnog" zamrzavanja js ili iz prirodne js? oni moraju voditi neku statistiku uspjeha, kako se to onda računa???
    da se razumijemo, to mi je ok da punktiraju i oplođuju i prije bih na to pristala nego na isključivo odmrzavanje, no događa se nonsens zbog Zakona o medicinskog oplodnji ... kako računaju te trudnoće... a htjeli su urediti MPO u Hrvata....

joooooooooooooooj Milinoviću i Golemu, što se uradili, jadna vam maaaaaaajkaaaaa???????????????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •