Stranica 5 od 53 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Rabljene u deblji sloj papirnatog ručnika pa u smeće (moramo misliti na one koji će eventualno kopati po tom smeću, da se ne upiknu), neiskorištene stoje na stolu, još ću ih trebati.
    Kad prođe potreba, pokloniti (ne, ne za rođendan, nego ako nekom treba ) ili ću ih odnijeti svojoj doktorici, ona će ih prije trebati nego ja.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja ih isto bacam u smece nesortirano jer ne znam sto bih drugo.Mislim da kod nas ne postoje kontejneri ili deponiji za tako nesto.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

najbolje je bacati u plasticnu bocicu od soka koja ima malo siri otvor,tako se radi i po bolnicama.Mozes napuniti bocicu dok ju ne potrosis zacepis s cepom i nitko se nece napiknut.Ima iga i poklopac jel stavljate iglu u poklopac. Ja radim u bolnici pa znam kakve igle imate

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    Osijek, , svatko svoje borbe vodi i svoj križ nosi. Šta ti je rekao naš dr. na pregledu?

I, da, naravno, Mala26, jipijeeeee, ludilo, biće da ste se ti i TM doista opustili hehe... kakve ste dijagnoze imali, ak se smije znati?
    Moram priznati da ovaj mjesec nisam uopće mislila o trudnoći. Skroz sam se opustila i uživala u godišnjem. Nisam uopće očekivala da će uspjeti tako da sam test radila tek nakon što mi je već nekoliko dana kasnila. Inaće bi radila odma prvi dan. Al ugodno me iznenadilo. Šta se tiče prognoze; nalazi svi uredni. Problem je što sam imala već spontani, neznaju razlog pa zbog toga mora biti strogo mirovanje. A imam i lagane bolove ali ne znaju odakle. Za sada su nalazi uredu. Sad mi preostje samo čekati i nadati se na ču iduću godinu imati maloga bebača.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    najbolje je bacati u plasticnu bocicu od soka koja ima malo siri otvor,tako se radi i po bolnicama.Mozes napuniti bocicu dok ju ne potrosis zacepis s cepom i nitko se nece napiknut.Ima iga i poklopac jel stavljate iglu u poklopac. Ja radim u bolnici pa znam kakve igle imate
    Odlican!!!!Od sad nadalje tako cu uraditi!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mala26 naravno da ces imati svog bebacha!!!!Sretno!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sutra odem na pikanje u hitnu pa ću ponjeti tamo, možda će oni htjeti baciti u svoj spremnik za takav otpad... ili ću kod svoje dr. vidjela sam da i oni imaju za medicinski otpad.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A šta nam je sa Suzzie,jel zna netko?Suzzie drži seeee!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Suzzie nam je još u bolnici.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie pusa.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mala26......čestitke!!!!! suzi...drži se!! (zašto je ona još u bolnici?????)...ja sutra krećem s pikanjem...od 21 dc po 1 decapeptyl pa sve do štoperice....2-4 dc po 3 gonala, 5-7 dc po dva gonala, 8dc prva folikulometrija!!!! cure...ima koja iskustva s ovakvom šemom......kaj mogu očekivat...kakve nuspojave..budući ja imam normalno svoju ovulaciju...normalne razine hormona!!!!!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zrinkič ja imam identičan protokol. Jedino što sam ja procuril odmah nakon prvog decapeptyla... Stomak mi je natekao odmah prvi dan, ali sad je splasnuo i sve je ok. Inače nemam nikakvih nuspojava, jedino osjetim jajnike, kao da se malo "grče", ne znam kako bih drukčije objasnila... I smeta mi svaka rupa na cesti......

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kristiina...koji dc si počela s pikanjem?? a ovo boluckanje...neka....znači da jajnici rade svoj dio!!!!!

Dona avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bok svima!
    Nova sam na forumu pa vas molim dal netko ima iskustva sa dr.Vrčićem?

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Počela sam 24dc.. Trebala dobiti kao i uvijek 28 dan i uranila..... Poludila sam! Nikada ne urani, samo kad meni ne odgovara..

Cure dali ste uzimale andol 100 i kako ste ga pile? Znam da se ne smije za vrijeme punkcije, ali koliko ranije trebam prestati s uzimanjem?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kristiina....kako rade punkciju..."na živo"...mislim bez ili pod anestezijom? ti si drugi tjedan...gusto će bit ha? jel decapeptyl ide vijelo vrijeme....do postupka, on se ne prekida kad segonali pikaju? zašto andol 100??
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 06.09.2010. at 12:28

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zrinkič bez panike, dobiješ anesteziju, malo te ošamuti i mene ništa nije boljelo...decapeptyl dobivaš sve dok ti ne kažu da su folikuli dovoljno veliki i to u kombinaciji sa gonalima, sve kako ti piše...doktori će ti sve reći za vrijeme folikulometrije...kad dođeš do povoljne veličine folikula slijedi štoperica i dan pauze a zatim punkcija. Sretno!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mimi81 je sve objasnila.. Andol sam čula da valja piti radi bolje prokrvljenosti maternice pa ga pijem...
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 06.09.2010. at 13:51

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zrinkić meni su zadnji puta na svakom UZV malo mijenjali odnosno smanjivali injekcije... Sad imam do sedmog dana, vjerojatno kao i ti, i onda na folikulometriji kažu kako ćemo dalje. Ja se pikam u 17:15h i decapeptyl i gonale....

Što se anestezije tiče ja sam pitala za potpunu, opću anesteziju i rečeno mi je da ćemo se sve dogovoriti.. Cure ovdje kažu da dobiješ taj neki koktel i da ništa ne osjetiš..

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi....ja ti pušem na hladno...dvaput sam operirala tumor zgloba desnog zapešča....koljeno, 2 tumora čeljusti, sinus...i sad me upet muči ista čeljust, imam gnojnu fistulu i stalno odgađam zubara jer znam da neće htjet dirat nego će me odmah poslat u Dubravu na oralnu kirurgiju....ali zbog samog postupka...sutra idem kod zubara...da to riješim čim prije!!! preživjela sam i brzo....(zbog cilja svoga)....zaboravila hsg....ali draga moja zbilja nemam više živaca za bolnice, anestezije ( iz kojih se teško budim ).......užasavam se svega!!! više se bojim boli....znaš ono, ked ideš nešto prvi puta pa bude lakše...al kad ja već unaprijed znam....a joj!! u Petrovu idem s voljom...ali stalno se pitam zašto baš ja....stalno nešto!!?? i opet i opet....

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

draga zrinkič, žao mi je zbog svega što si prošla...probaj pogledati svoj potpis..ti si ok i tm je ok...to je dobar znak. Think pink. i ja to pokušavam.
    Pusa

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro došla Dona!
    Dr. Vrčić mi je bio na embriotransferu i mogu reći da je vrlo ugodan, brižan i možeš ga sve pitati. Mislim da je on glavni za ivfove pa je dosta zauzet. Pomogao je jednoj curi koja je imala nered s bakterijama dolje da sredi sit. i ostane trudna. Puno sreće!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pozz, Dona, neznam ti reći o dr.u, nemam iskustva s njim, ali bukiran je ful, i to nešto znači. Ne slušaj puno tuđa razmišljanja, bilo ih je svakakvih, i dobrih i loših. Želim ti da što prije riješiš probleme

Zrinkić, ti si bolnička veteranka, svaka čast. Pod hitno na bioenergiju da te malo izbalansiraju. A sa zubima se ne treba nitko od nas zezati, znate da trudnicama neće dati ni antibiotik, ni painkiller niti hoće raditi zahvate. Zato svi prvo zubaru

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    mala26......čestitke!!!!! suzi...drži se!! (zašto je ona još u bolnici?????)...ja sutra krećem s pikanjem...od 21 dc po 1 decapeptyl pa sve do štoperice....2-4 dc po 3 gonala, 5-7 dc po dva gonala, 8dc prva folikulometrija!!!! cure...ima koja iskustva s ovakvom šemom......kaj mogu očekivat...kakve nuspojave..budući ja imam normalno svoju ovulaciju...normalne razine hormona!!!!!
    ja sam imala isti takav protokol pa su me prepumpali s hormonima! dobila hiperstimulaciju jajnika,nezrele jajne stanice,ništa od transfera,ali ne mora to svakome bit previše,meni oćito jest! decapeptil mi je produžio ciklus i tek 14-ti dan uzimanja mi je došla menstruacija. tebi želim svu sreču i da ti uspije iz prve!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

dona...doktor V...mi je radio AIH....nakon kaj su mi se izredali na folikulometrijama, jer je moja doktorica bila na godišnjem, svi redom, i C, S....doktor V me oduševio, bio je brižan, sve mi je objasnio, utješio...baš sam se osjećala dobro.....plavuša....a znam da svatko reagira drugačije....volim znati sve, a opet znam da će bit onako kako mora. danas idem kod zubara...nema zafrkancije više! suzzie?????

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

zrinkič, zrinkič ... sad mi fale one navijačice koje mašu ponponima...
    Mi smo bile isti dan kod Vrčića...nakon et je žurio na tvoj aih...sjećam se

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da ja sam bila prva za AIH....jel imaš frčkavu kosu...svjetlo smeđu??? m visok??

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Imam pony frizuru, smeđa ali ravna kosa, a muž 2m. Ali njega taj dan nije bilo...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

dvije žene su vozili na krevetima kad smo mi čekali!!!! tu frčkavu sam si zapamtila jer je jako loše izgledala...pa sam se ja onak zapitala...isuse...kaj su joj radili,,,,,m ju je brižno čekao!!! uglavnom mi se smililo! (

Dona avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cure puno hvala na informacijama.Naručena sam 16.09 na konzultacije.Puno sreće svima u postupcima

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Zrinkič, jel fešta u Križevcima danas ?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Curke moje vidim da je ovdje kod vas jako živo, neka bit će onda i bebica. Držim fige svima, ako netko bude imao bilo kakvo pitanje ja sam vam na raspolaganju, znam kakoje to kad ne znaš što te čeka.
    Što se anestezije tiče meni je prvi put bila super nisam skoro ništa osjetila, drugi put malo slabija pa je bilo onako, ali imala sam i puno folikula pa vjerojatno i zato jer je duže trajalo, ali u glavnom nemojte se bojati, ako je sve normalno, dobijete anesteziju, malo vas ošamuti i prije nego se snađete vani ste i možete poslije spavati koliko vam treba da dođete sebi!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kratki izvještaj: bila sam na UZV, danas mi je 7 dc, imam oko 8 folikula, a dr kaže da će ih biti još, ali ovi su vodeći.. Endometrij je 6,6mm... Mislim da je to ok.. ..

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, kao što znate, malo sam zaglavila u bolnici zbog hiperstimulacije. Posljedica toga je otkazani transfer , ali barem sam prošla fazu aspiracije, a i to je uspjeh! Sada doma čekam da hiperstimulacija postane manje hiper, a više moj normalni obujam (naime, nisam znala da u hs-u čovjek dobije gotovo trudnički trbuh!).

Hvala vam svima na podršci i dobrim željama.
    Moram ovdje pohvaliti i sve liječnike i sestre u Petrovoj, stvarno su svi prva liga

O nastavku postupka za sada neću pisati, bar ne dok se ne riješim hiperstimulacije, ali ne brinite, javim na vrijeme! Cmok

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Welcome back Suzzie!
    Drago mi je da si bolje i da si napokon izašla iz bolnice.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kriistiina

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kriistiina bravo! Super je počelo! Endo 7 dan čini mi se jako dobar, za tjedan dana ako se zadupla, nema da brineš
    Folikulometrije radiš kod svog doktora?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

suzzie2....žao mi je...ali bitno je da je tebi sada bolje!!! zauzeta....je, mislim da je bila fešta,ali više onak, mise i ta vjerska okupljanja i hodočašćenja....kristiina....bravo!!! samo tako školski do kraja! nego, drage moje...ja jučer primila prvi decapeptyl i nakon manje od 2 sata dobila proljev koji je trajao sat i po. pa opet u noći sat i po. jela sam normalno....jel moguće da mi je to zbog decapeptyla???? baš me izmučilo. btw....zubar je prošao sa puno suza i boli...i moram u Dubravo jer im je nešto čudno....ali već sinoć je bilo ok....smirilo mi se!!!! baš sam si kul sada!!! znam da nije po temi...ali je dobar primjer svim budućim trudnicama!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Suzzie želim ti brzi oporavak. Zrinkič imaš pp. Cure, recite mi ako mm ima teratozoospermiu da li možemo tražiti da se radi icsi? Ja sam od jučer na duphastonima 2X1.
    Pozdrav

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Suzzie konacno doma!!!!Da se sve smiri i udjes u normalu,cmok!!!
    Mimi mislim da se za teratho jedino i radi ICSI.Samo naprijed!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

suzzie nadam se da će sve biti u redu!! Drži se !!!!

tlatincice folikulometriju radim kod privatnika u Osijeku koji poslije svakog pregleda zove mog dr u Petrovu i tako se dogovaramo ...

Znači end je dobar?? Ju hu!!!! Prošli stimulirani sam na punkciju došla sa 7,7mm.. Što je loše..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mimi, pa ono, oprosti meni zaboravnoj, ali ti si u postupku?
    Koliko ti je prošlo od zadnjeg postupka?

Čovječe, Petrovke idu punom parom

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Suzzie odlicno sto si kod kuce i da se sve smiruje.

Mala26 cestitam na trudnoci.

Kriistiina, Zauzeta, Zrinkic, Mimi sretno curke i drzim fige za dalje. Uh, valjda sam ja to dobro pohvatala jer kako kaze Tlatincica krenulo je punom parom.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tlatincice nisam još u postupku, idem u 11. mj ali sad sam dobila Duphastone. Zadnji put mislim da mi nisu radili icsi, hvala Sela sad ću ih tražiti. Mislim, obožavam kad moram sama sebi biti doktor

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tlatincice nisam još u postupku, idem u 11. mj ali sad sam dobila Duphastone. Zadnji put mislim da mi nisu radili icsi, hvala Sela sad ću ih tražiti. Mislim, obožavam kad moram sama sebi biti doktor

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nije mi nitko odgovorio....jel moguć proljev od decapeptyla????

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zrinkicja osobno nisam to koristila nikad,ali procitaj na uputstvima iz kutije koje su moguce nuspojave,;ja to prvo citam...ocito cure nisu imale tako nesto.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mimi mozda je ta vasa teratho dijagnoza granicna a svi drugi parametri ok,pa i cisti IVF dolazi u obzir.MM ima OAT pa je bilo uspjeha iz IVFova;mislim js se oplodila.Porazgovaraj sa docom;sa ICSIjem je manji rizik.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi, koliko se sjecam ti si imala transfer 2 zametka pa ne znam sto mislis da biste postigli ICSI-jem.Kod ICSI-ja jeste nesto veci br oplodenih js ali i nesto manji br trudnoca jer se smatra da je ipak najbolji onaj spermic koji sam nade svoj put.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Taco u pravu si. Nisam tako razmišljala. Mislila sam možda je došao loš spermij u jajnu stanicu pa je zato došlo do biokemijske. Ali sad vidim da ne mora biti. Hvala

Stranica 5 od 53 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •