Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da Vas nešto pitam. jel znate kakva je procedura s tim savjetovanjima za nas koji smo to obavili ali privatno. Mi smo bili u 12/2009 i sad me zanima dal ja to moram ponavljat ili je dosta da se samo donese kopija potvrde? Ili kako to ide?
    Bab mozda se sad moze kao sto rece Kriistiina,ali ja sam iako sam imala potvrde od postupaka sto sam isla privatno opet za Petrovu trebala posebno potvrde (sveta pisma kao sto kaze tlatincica)..zato sam i isla na Salatu ..
    Ne znam zasto su to mene trazili...a vidjelo se da sam vec bila u postupcima..Uredno sam dobila listu svih mogucih papira i pretraga.Pa sad ga ti znaj.Ako se sad moze s kopijama u druge klinike i centre to je genijalno..!!!!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav......mi smo radili sve papire za AIH u 5-6 mj...sada na konz. mi je doc. rekla da sve vrijedi....neograničeno, osim pape:godinu dana, i hepat. sifilis: 6 mjeseci.......nego mene zanima...tamo one dane pred kraj pikanja..dal se nešto češće radi folikulometrija???? oču morat bit u zagrebu? inače....glava je posložena....veselim se pikanju i jedva čekam da krenem u novu pobjedu. ovaj put je moja karta za ovaj jesenski vlakić.....u jednom smjeru!!!!! mimi....baš mi je žao...a ja bila napisala dal je netko u zg!!!!! mene su uplašile silne injekcije...46 kom.....s time da će mo falit Depa-nešto..ne bojim se pikanja...mislim da sam shvatila ozbiljnost postupka!!! iako mm......(riba u horoskopu)...ajme koliko li šuti...teško mi je zbog njega....kako vaši m to sve podnose??
    pusa svima!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •