zrinkić,vjerovatno ti je proljev jer si uhvatila neki virus,znam ih par što su imali ovih dana takve probleme,od beba do odraslih.nevjerujem da je od decapeptila jer sam ga i ja koristila i apsolutne nikakve nuspojave nisam imala.
Sela, hvala!
A sve Petrofke obavezno klik na LINK!
jutro....joj kak bi spavala još!!!! je, vjerojatno je bila neka viroza...jučer sve ok prošlo nakon pikanja. plavuša....kak si baratala s gonalima kad ih treba po 3 primiti...nisam baš pomno čitala uputu...jel se otope svi za jednu špricu??? ili svaki zasebno?
Zrinkic svi u jednoj otopini,nema potrebe se 3 puta pikati.I dobrojutro svima.
Dobro jutro cure!
Htjela sam vas pitati o hormonima štitnjače? Kada se oni vade i da li se trebaju provjeravati prije postupka?
meni ih nije nitko spominjo.....mislim da je to povezano s nalazima hormona koje si vjerojatno već radila...ovih "spolnih"....ups...jedino mi progesteron pada na pamet P4.....ako su ti hormoni pošemereni, mislim da se onda radi štitnjača.....bar sam ja tako pohvatala to!!!
Mimi81, stitnjacu mozes raditi bilo koji dan ciklusa i bilo bi dobro da ih barem jednom provjeris.
zrinkic, ne treba biti - spolni hormoni mogu biti uredni, a stitnjaca u losem stanju. svakako bi svatko trebao bar jednom prije postupka provjeriti bar TSH, ali i ft3 i ft4.
Baš hoću provjeriti...ft3 i ft4 su isto što i t3 t4?
nije isto, ali ja se bas ne kuzim previse u to - ft3 i ft4 su slobodni, t3 i t4 ne... i za trudnocu je bas ft4 bitno provjeravati...
i uz te hormone se mogu provjeriti i antitijela stitnjace.
Posljednje uređivanje od frka : 09.09.2010. at 12:03
Hellou!
Kod menen sve po starom, folikulići rastu, kažu da neću nedjelju dočekati ako ovako nastavi sve bujati... Uh, nekako mi sve prebrzo došlo..![]()
Hvala Frka! A reci koje su šifre za antitijela štitnjače? Mislim kako se to piše na uputnici?
Zrinkić danas mi je 9dc... Sad sam zvala dr u Petrovu i rekao je da se sutra nacrtam tamo u 9h na folikulometriji... Ja trebala još sutra raditi... Ma sutra garant ide štoperica i u nedjelju punkcija... Jel još netko sutra u Petrovoj????
Posljednje uređivanje od kriistiina : 09.09.2010. at 13:29
Mimi, anti-tg i anti-tpo.Najbolje sve jednim udarcem tj.bockanjem.
Hvala na pomoći. Baš ću tražiti uputnicu od svoje ginekologice
Dobar dan cure!Dal netko zna zašto ne vidim svoje postove. Hvala
kristiina.....držim fige!!! kak su ti inače ciklusi.....i ovulacija, jel to ranije, jelda??
Inače su mi ciklusi 28 dana i 14 dan je ovulacija... Prošli stimulirani sam imala punkciju 17 dan...
Cure hvala Vam puno, držite fige i mislite na mene, a ja se javim...... Pusaaaaaaaa
Op! Pa bravo Kristina!!
Što se hormona tiče, mene su to tražili samo prvi prvcati put kad sam bila na pretragama za IVF. Nikad više. Ni spolne ni bilo kakve druge pretrage osim briseva i pape. Ne znam kako je po drugim državnim klinikama, ali mislim da nisam baš usamljen slučaj.
kriistiina držim fige ja sam oba put imla punkciju 13 dc, a to ti je taman tu negdje kao kod tebe! Želim ti zrele folikule i bezbolnu punkciju!
Ni mene nisu tražili spolne hormone ponavljati (radila sam ih pred 3 god) pa sam za ovaj postupak ponovila na svoju ruku, jer kad otvaraju košuljicu onda traže te podatke. Ja danas štopericu, pa čekanje subote.
Sretno i Zauzetoj i Kriistiini želim, da vam bude sve 5!
ZAUZETA sretno!!!!! Nadam se da će sve biti superrrrr!!!!!!
Cure hvala na podršci...
zauzeta....držim fige...kristiina!!!!! kaj sam ja sljedeća?
Zauzeta,Kriistiina,Snekica,Zrinkič~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~sretno cure.
Zauzeta, što se vidi na uzv? Nadam se dobroj brojci i opakoj kvaliteti.
Kristina, kad počinješ štopati?
Zauzeta sretno na punkciji i javi nam info cim prije.
Kristiinasretno tebi takodjer..puuno svega lijepoga..u nedjelju?
Zrinkic kako ide sa Gonalima?
Sneki kad ce vise taj pikado!!!!!!
Tlatincica,sanja1,mimi81,suzzie2,sanjicka,osijek,t aca,bab
Dona ako si nova,postovi ti kasne,njih prvih par,dok ih moderatorice ne odobre..Samo pisi postove,ustalit ce se ubrzo.puse
sela....nis ja još došla do gonala. meni je danas 24 dc...još samo decapeptyl, gonale od 2 dc novog ciklusa!! ciklusi su mi 30 dana, tak da još kakvik tjedan dana!!! a mi ćemo po mom proraćunu, ako se ne pomakne ciklus vamo ili tamo...krajem rujna bit u postupku...29.09.bi bila moja prirodna ovulacija, uvijek bude 14 dc.
čemu služi taj decapeptil? Ja nemam baš puno js, možda 6,7, al brige me meni je dosta jedna doooobra![]()
Zauzeta, decapeptyl vrsi supresiju tvojih hormona tako da se mogu dozirati izvana bez straha od prerane ovulacije tj.preranog rasta LH koji je trigger ovulacije.
Cure molim vas da mi kažete kod kojeg dr.u Petrovoj je najbolje otić???Znam da svaka ima svoje iskustvo ali bila bi jaaaako zahvalna na savjetu!
Zauzetasuper broj folikula! Radi ovog zakona i previše. I da, treba jedan pravi. Ma neka su i dva- tri
Cure, osjećam vaše uzbuđenje! Ko' da sam ja na redu
Aj, Nivesa, jel ti hoćeš izazvati fajt među Petrofkama? Meni je recimo najbolji- moj![]()
O svakom od njih mogu se čuti i dobre i loše stvari a svaka od nas će ti reći za svog doktora da joj je najbolji. Ja sam dosta nepovjerljiva prema doktorima i trebalo mi je dugo da svom počnem vjerovati.
Drugi liječnici mi nekad djeluju simpatičnije ili puno manje simpatično od njega ali sad sam se navikla na njega (zajedno sa mm) i ne bih ga mijenjala.
Popis liječnika možeš vidjeti ovdje KBC Zagreb (Petrova) a i dodatne info možeš tu naći.
Dona dobro nam došla! I što više pišeš, brže se postovi vide. Evo, vidi mene![]()
Dobrojutro!
Nivesa dobro ti kaze Tlatincica:svaka od nas ce reci da joj je njezin dr najbolji,neke ce imati i argumente a kod nekih se radi o navici.No,uopceno je da je dr V nekako najcesce zastupljen sa pozitivnim komentarima i preporukama,ali je on zato i najoptereceniji s najvecim brojem pacijentica.Kad on ujutro javi da ce malo kasniti zbog drugih obaveza,cijela cekaona ode na kavu,ostanu sjediti dvije,tri pacijentice..hihhhiiii.
Ja vjerujem da su svi oni otprilike podjednako dobri,bitno je da si "kliknes" sa doktorom.Svi se kontinuirano obrazuju,idu na seminare,pisu radove..Ima ih ambicioznijih i manje ambicioznih,ali kod ovih potonjih to ne znaci da su losi i manje znaju.
Preporuke su uvijek dobre,ali i individualne.A koliko ljudi toliko....pusa
Zauzeta danas je tvoj dan,vibramo ti na odbrojavanju,samo podsjecam cure i tebe da te pratimo.
Suzzie cekamo i tebe da nam se opet pridruzis![]()
bok svima koje su bile ili jesu još u istoj situaciji kao i ja((
Hej, curke, evo mene, žive i zdrave, lakše za dvije js (bar mi tako dr rekao nakon aspiracije) . Nadam se da ove kaj su ostale neće se pretvoriti u ciste ili sličnu gamadBilo je čisto ok, nije ništa bolilo, iako mi anestezija nije bila kao prije da me šutne totalno. Bila sam skroz budna. Bilo nas je 4 na aspiraciji (bok cure
) svaka je doživjela na svoj način, ne treba se uopće uspoređivati. Ako se js oplode, u utorak ET. Vidjet ćemo
Polako kužim veteranke koje idu po 10-15 puta, u stvari svaki idući put je meni sve lakši. Pozz
![]()
Dobar je osjecaj kad nakon truda,muke i perioda ulaganja i nadanja dobijes reciprocno zadovoljavajuci rezultat!Sigurna sam u to!Uzivaj i odmaraj,Zauzeta!
Zauzeta, mislis da ti nisu ispunktirani svi folikuli?Kakav je tvoj protokol, koliko cega?
Kakv fajt,mi smo miroljubiva grupacija...Kad ce vam nalazi biti gotovi?Jeste prosli p&p?
Ma šalim se znam da se ne fajtate,nadovezala sam se na Tlatincicu...na koga se odnosi tvoje pitanje?Mene?
Taca70, ja sam ti bila na gonalima i menopurima od 2. dana ciklusa. Ja sam pitala koliko ste ih izvadili još na stolu i rekao je dr 2, sad, šta to znaći da druge nije vadio ili da nisu vrijedni spominjanja, neznam. Mislim da ću i danas preležati, nekakav mi je neugodan osječaj u jajnicima, kao neka tupa bol.
Zauzeta do mene se čuje tulum u labu
Stvarno, što je sa ostalima? Pa i da su prazni folikuli, bilo bi lijepo da ti kažu što su napravili s tim. Ma, ajmo to za sad pustiti i veseliti se trenutnim i budućim događanjima
Što je sa Kriistiinom?
Ana 03 dobro došla u veseli kutak![]()