Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
da, visibaba, ja sam prije tri mjeseca tako napravila i nisam se uopće naručila. Doktor me tražio doduše taj AMH ali on ionako ne ide na uputnicu. Mislim da se isplati dati 200 kn i biti odmah na redu a kako sam napisala dobro je znati i taj hormon jer on pokazuje opće stanje plodnosti.
Na topicu Potpomognuta u Vinogradskoj linaxx pise da se proljetos morala u Vinogradskoj naruciti za hormone.
Pa ti sad znaj

Cure hvala na info, u pon znaci telefonijada.

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
Znači došlo je i do toga.
Ja sam u 6. mjesecu vadila betu, pa sam već sa podvezanom rukom čekala da vidim imaju li reagense za to.
Znam da ovo nije mjesto za istresanje žuči, ali zašto pobogu plaćamo i mirovinsko i zdravstveno iz plaće kad na to na kraju nemamo pravo na korištenje istog, odnosno, sve si moramo sami platiti. Opet! argh!
Zbog ovog sam i ja uzasno ljuta i jadna! Po bolnicama nemaju lijekove za postupke, u laboratorijima reagense... Pitam se da li je slicno i s ostalim granama medicine ili samo nas sikaniraju; ali situacija je izgleda ocajna.
Btw, krajem 8.mj. sam nekoliko puta vadila betu u labu u petrovoj i sve je bilo uobicajeno (suprotno od tvog iskustva u 6.mj. tlatincice)