-
nivesa mislim da će odabir postupka ipak ovisiti o testovima koje napraviš. A i mislim da nećeš puno izgubiti ako napraviš jedan nestimulirani AIH dok čekaš IVF. Iz iskustva znam da smo sve zbunjene i izgubljene kad se nađemo u ordinaciji (u onom svima nam znanom preugodnom položaju), ali vjeruj mi, najbolje je da izravno pitaš svog liječnika sve što te zanima, i ne boj se da ćeš zbog bilo čega ispasti glupa, pa nisi ti studirala medicinu, oni su!
milla2 koliko pitanja! pa krenimo redom.
Iskustva u Petrovoj? Vidi potpis, međutim iz nekog razloga vjerujem svom dr. pa ustrajem i dalje. U svakom slučaju, strpljenje, strpljenje, strpljenje.
Papiri koji su potrebni? Ne brini, na prvi pregled donesi prethodne nalaze, povijesti bolesti i sl., šta već imaš. Nakon prvog pregleda, sestra će ti dati papirić sa popisom dodatne dokumentacije koja ti je potrebna i sve ti objasniti, gdje, kako i šta. Ništa od tih papira (osim nalaza) ti ne treba prvi put.
Kako će ići? To ovisi o tebi i tvojoj dijagnozi i liječniku koji te vodi. Mislim da se prvi IVF čeka par mjeseci (ja sam čekala 3 mjeseca - dok sam napravila sve pretrage i sl.), AIH mislim da se čeka manje.
U svakom slučaju želim ti dobrodošlicu i puuuunoooo sreće!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma