Stranica 18 od 53 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ana 03 prvotno napisa Vidi poruku
    otpusno pismo kaže:11.dc.endometrij 10mm-folikuli 18 18 16 20 18.ovitrelle 22h. dobivene 4oocite (3 oocite ICSI) transfer 3blastociste...
    ovo bi si htjela iduće godine
    sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nana banana kad će beta?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

U pon 15.11. u Latinici o MPO. Jedva čekam. "Medicinska oplodnja - tko ima pravo na sreću?

Gosti emisije: državni tajnik za zdravstvo, dr. med. Zvonimir Golem, teolog i etičar, dr. soc. Vladimir Dugalić, potpredsjednica SDP-a, dipl. pol. Milanka Opačić, Ivana Zanze (Udruga RODA), Katarina Begic Sivac (Udruga BETA), Tihana Kunštek (Udruga BETA), dipl. soc. Katarina Vidović (radikalna feministkinja), mr. biol. Alfred Kniewald"

Danas me tako boli jajnik lijevi, morat ću nakon ciklusa malo na UZV da se pregleda ima li šta benigno... Pozz svima, vidim, ima akcije, pratim iz potaje

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zauzeta, nemoj se skrivati!
    Ujutro sam u Klinici na UZV pa ako je netko tamo nek se javi!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lijepo borami...i sad ti Sela miruj a stizu kasne laste s juga!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo borami...i sad ti Sela miruj a stizu kasne laste s juga!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zauzeta koji su tvoji planovi? Maribor?
    Eh, Snekice, baš bih voljela da sutra ujutro imam vremena da te malo vidim...
    Sretno na uzv-u

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ako stigneš, javi se! Hvala!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure evo mene do interneta! Hvala vam svima na podršci! Sutra je 3 uzv po redu, dršte fige!
    Puno sreće svima u akciji!
    Pusa od mimi

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje Petrofke i oni koji nas samo čitaju!
    Već dugo nisam spomenula, pa mislim da je red.
    Molim vas popunite upitnik http://potpomognutaoplodnja.info/ind...d=46&Itemid=54 kad završite sa postupcima.
    Upitnik je anoniman, košta vas par minuta vremena, a pomaže puno.
    Hvala
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 11.11.2010. at 19:42

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

tlatincice ja sam taj upitnik ispunila prije jedno 5 mjeseci, prije Petrove.. Mogu opet? Ma hoću

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mimi ~~~~~~~~~~
    Kriistiina Taj upitnik bi (po mom mišljenju) trebalo popuniti nakon svakog postupka. Ja jesam

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mimi sretno draga !!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nana banana jel sutra beta? Ili preksutra? Obraduj nas
    Ana03 kako se držiš? Što je novoga?
    Mimi81 sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj tlantincice moja hvala na pitanju-nikako! do jucer me rasturao desni jajnik,i nekakvi grcevi na momente (sad me ne boli).kad me to sad ne boli onda sad razmisljam kad ce vise ta beta! i ponekad se pitam kaj su ta nasa djecica tak mogla nepredovat pa mi je sve jos manje jasno btw kak ti nama? kad cete vi nama u kakvu akciju...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=tlatincica;1742094]Nana banana jel sutra beta? Ili preksutra? Obraduj nas

Curke moje beta je sutra - u utorak - i stvarno ju čekam ko ozeblo sunce. Međutim, ja sam u petak (10dnt 3d) napravila intimplus test i pokazao je blijedi blijedi plus.
    U subotu sam trebala dobiti mengu, ali evo danas je ponedjeljak i još je nema . Digla sam se u 5 ujutro da ponovo napraviti test i pokazao se veliki plavi plus. Inače danas mi je 13dnt 3d.

Ali moj problem je što me užasno boli trbuh kao pred mengu i stvarno imam osjećaj ko da će svaki tren. Jel to normalno??

Danas idem i na posao (prvi dan nakon svega) imate kakve savjete za ponašanje?

I zadnje pitanje, kako da stavim utriće na poslu? Pa to će biti cirkuske akrobacije u WC-u.

p.s. Molim vas nemojte mi još čestitati dok sutra beta to definitivno ne potvrdi, da ne zacopramo .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nana_banana, dok petrovke spavaju evo mene-potiho skakućem do bete, inače utriće na poslu možeš popiti, a cure trudnice kažu da ih boli trbuh ko pred mengu.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma Nanabanana kako da odolim da ne poskakućem,evo samo malo a sutra ćemo još više.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nana_banana evo i ja cu sutra u cestitare i nista ne brini,slusaj Mare sto kaze jer to je istina.Osjecaj kao da ces dobiti m je uvijek jak,ali mislim da tebi dogledno vrijeme nece trebati ulosci!!
    Osim event.dnevnih.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sutra punkcija nasoj mimi , sretno joj !!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nana banana, evo vidi ja ne navijam:

Mimi81 sretno sutra!
    Ana03 pa i ti zvučiš dosta obećavajuće

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mimi sretno na punkciji.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nana banana ppp... tlantincice cuj drago mi je to procitati ali.... budemo vidjeli!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nana čekamo

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nana_banana????

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

nasa mimi ima 3js
    a bio samo jedan folikul....cudo zar ne ?

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bravo mimi!!!!!! Sad držimo fige za tulum u labu !!!! Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Potvrđeno!!! Beta 597,80!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nana banana,aaaa kakva ljepa beturina!
    Mimi bravo za 3js i ~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nana BRAVO!!!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kako mi je drago nana banana zbog vas!!! prekrasno je napokon nesto ovdje procitat s takvom betom!!!! sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dozvolite da citiram Nanu od 02.11.
    Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    Danas je bio transfer. Vratili su mi jedan osmostanični embrio. Kažu da super izgleda i da ima jako dobre šanse. Daj Bože!!
    A sada kreće igra živaca!

Nana banana čestitam!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure moje hvala vam puno.
    Čim sam dobila rezultat bete odmah sam otišla pohvalit se svojoj doktorici. Bila je presretna. Odmah mi je napisala što i kako dalje. Tako betu ponovo vadim u četvrtak i ponedjeljak, a u ponedjeljak također imam i prvi UZV.

Nego, zanima me što mislite bi li nakon pozitivnog IVF-a trebale ići radit ili na bolovanje???
    Ja sam odlučila radit do prvog UZV, a onda vidjet što će mi reći i preporučiti.
    Doktorica mi je rekla da mi može odmah dati preporuku za bolovanje, ali da od slijedećeg mjeseca obavezno idem na bolovanje.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nana odlicno!!!!!!Vise nisi Nana,sad si mama!!!!!pusa

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nana banana, prekrasno, čestitke do neba...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nana_banana, divna beta,samo neka tako nastavi rasti. Ti si nam studentska trudnica a zrinkic listopadska. Cekamo prosinacku....

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nana banana čestitam!

Ostale curke, pratim vas pažljivo!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da se pohvalim, beta se poduplala i iznosi 1399,50 - 16dnt!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Curke, trebam savjet.
    Nakon pozitivne bete moja doktorica u Petrovoj mi je rekla da betu moram vaditi u četvrtak (to je bilo danas), i u ponedjeljak kada moram doći i na prvi UZV. I odem ja svom socijalnom giniću da mi da uputnice i on ne da. Kaže da mu nije jasno zašto toliko puta moram vaditi betu i da na UZV dođem kod njega.
    Uglavnom, na jedvite jade on meni ipak da sve uputnice i kaže da dođem k njemu nakon svega sa rezultatima. Ali mi je naglasio da će on voditi trudnoću i da ja nemam više što tražiti u Petrovoj.

Zanima me, ako daj Bože, sve bude u redu i prema planu, tko mi i gdje vodi trudnoću?? Gdje idem na preglede, UZV i ostalo što će trebati??

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nana,čestitam ti još jednom na beti,a što se tiče tog ginekologa,nije u pravu jer ti možeš gdje god želiš obavljati preglede i UZV-ove...nigdje nije definirano da baš ON mora voditi tvoju trudnoću...
    probaj se dogovoriti sa dr. u Petrovoj jer svi naši MPO-dr,vode trudnoće nama koji to želimo...

P.S.promijeni ginekologa!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nova sam u svemu,danas dobila prvu injekciju i uuuužaaaasnooooo se bojim.Moj muž oligoasthenoteratozoospermia,ja sve ok.Umirem od straha i cijelo vrijeme plačem kolko me strah cijelog postupka.Imam li se stvarno zašto toliko bojati????

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Angel71 sve ti mi dramatiziramo malo previse oko toga.ja kad sam saznala danima nisam prestala tulit...a tek kad je pikanje krenulo (inace za krv padam u nesvjest to je pod obavezno) svaka inek.mi je bila ko smrt....al kad pogledam bas sam luda i sama sebi sam zivce kidala,a naravno cesto i muzu.al stvarno nepotrebno- ima i puno gorih stvari u zivotu od tog.a kad tad ce nam opalit nekom od 1x nekom od 13x samo vazno je da ne odustajemo i ne klonemo duhom.sad cekam betu koja je u poned.i sta nam dragi Bog da tak ce i bit. spremna sam na negativno a pozitivno me moze samo ugodno iznenaditi.sam postupak mi nije bio bolan niti punkcija niti transfer(SAMO POZITIVNO I UGODNO ISKUSTVO NASIH DR.I ANASTEZIOLOGA).a stvarno sam plasljivica i ne mogu krv vidjet,al bila sam jaka zbog sebe i muza jer ipak nam je zelja za djetetom jaca od nekog straha i panike.btw i meni je sve to prvi put takoda te u potpunosti razumijem i pronasla sam se u tvom strahu...ali moras se opustit sto se vise opustis bit ce vam obadvoma ljepse i lakse cete kroz ovo skupa proci.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nana-banana, mislim da u Petrovoj mozes voditi trudnocu prva 3mj ali to ovisi i o opterecenosti i dobroj volji doktora. Pokusaj se u ponedeljak dogovoriti.
    Angel71, mene je najvise plasilo neznanje. zato ti savjetujem da sve sto ti nije jasno ili te plasi pitas ovdje.Kod kojeg si dr i koji ti je protokol?

Vanchriban avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dobro jutro svima!

Nova sam na ovoj temi i forumu općenito i imam tisuću pitanja
    Nakon obavljenih pretraga pokazalo se da je samnom manje-više sve ok ( imam jedino zakašnjelu ovulaciju al ovuliram redovito) a mm-u je prvi spermiogram pokazao teratozoospermiu a drugi normozoospermiu ( nakon mjesec dana.)
    Dobila sam uputnicu za pregled u Petrovoj sa svim nalazima i preporuku za dr. Vrčić ili doc. Baldani. Obzirom da čitam da se dosta dugo čeka i na pregled i na postupke zanima me kad bi realno mogla biti naručena na prvi pregled i razgovor?
    Gin mi je rekao da bi bilo idealno da uspijem riješiti prvi pregled prije blagdana dok su mi još svježi nalazi al sam skeptična.
    Svaki vaš savjet i informacija su više nego dobrodošli!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ana03...puno hvala na riječima utjehe...nadam se da ću kroz ovaj postupak proći bezbolno...jučer sam se nakon prve injekcije osjećala psihički vrlo loše i tužna,ustvari mislim da sam užasno preplašena i stalno čekam neke nus pojave,danas krećem sa Menopurom i nemam pojma kaj mogu očekivati,najgore je kaj radim i ne mogu izostati sa posla,a radim sa ljudima...možda bi najbolje za mene bilo da odem na bolovanje i prođem kroz to sama daleko od svih,a onda opet mislim da je bolje da nisam sama...nemam pojma,osjećaji me peru...a tek punkcija...o njoj ne želim niti razmišljati...pročitala sam na raznim forumima i groznih stvari, o groznim nus pojavama,o bolnim punkcijama,o bolnim transferima...ovdje na ovom forumu nitko nema neka loša iskustva...pa se pitam kako je to moguće?...ili je ovdje u Petrovoj stvarno sve tako bezbolno???...s druge strane...iznenadilo me zašto moj komentar mora odobriti moderatorica?...i onda tek ako ga ona odobri(sada će ona to i pročitati)...moj komentar je vidljiv svima,znači li to da ako netko od nas ima loše iskustvo...njegov komentar ne bi bio objavljen?...ili ???
    Znam samo da se bojim nepoznatog,gledam žene koje prolaze trudne i nisu morale proći ovo što ja moram...i nesretna sam što su stvari u životu posložene tako da netko može imati što poželi,pri tom ne mislim na financije,nego na bitne,najbitnije stvari u životu,a da pri tom ne cijeni niti jednu od njih,a netko se mora napatiti da bi iste osjetio,ako Bog da...nešto što bi nam svima trebalo biti pruženo jednako...
    Ovu bitku vrijedi proći,jer samo mi koje kroz to prolazimo,i sve žene koje su to morale proći znat ćemo cijeniti novi mali život u punom smislu te riječi i u sebi znati da smo zaista dale sve za njega...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nana banana - kaj se tiče tvog ginekologa on je totalno koma i mijenjaj ga ( ja nisam u postupku ivf imam dvije male bebe ali znam sve o ginekolozima -sanja1 is my best friend neka da preporuku : -))...uglavnom ja sam svoje obje trudnoće vodila privatno, a kod socijalne ginekologice dolazila po uputnice i dr. i on ti ih je dužan dati i nema načina da te prisili da ti on vodi trudnoću čak niti da je normalna redovita trudnoća kao u mom slučaju, a kamoli ako si prošla sve što jesi da bi ostala trudna. Tvoje je pravo da ti trudnoću vodi onaj ginekolog kojeg ti želiš. Ne znam jel možeš ostat u Petrovoj, a ako ne možeš mogu preporučit mog ginekologa, savršeno objašnjava, radi sve potrebne pretrage, dobiješ njegovo mobitel i možeš ga zvat kad hoćeš i na kraju prema drugima nije skup......čak i kad sam imala neki mali problem na početku trudnoće ( decidualni polip) za razliku od soc ginekologice koja je paničarila, pojima nije imala i htjela me staviti na mirovanje, on mi je sve lijepo objasnio, smirio me i radila sam do kraja trudnoće bez problema

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Angel 71 ima ovdje negdje i da nekima nije opalila anestezija pa ih je i bolilo...ima i negativnih iskustva sam ih treba naci ali vjeruj ima vise pozitivno nego negativno.svako je to na svoj nacin dozivio,meni je samo pozitivno sve bilo.ja sam bila na bolovanju od prve inek.pa sve do bete.nuspojava stvarno nisam cula ja sam ti bila na pikanju od 21.d.c.(duzi proces) i nista mi nije bilo nit sam sta osjetila pretjerano,nekad ovisi koja bi me sestra piknula me znala ruka malo boljet al nista strasno.svi ti mi imamo u zivotu nekih prepreka koje trebamo preci smo na razlicite nacine...opusti se probaj to dozivit na drugaciji nacin ...borbu u kojoj pobjedujes...ako ti je tesko odi na bolovanje spremi se psihicki ako smatras da ti je to potrebno.kod kojeg si dr. ja sam kod dr.Šprem o kojoj imam samo rijeci hvale jos da bude poz.beta ma hvalit cu je tek tad na sva zvona..a dr.Vrcic je bio dezurni kad je bila punkcija vjeruj mi da doslovce nisam nista osjetila.dobila sam pikicu u venu koja me malo osamutila al bila sam svjesna i pricala sam gluposti na koje su se svi smijali...i ja kasnije kad sam dosla sebi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ana 03,malo si me sad utješila što se tiče injekcija i svega ostalog,ja ti ne znam niti jednog od ovih doktora s obzirom da sam nova,i da mi je sve ovo strano,mene vodi prof.Radaković.Jučer sam dobila Decapeptyl u ruku i užasno me peklo,još sam i sva u bolovima od s obzirom da mi je jučer bio prvi dan ciklusa,ne znam dal da me danas piknu u trbuh,jer sam čula da u trbuh ne peče tolko.
    Slušam samu sebe i ne mogu vjerovati kolko se bojim.Bolovanje si trenutno zbog obima i vrste posla ne mogu priuštiti,ali s obzirom gdje radim,planiram otići odmah ako postupak uspije.
    Moja je priča malo drukčija od ostalih žena ovdje,neki će možda shvatiti,neki ne.
    Muž i ja smo u 12 godina zajedno,od toga 8 u braku,i imamo jedno dijete.Moj sin ima 6 godina.Cijeli život želim dvoje djece,i nikada nisam imala nikakvih problema.Imala sam jako težak porod,nakon poroda bila 2 godine po bolnicama,no to sada nije bitno,moje je dijete zdravo i ja se sada smatram zdravom ženom.Muž je sportaš,cijeli je život zdrav i cijeli se život aktivno bavi sportom. Kad je naš sin napunio 3 godine i ja se konačno oporavila od svega što sam prošla,išli smo na drugo dijete,6 mjeseci ništa,a moj ginekoklog ne sumnjajućo ništa, govorio je da je to normalno s obzirom na ondašnje moje godine,a imala sam 36.Govorio je da je normalno do 2 god pokušavanja i ja sam mu slijepo vjerovala...sve dok nisu prošle 2 godine negativnih tesetova. Sa prvim sam djetetom ostala trudna nakon 2 mjeseca pokušavanja.
    Na moje inzistiranje,konačno me uputio na pretrage i mužu je dijagnosticirana oligoasthenoteratozoospermia.
    Tlo mi se izmaknulo pod nogama,nisam mogla vjerovati,muž nije 2 dana progovorio,strašno je teško to primio.
    Plakala sam mjesecima i osjećala se kao da me neko osudio,i kaznio nas najgorom kaznom.Onda je slijedila faza negiranja i nada da će se spermiogram popraviti,nitko ne zna kako mu se to dogodilo i zašto,međutim 4 sljedeća nalaza-pokazala su nepromijenjenu situaciju.
    Sada smo tu gdje jesmo,želim da moje dijete ima sestricu ili brata,želim da kasnije u životu ima nećake,ne želim mu da ostane sam i nadam se da će mi Bog ostvariti želju.Koliko god mi ovo sve teško pada,ovo radim isključivo za njega,jer to je moj san.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Angel71, ne brini, bit će kako treba biti. Dobro je da želja postoji jer to je ono što nas tjera naprijed i nakon pada, ali, nemoj biti u grču i brizi. Skupi sve info, ovdje ih možeš dobiti fala bogu 99%, pripremi se da će možda boliti ili biti nelagodno. Mene nije bolilo niti me bilo sram, a imam frendicu koja neće ići muškom ginekologu, kaže da ne - mo - že!!! Znaći različiti smo. A ti si i rodila, pa onda si puno toga prošla... sale, doktori u maskama i zelenim odjelima. Meni je to bilo šokšok. Važno je da otprilike znaš šta će se raditi i da budeš koncentrirana a ne psihički rastrojena. Želim ti sreću i božično čudo

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nana-banana, carice, idući put muža za ruku kod dr.a nek mu on kaže 2-3 lijepe i pokupi svoj karton. Pa nismo više u srednjem vijeku, dovraga. Beta je mrak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •