Angel 71 ima ovdje negdje i da nekima nije opalila anestezija pa ih je i bolilo...ima i negativnih iskustva sam ih treba naci ali vjeruj ima vise pozitivno nego negativno.svako je to na svoj nacin dozivio,meni je samo pozitivno sve bilo.ja sam bila na bolovanju od prve inek.pa sve do bete.nuspojava stvarno nisam cula ja sam ti bila na pikanju od 21.d.c.(duzi proces) i nista mi nije bilo nit sam sta osjetila pretjerano,nekad ovisi koja bi me sestra piknula me znala ruka malo boljet al nista strasno.svi ti mi imamo u zivotu nekih prepreka koje trebamo preci smo na razlicite nacine...opusti se probaj to dozivit na drugaciji nacin ...borbu u kojoj pobjedujes...ako ti je tesko odi na bolovanje spremi se psihicki ako smatras da ti je to potrebno.kod kojeg si dr. ja sam kod dr.Šprem o kojoj imam samo rijeci hvale jos da bude poz.beta ma hvalit cu je tek tad na sva zvona..a dr.Vrcic je bio dezurni kad je bila punkcija vjeruj mi da doslovce nisam nista osjetila.dobila sam pikicu u venu koja me malo osamutila al bila sam svjesna i pricala sam gluposti na koje su se svi smijali...i ja kasnije kad sam dosla sebi