Eh drage moje....novim curkama želim dobrodošlicu i da što prije odu na neka bolja mjesta ....
Svim trudnicama čestitam !!!
A nama koji i dalje muku mučimo svu brzinu i spretnost našeg hzzo-a!!!
Sutra idem vadiz neki 17-OH progesteron i još neke hormone vezano za štitnjaču i nadbubrežnu žlj.A u utorak na svoj uzv 8-10 dmc(izabrala sam zlatnu sredinu--9dc) pa šta bude....
Još nisam bila u Petrovoj na uzv kod svoje dr.Š pa ćemo vidjet kaj ona kaže....Sada imam jednu dilemu....Ne znam koliko se čekaju nalazi tih hormona pa da se odmah naručim kod nje na onaj normalni pregled sa tim nalazima ako će nalazi doć u nekom normalnom periodu....Ili da čekam nalaze pa da se onda naručim???
Za žuč sam se dogovoila sa dr.da ćemo ju pratit i kontrolirat,pazit kaj jedem i izbjegavat sve kaj je finopa ako nebude potrebno prije,vadit će ju tek za 2-3 godine.....ufffff
Previše je to informacija odjednom i nekih novih saznanja za koja nisam imala pojma!!!Pitala me dr.da li sam išta pregledala a da nisu ništa našli!!???!Kako da ne!!!!GLAVU!!!!hahahaha totalna praznina
Ponekad su mi živčeki pri kraju i imam osječaj da bi bilo najjednostavnije sve pustit i odustat,ali nedam se još....Imam osječaj da se ne mičemo sa mrtve točke...pokušavam se kontrolirat maximalno,ali postajem sve više
nervozna i živčana a to je zadnje što mi sada treba........očito nam postupak nije suđen ove godine,a vidjet ćemo kakva će nam bit iduča god....iskreno ne znam šta da mislim..
![]()