Stranica 23 od 53 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro!
    Nivesa uzv počinju oko 7, 7.30. Mislim da dr. Vrčić bude rano ujutro već tamo za uzv. J sam dolazila oko 7.30, 8.00.
    Hvala vam drage petrofke na podršci i dobrim vibracijama. I ja vama želim sve najbolje i da se što prije ostvare naši snovi o bebi...
    Posebno mislim na nasu čekalicu suzzie...puno vibri za njene mrve

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ok,hvala.a dr.Šprem??Jel i ona dode??

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dođe ako tada imaš uzv. Svi oni navrate da pitaju ima li tko taj dan za njih.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mimi81 hrabrice, jel ima kakvih novosti kod tebe?

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Uzv počinju već od 7. Za Šimunića znam da dođe uvijek u 7 i u 7:30 već ga više nema, ali bude i još barem jedan liječnik tamo tako rano.
    Ja ću izgleda uloviti postupak ovaj 12 mjesec.
    Mimi držim fige sutra za betu!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ok,hvala vam.sad mi ne preostaje ništa nego čekati uzv i 4.1 da podignem nalaze hormona...valjda ću onda početi novu godinu sa svojim prvim postupkom...kakvim nemam pojma...toplo se nadam....bar nečemu
    Posljednje uređivanje od nivesa : 05.12.2010. at 21:53

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi81 hrabrice, jel ima kakvih novosti kod tebe?
    Ej suzzie, moje novosti stižu sutra iza podne. Za sad još nema ništa. Kod tebe? Nadam se da dobro podnosiš ovo čekanje...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mimi ~~~~~~ za dobre vijesti!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Žao mi je da vas opet moram razočarati ali moja beta je 7. Ja nisam drugo ni očekivala.
    Sretno svima!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jako mi je žao Mimi
    Hoćeš zvati Petrovu za novi pregled i/ ili postupak?
    Nema predaje. Idemo dalje.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zvala sam Petrovu i kažem im da je bila biokemijska a sestra meni da sam prerano vadila betu i da je to još od štoperice ostalo...pripisujem sindromu ponedjeljka..
    Novi datum za pregled je 12.01.
    Idemo dalje!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mimi81

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Suzzie, trudnice, ne se nervirati...veseli se zbog sebe jer si trudna dok ti ne dokažu suprotno, jel tako!?
    A jedan od mojih postupaka će valjda doći do poroda...navijam za to..

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A mimi moja.... Žao mi je što je tako ispalo.... ... Drži se!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mimi odlican ti duh!!!!
    Steta sto ti ovaj postupak nece dovesti do poroda,ali kao sto
    kazes-jedan hoce!Garantirano!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kriistiina, isprazni pp.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, ti si stvarno sekundu do cilja. Nadam se da ce biti treca-sreca. A komentar za betu je stvarno koma.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mimi,baš mi je žao ali kako kažeš,bit će jednom.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mimi drž se .....
    Evo mene sa uzv,ali ništa dobroga....Cista 7 cm na desnom jajniku ali je predugo tu pa ju misli dr.odstranit,markere za tumore moram napravit i magnetsku abdomena zbog nadbubrežne žljezde i žuči.Ima li ovome kraja????Color dopler uzv jajnika kod Dugančića ali sestra kaže da ne zna kak se ja mislim naručit jer nemam redovite mc i kako da ja onda znam????Zna li netko kako da to izvedem ???I di se rade ti markeri??Neću dočekat tu magnetsku još godinu dana.....očajna sam već....i ljuta...

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nivesa drži se... znam da je teško doći u bolnicu a već znaš da će ti reći nešto loše. Nisam kompliciran slučaj ali kad god odem u Petrovu nikad dobrih nalaza, nažalost. Uvijek se nadam da će bit bolje a ono me zaskoči neki crnjak.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nivesa, Jel to u podrumu, gdje su prije bili svi UZV, tamo sam ja išla na color kod dr.a Despota. Nazovi sestru Irenu pa probaj kontaktirati svog ginekologa da ti kaže kada ili ti možda sestra zna orprilike reći kada da tražiš. Ja sam išla na color jer sam stalno krvarila zbog ciste, pa nije bilo važno dan ciklusa, naprosto mi je dala prvi slobodni termin. Sretno, ti si stalno u novom i novim situacijama... znam kako je i ja sam se nahodala zbog te iste i polipa. Već sam, rekla da ću na bioenergiju da me vrate u balans.,

Čitam vas povremeno curke, Mimi, , nadamo se idući puta je dobitni.... Ja konačno bez pretjeranih emocija doćekujem svaku mengu. Skroz sam se ohladila, upisala grafički tečaj i treba mi taj odmak. Mužić isto mozak na pašu i čekamo lagano božić. Pozz
    Posljednje uređivanje od ZAUZETA : 07.12.2010. at 15:41

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo ja se upravo vratila sa UZV - vidjeli smo jedno malo preslatko

Pikulica je velika 7 mm i sve je za sada super. Za dva tjedna sam opet na kontroli, a u međuvremenu moram izvaditi krv i urin. Eto to je to od mene. Pozdrav i pusa svima.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nana_banana čestitam na sad lagano dalje!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nana banana super, uživaj u svom malom.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pikalice kako ide, jesu bili prvi uzv-i?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nana_banana

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nivesa , meni se cini da bi ti svoj fokus trebala prebaciti sa postupka na samu sebe i svoje zdravlje, inace ces se totalno izluditi. Uzmi si vremena, nemoj misliti samo na postupak, nego se fokusiraj na sebe, svoje zdravlje i preglede koje moras obaviti. Sredi to sto moras srediti, a onda ce doci i postupak. Vidim da ti nije lako, da ti se sve maksimalno zakompliciralo, ali pokusaj ne zivcirati se toliko sto nisi jos u postupku; vjerojatno tvoja dr. zna zasto ide bas ovim redom.

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    ali sestra kaže da ne zna kak se ja mislim naručit jer nemam redovite mc i kako da ja onda znam????
    ufff... ne daj se bas sam tak otfikariti. sigurno nisi jedina s neredovitim ciklusom. mora postojati nacin, inzistiraj da te naruce, ako treba konzultiraj se i sa svojom dr.
    sto se markera tice, ja sam CA125 radila u labu u petrovoj. ako trebas jos koji osim toga, nazovi ih pa provjeri jel rade.
    drzi se i sretno dalje!

sanja1 fenomenalan avatar

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj visibaba prvotno napisa Vidi poruku
    ufff... ne daj se bas sam tak otfikariti. sigurno nisi jedina s neredovitim ciklusom. mora postojati nacin, inzistiraj da te naruce, ako treba konzultiraj se i sa svojom dr.
    sto se markera tice, ja sam CA125 radila u labu u petrovoj. ako trebas jos koji osim toga, nazovi ih pa provjeri jel rade.
    drzi se i sretno dalje!
    Ma malo me uzdrmala dr. sa svim tim pa sam se čak zaboravila vratit kod sestre da joj predam uputnicu ....onda znaš koliko je sati...Onda sam otišla dolje u taj podrum i sestra mi kaže da si moram bar otprilike izračunat ciklus ali mi se nije dalo natezat s njom pa sam joj nakon trečeg pokušaja objašnjavanja i razglabanja da jednostavno ne znam kad ću dobit rekla dobro izračunat ću!!!!Samo da što prije odem od tam....onda sam još malo bila u šoku pa u suzama............MM me smirivao ali nekad mi je sve to stvarno previše!!Za sad znam da ništa od postupka ali bude valjda kroz neko dogledno vrijeme...ali još uvijek mi preostaje starinski "normalan"način pokušavanja....za to ne treba nikakav pregled
    Malo me dr. začudila kad sam joj rekla da se za magnet čeka 6 mj do god.dana a ona me pogledala u velikom čudu!!!Kako je to moguče???Ali kaj je tu je kaže ona prihvatimo stvari kakve jesu i polako...
    znam da je dugačak post ali nije ni pola od onog što imam za napisati...pusice vam šaljem....i da možete mi poslat br.od sestre Irene ???
    Posljednje uređivanje od nivesa : 07.12.2010. at 23:56

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Broj je 4604 723.
    Javljaju se nakon 13 h.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

trebam pomoc Krecemo na MPO u Petrovu i imam par pitanjca iskusni odavde ce znati sta odgovorit Prvenstveno se trebma naruciti Moja dr me tamo uputila i sad cjelo jutro zovem
    MM ima astenoteratospermoza ...mislim da je tak pisalo
    Prirodnim putem nis do sad Niti nakon stimulacije klomifenima Ima jajnih stanica puno ali nis se ne hvata
    Curke koje ste iskusne kako to uopće ide Malo sam citala ovdje ali ove strucne izraze uopce ne razumijem I zanima me još nešto nakon što sam se dulje borila s CIN-om na neko je vrijeme nestao ali se ponovo vratio kao CIN 1 ....hoce li to biti prepreka postupku?
    Mozda sam to malo zbrckano sve napisala ali bi mi bilo drago da mi netko bar malo pomogne s nekim objasnjenjem i savjetom da i ja konacno ostavrim svoju veliku zelju ...da budem mama

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj Nivesa draga stvarno ti se iskompliciralo i mogu samo zamislit kako te to frustrira ali dobro ti kaže Visibaba,prvo se skoncentriraj na svoje zdravlje a vrijeme za postupak će doći,ne brini.

Visibaba hvala.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nivesa, draga, samo ti prvo sredi svoje zdravlje, tako da kad zatrudniš ne moraš razbijati glavu time da li si sve poduzela da tvoja bebica bude zdrava. Znam da ti sad to ništa ne znači i zvuči kao floskula, ali mlada si i tvoje su ti godine prednost! Drzi se!

Nety, Tlatincica je napisala broj i vrijeme kad se javljaju, pa ću samo ponoviti 4604 723, poslije 13 sati. Na ostala pitanja, nažalost, mislim da ćes pravilan odgovor dobiti samo od svog MPO liječnika. Samo polako i strpljivo! Dobro došla i što prije otišla s ovog pdf-a!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nety, prvo se ti lijepo naruci kod dr. i prati nas ovdje, slobodno sve pitaj i ne brini. Uspijes vec rijesiti i taj CIN do postupka, nije to neki problem. Sta ste radili od nalaza osim spermiograma i ne mogu da ne pitam za godine?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kao prvo pozdrav novoj petrofki Nety, dobrodošla!
    Meni je danas prvi radni dan i dobro se osjećam, htjela sam vam zaželjeti dobar dan!
    Pusa svima i vibre za Suzzie i Bab!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pozz starim curkama ovdje Evo ovako godine su 35 i nesto sitno ..iako se dame ne pita za godine ali eto preziviti cu
    Nista isli smo na folikulometriju i na spermogram I nakon zadnjeg su nam rekli nemate sta vise cekati odite na MPO
    Sad cekam 13 sati da nazovem i da se informiram sta da ponesem od papira

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozdrav svim curama.
    Evo da se ukratko predstavim jer počinje i moja pustolovina Petrovom.
    Imam 33g kao i MM.
    Situacija: MM-terato; JA: do sada: 1-laparotomija, 3 lpsc; odstranjen lijevi jajnik i jajovod, FSH-11; PRL-630 (gornja vrijednost 632) + polip, ostalo sve ok.
    Sutra nosim nalaze Dr. u Petrovu i napokon se pokrećemo s mjesta.
    Držite fige

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja u Petak Glossy puno srece prvi dan
    Ja od kad znam za sebe znam da zelim vise od sveg biti mama Prije sam jako ocajavala sto nemam kikice ali sad sam okrenula novu stranicu i veslim se malim stvarima
    Kad je dr rekla krecemo na MPO ja sma se veselila Kad sam se narucila sad za prvi pregled i ucinila prvi korak ja sam se veselila Korak po korak i nadam se dacu uspijeti

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nety i Glossy dobrodošle i naravno želim vam da što prije dobijete svoje smotuljke.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobrodošle Nety i Glossy!
    Nadam se da će te brzo uspjeti u ostvarenju svog cilja, a u međuvremenu sa nama podijeliti iskustva.
    Znate da smo ovdje brze u davanju odgovora na pitanja, pa slobodno pucajte
    I veselim se da ću vas ubaciti na listu.
    Još malo pa ćemo imati listu za napuniti čekaonicu , još kad napunimo gornji dom...

Inače, čujem da sad u Petrovoj svi u postupcima vade estradiol jer se radi nekakva studija. Pikalice, jeste čule što o tome?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure ste vi imale valunge iza postupaka od hormona? Mene nešto pere, nadam se da je od lijekova...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, ja sam od dugog protokola bila prilicno komirana, cini mi se da kratki lakse podnosim. Kad sam primila Decapeptyl depot, 2mj sam bila u valunzima, sizila od nervoze i nesanice a m nisam imala 63 dana. Ne ponovilo se.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    ali se ponovo vratio kao CIN 1 ....hoce li to biti prepreka postupku?
    ali bi mi bilo drago da mi netko bar malo pomogne s nekim objasnjenjem

Draga nety za početak dobro nam došla i još prije otišla !!
    CIN ti nebi trebao bit problem jer ostvaruje se trudnoča i sa CIN 3...pitala sam ja svoju dr.pošto sam i ja imala CIN 1,rekla je da to nije prepreka...

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Je tlatincice,vadi se estradiol.
    Glossy i nety dobrodošle.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ej....drage moje....dugo Vas nisam čitala....mimi----žao mi je...nivesa samo polako...nana banana....čestitam....suzzi je trudnica ak sam dobro skužila....čitala sam samo zadnju stranu!!!! eto..meni je danas 12 tjedana, prije 2 tj sam bila na kontroli...mrva je bila velika 3 cm...lijevi jajnik se smanjio desni je još 10cm, sa jednom ogromnom cistom. 20.12. imam ponovno kontrolu. još sam u fazi mirovanja pod opaskom hiperstimulirana! sve u svemu...sretna sam!! sretno svima! pusa

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala cure na dobrodošlici.
    Nety, sretno sutra, javi kako je prošlo i kad ideš u postupak.
    Tlantincice, evo napokon i ja mogu nakon današnjeg razgovora s Dr.-om na listu. Piši 04/2011 Tako sam sretna jer se pokrećemo.
    Prije toga sam naručena u 1. mjesecu na histerosopiju -zbog polipa.
    Trenutno imam more pitanja oko procedure prije postupka, ali time ću vas gnjaviti ukoliko ne polovim konce za koji dan i kad smirim strasti.
    Sretno svima i veeelika pusa.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zrinkič i~~~~~~~~~~da bude školski do kraja.
    Glossy pa ti si začas u akciji,samo pitaj kaj te zanima.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, moram ovo ovdje prijaviti - pozitivan test jutros i betu na 10dnt (vracena jedna blastica i jedna morula) 500,1 IU/L

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ČESTITAM!!!! To je stvarno prekrasna vijest!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajmeeee!
    Bravo Suzzie!!!
    Jel mi to pričamo o duplićima?
    Dugo se čekao taj transfer, ali isplatilo se!
    Čestitam!

Sutra ide nova Petrova lista.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Suzzie super,čestitam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove