sto tocno mislis pod time da probate prirodnjak? pa naravno da mozete probati prirodnjake koliko god hocete u kucnoj radinosti, dapace! tim vise sto nemate zasad nekih ozbiljnih dijagnoza, ne pokusavate predugo, mlada si i sasvim je moguce da ce vam upaliti i kucna radinost.
razgovor s doktoricom uopce nije besmislen. cim si se nasla kod nje, znaci da si spremna/trazis/trebas odredjenu akciju. HSG je, s obzirom na vasu situaciju, prvi logican korak. nikakva stimulacija klomifenom, bilo u svrhu ciljanih odnosa, bilo AIH nema smisla ako su jajovodi neprohodni - bit ces stimulirana bezveze tj. bez mogucnosti oplodnje.
ne znam rade li oni u petrovoj folikulometrije za ciljani odnos u prirodnom ciklusu? u krajnjem slucaju, mozes ciljati ovulaciju u prirodnjaku i doma uz LH testove (jeste probali?).Sad mene zanima zašto ne pokušati prvo s neka tri ciljana prirodnjaka obzirom da mi pokušavamo zanijeti tek 9 mj?
rtg HSG je pouzdaniji nego uzv!
sto se tice drugog misljenja na VV, moglo bi ti se vrlo lako dogoditi da te posalju kuci na jos barem 6 mjeseci kucne radinosti! to se meni dogodilo, a nit ja imala ovulacije, nit je spermiogram valjao!
mislim da nemas razloga biti nezadovoljna, doktorica ti je predlozila vrlo konkretne korake! sretno!!!
suzzie2 kakva beta, divno![]()

, a nit ja imala ovulacije, nit je spermiogram valjao!