Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
Također mi nije jasno zašto mi recimo nije napravila danas uzv (13 dc mi je) pa da probamo prirodnjak još ovaj mjesec?
sto tocno mislis pod time da probate prirodnjak? pa naravno da mozete probati prirodnjake koliko god hocete u kucnoj radinosti, dapace! tim vise sto nemate zasad nekih ozbiljnih dijagnoza, ne pokusavate predugo, mlada si i sasvim je moguce da ce vam upaliti i kucna radinost.
razgovor s doktoricom uopce nije besmislen. cim si se nasla kod nje, znaci da si spremna/trazis/trebas odredjenu akciju. HSG je, s obzirom na vasu situaciju, prvi logican korak. nikakva stimulacija klomifenom, bilo u svrhu ciljanih odnosa, bilo AIH nema smisla ako su jajovodi neprohodni - bit ces stimulirana bezveze tj. bez mogucnosti oplodnje.
Sad mene zanima zašto ne pokušati prvo s neka tri ciljana prirodnjaka obzirom da mi pokušavamo zanijeti tek 9 mj?
ne znam rade li oni u petrovoj folikulometrije za ciljani odnos u prirodnom ciklusu? u krajnjem slucaju, mozes ciljati ovulaciju u prirodnjaku i doma uz LH testove (jeste probali?).
rtg HSG je pouzdaniji nego uzv!
sto se tice drugog misljenja na VV, moglo bi ti se vrlo lako dogoditi da te posalju kuci na jos barem 6 mjeseci kucne radinosti! to se meni dogodilo, a nit ja imala ovulacije, nit je spermiogram valjao!
mislim da nemas razloga biti nezadovoljna, doktorica ti je predlozila vrlo konkretne korake! sretno!!!

suzzie2 kakva beta, divno