hej draga. ja sam radila rtg hsg u 7. mj. i to upravo u medikolu. cijena je 1650,00, trajalo je kratko i mene na sreću nije uopće boljelo, ali iskustva su razna. ja sam se dugo raspitivala po bolnicama i na kraju to odlučila napraviti privatno. znam da ga na sv. duhu rade, ali isključivo njihovim pacijenticama. vinogradska nema kontrasta, ali mislim da postoji opcija da ga ti kupiš (ljekarna na dolcu, 800 kn), a da ti oni naprave pretragu. to je pretraga koju traže svi doktori u svim klinikama kako bi dalje znali planirati postupke. eto, nadam se da sam bar malo pomogla! sretno!

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
Evo me napokon s rezultatima prvog susreta s doc. Baldani, čekala sam 45 minuta al na stranu čekanje. Prepisaću vam tu što je napisala u povijest bolesti :

Molim učiniti RTG HSG neposredno iza menstruacije.U slučaju da je uredan nalaz pokušati će se tempirani koitus uz uzv praćenje rasta folikula i Ovidrel te gestagene u drugoj fazi ciklusa. U slučaju neuspjeha indukcija ovulacije i AIH.

Zanima me što mislite o ovom?
Nisam sigurna da li je HSG neophodan. Rekla mi je da ga rade u Medikolu pa ako je neka bila molim da mi napiše i cijenu toga, rekli su mi da nigdje to ne rade na uputnicu.
Idem sad nazvati i svog gina da čujem njegovo mišljenje.