Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ljube, baš mi je žao da je tako završilo...ali već idući pokušaj će bit puno bolji, mora.

Dea, neka malci i dalje fino rastu i da od njih nastanu lijepe slatke bebice...

Vanchriban, nadam se da ćeš uspjeti sve ovo srediti i što prije u postupak..

Ja sam jučer isto bila kod dr. P-B i moram priznat da je jaakoo simpatična. Nadam se da ćemo se lijepo i uspješno družiti i što je najbitnije kratko

e curke, da vas pitam...jel u Petrovoj rade postupke( punkcije i et-e) subotom ili nedjeljom ili je sistem više sreće drugi put???
    Znam da mi je još malo rano brinut o tome, ali svejedno me zanima jer kakav sam ja baksuz baš će mi punkcija past za vikend pa će bit svega...

pusa svimaaaaaaa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    e curke, da vas pitam...jel u Petrovoj rade postupke( punkcije i et-e) subotom ili nedjeljom ili je sistem više sreće drugi put???
    Znam da mi je još malo rano brinut o tome, ali svejedno me zanima jer kakav sam ja baksuz baš će mi punkcija past za vikend pa će bit svega...
    Ne možeš biti baksuz: rade svaki dan 24/7.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zadnji put imala transfer u subotu, a bilo je i cura na punkciji taj dan
    za nedjelju ne znam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •